Skocz do zawartości
Nerwica.com

Wkurza mnie:

*Wiola*

Rekomendowane odpowiedzi

Mnie wkurza to że potrafię tylko niszczyć relacje z moją dziewczyną, potem dopiero do mnie dociera, gdy jest już za późno, co tak na prawdę zrobiłem. Chciałbym się do niej odezwać, mimo że wcześniej nie chciałem z nią rozmawiać. Nie pozwala mi na to moje chore poczucie dumy, chociaż nie wiem czy to właśnie to, nie mogę po prostu do niej zadzwonić. :why:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

^ Możesz tylko Ci się nie chce. Łatwiej stwierdzić, że czegoś się nie umie, że coś się źle robi, że coś nas przerasta. Trudno jest wziąć na siebie właśnie tę dumę i np. pomyśleć o tym, że ktoś może tego potrzebuje. Najpierw trzeba sobie chyba to uświadomić, że wybiera się ten łatwiejszy sposób i zobaczyć bez obwiniania siebie, że jest się słabym, wielokrotnie się sobie pobłaża.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ledoux, wiesz, ona jest jedynym sensem mojego życia, ciągle podnosi mnie na duchu, i walczy o nas. Stale ją rozczarowuje, ale kocham ją z całych sił, i tylko przez to nie podejmuję kolejnych prób samobójczych, gdybym ją stracił, mój cały świat by się załamał.. Ona nim jest.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

NUDY

podpisuję się pod koleżanką

kurde ja sie nigdy nie nudze chociaz nie chodze do pracy... zawsze robie cos co sprawia mi przyjemnosc i generalnie to nawet brakuje mi czasu

Mogę się podpisać , też mi ciągle czasu brakuje ;)

Tylko pozazdrościć braku nudy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi