Skocz do zawartości
Nerwica.com

Wkurza mnie:

*Wiola*

Rekomendowane odpowiedzi

że nie mogą mi wyłączyć pakietu internetowego w telefonie bo to nieodłączna część taryfy i będę płacić 20 zł za to miesięcznie to tego abonamentu i taryfy zmienic nie moge na pprzednia jaka miałam bo " w rozmowie padły faktycznie słowa od konsultanta sprzedawcy, że będę mogła zmienić ale to nie znaczy, że mozna powrócic do poprzedniej, tylko zmienic na inna nowszą :evil: jaka ja czasami jestem naiwna i nie zastanowię się, nie sprawdzę dokładnie tych ich kruczków....noż wściekła jestem :evil:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

bądź w pokoju,zaczynający życie inteligentny wrażliwy człowieku ,gdzieś na pomorzu poszukujący jego sensu,wpatrując się w blado-zieloną poświatę zachodzącego słońca odbijającego promienie od liści 100-letnich dębów szumiących pradawną melodie naszych dziadów:trolololo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

buka, możesz się odczepić ?.

Zauważyłem, że lubicie tak po kimś jeździć.. Ale dzieje się to tylko wtedy, gdy ktoś ma inny pogląd.. widzi coś inaczej niż wy.. Gdzie tu wyrozumiałość ?.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lonely94, nikt tu po nikim nie jeździ ;) sama byłam kiedyś przewrażliwiona na tym punkcie jak miałam niską samoocenę i też tak myślałam potem nabrałam dystansu i zrozumiałam że to po prostu takie poczucie humoru.

A ja jestem przewrażliwiony ? ;O. Co chwilę dowiaduję się nowych wiadomości o sobie ;O :roll: .

Takowe ocenianie proponuję zostawić dla siebie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi