Skocz do zawartości
Nerwica.com

Wkurza mnie:

linka

Rekomendowane odpowiedzi

magnolia84, to coś co wcześniej,to głowica o nazwie car,58 megaton,chyba nic mocniejszego nie zrobiono jak dotąd D:

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kestrel, Zapewne "ruski" sprzęt. I "Volodia razem z Saszka" po litrze spirytusu robią za zapalnik usypiajac na czerwonym guziku:)

"A creative man is motivated by the desire to achieve, not by the desire to beat others."

-Ayn Rand

"Idealizuje chaos , bo stabilizacja jest poza moim zasięgiem" - R.K.

http://www.youtube.com/watch?v=5nH0Oap4Tec !!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Śmiercionauta, czytałem D:

magnolia84, jednak nadal mocniejszej bomby nima,także doopa D:

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

...jesteś pewien czegoś mocno i zaraz już niebawem wybije oczekiwany końcowy czas, gwizdek zakończenia tego. A tu nagle wyślizguje ci się to z rąk jakby ktoś zawzięcie starałby się aby to ci wypadło. Myślisz sobie kvrwa miałem to w ręku od początku to nie wypuszczę do końca. Ale kvrwa grubo mylisz się, bo życie to weryfikuje swoimi złotymi pojebanymi zasadami niewytłumaczalności.

I weź tu kvrwa nie wkurwiaj się, weź tu bądź opanowanym stoikiem. No opanuj sam siebie w niewytłumaczalnych dążnościach tego losu. Ja pierdole agresor mi się włączył.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

odrastająca grzywka, którą muszę ciągle jakoś wplątywać w resztę włosów :evil:

Jak miałam prostą grzywkę, to też dostawałam kurwicy, jak odrastała. Teraz ścięłam na skos - ładnie się układa na bok i nie przeszkadza długość :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

traqx, ja mam właśnie taką na skos, której krótsze pasma żyją swoim życiem :pirate:

magnolia84 ja mam taką długą jak włosy i też mi przeszkadza 8)

To chyba jej przeznaczenie :mrgreen:

Vivere est militare ...

Życie jest małą ściemniarą, francą, wróblicą, cwaniarą. Plącze nam nogi i mówi idź!

.... Spełniania marzeń ciąg dalszy ....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

DwaGuziki, to opitol ją i może przestanie wkurzać :P

Na łyso się zgolę i już nic nie będzie przeszkadzać :mrgreen:

Vivere est militare ...

Życie jest małą ściemniarą, francą, wróblicą, cwaniarą. Plącze nam nogi i mówi idź!

.... Spełniania marzeń ciąg dalszy ....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Że ciągle coś odkładam na potem, że ludzie którzy są dla mnie mili, przestają takimi być.

Że czasami nie myślę tylko coś palnę- np. dzisiaj w czasie odpowiedzi, wiedziałam o co chodzi a powiedziałam taka głupotę że tylko ręce załamać.

No nic następnym razem się nie dam:P

Odkryłem, że odwaga to nie brak strachu, ale pokonanie go. Odważny człowiek to nie ten, kto nie czuje lęku, ale ten, kto przezwyciężył ten strach. 

Nelson Mandela

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi