Skocz do zawartości
Nerwica.com

Wkurza mnie:

linka

Rekomendowane odpowiedzi

jasaw, Ciebie też miło widzieć:) Proszę, zdradź tajemnicę jak ćwiczyć tę cierpliwość bo mnie to wykańcza. Jeszcze trochę i na naprawdę zacznę rzucać tymi zakupami ;)

“Ja… ja naprawdę w tej chwili nie bardzo wiem, kim jestem, proszę pana. Mogłabym powiedzieć, kim byłam dziś rano, ale od tego czasu musiałam się już zmienić wiele razy.”

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

siostrawiatru, mnie ratują relaksacje-one uczą cierpliwości, wytrzymałości...

"Cierpliwość jest podporą słabości, niecierpliwość - ruiną silnych"

"Nie możesz dokonać wyboru, jak umrzeć. Ani kiedy.

Możesz tylko zdecydować, jak żyć. Teraz"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cholerne, niekończące się kolejki do kasy i zawsze kiedy jestem już blisko to kończy się papier w drukarce, albo jest jakiś zwrot!! :evil: Mam ochotę pieprznąć tymi zakupami i wyjść.

Ja mam podobnie. ;) Często stoję w kolejce kilkanaście minut i jak już się doczekam, to dopiero wtedy otwierają inną kasę. :evil:

P.S: Miło Cię widzieć na forum!

"Życie jest za krótkie, żeby się nad sobą użalać. Zajmij się życiem albo zajmij się umieraniem..."

Regina Brett, Bóg nigdy nie mruga

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Że wartościowe jednostki po jakimś czasie rezygnują z uczestnictwa w życiu forum i kasują swoje konta ( dobrze, że zostaje przynajmniej kontakt mailowy ) :?

W sumie także osoby, które założą konto i po dwóch dnia proszą o jego likwidację, bo im się odwidziało :bezradny:

Nie zamierzam się pod nikogo ustawiać, zamykać gęby, bo innym coś się nie podoba i brać na klatę czyichś zażaleń. Jestem sobą i sobą zamierzam pozostać.

Gdybym mówił językami ludzi i aniołów,

a miłości bym nie miał,

stałbym się jak miedź brzęcząca

albo cymbał brzmiący.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1) ... że wstałam za późno, żeby iść na wcześniejszy autobus.

2) ... rodzina, która obwinia mnie o wszystkie domowe "plagi": psucie się sprzętów itd. itp.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2) ... rodzina, która obwinia mnie o wszystkie domowe "plagi": psucie się sprzętów itd. itp.

Haha znam to. Szukają kozła ofiarnego, bo sami nie potrafią się przyznać do winy. Prymitywy.

Ciekawa jest teoria wywodząca się z psychologii ewolucyjnej, która tłumaczy to zjawisko. Wg niej kiedyś ludzkie grupy w momencie ataku przez drapieżników poświęcały najsłabszą osobę, aby przeżyć. Taki mechanizm obronny.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ta cala moja sytuacja, choroba z której nie mogę wyjść, ręta, praca na pół etatu, a teraz już miesiąc na chorobowym, cały czas w niepewnośći, ale z drugiej strony jak popatrzę to w ciągu tych 3 lat od ostatniego wyjścia ze szpitala to dużo udalo mi się osiągnąć. Przeszedłem terapię odwykową od akoholu i nie piję, rzucilem palenie no i ciągle leczę ChAD bez przerwy, może z różnym skutkiem ale się staram.

CHAD ll

Kwetaplex

Lerivon

Lexotan

Clonazepam

Lamotrix

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Obłuda i nieszczerośc. Wyrachowanie pewnych osób. kurfa... nienawidze fałszywych ludzi.... chyba czas sie pozegnac z forum

Tez się tu nieraz przejechałem :-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wku****ą mnie lekarze - ich olewka w stosunku do pacjenta i chęć zdarcia tylko kasy. Qurwa!

-- 18 mar 2015, 01:03 --

Aaa i wkurza mnie Zebrec bo pytam się co u Niego słychać a On milczy. Shame on you ;).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aaa i wkurza mnie Zebrec bo pytam się co u Niego słychać a On milczy. Shame on you ;).

Dopiero dzisiaj zobaczyłem. Mam nadzieję, że mi wybaczysz. :smile:

"Życie jest za krótkie, żeby się nad sobą użalać. Zajmij się życiem albo zajmij się umieraniem..."

Regina Brett, Bóg nigdy nie mruga

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To, że poszłam na pocztę a tam akurat przerwa i musiałam czekać przed drzwiami 15 minut!!! Myślałam, że mnie szlag trafi :?

“Ja… ja naprawdę w tej chwili nie bardzo wiem, kim jestem, proszę pana. Mogłabym powiedzieć, kim byłam dziś rano, ale od tego czasu musiałam się już zmienić wiele razy.”

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

siostrawiatru, mnie wkurza,ze ja muszę iść na pocztę

Mnie też a tu jeszcze ta przerwa. Wkurw normalnie łapie :? Do tego jutro znowu muszę tam iść. Zwariować idzie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi