| Autor |
|
|
carlos
|
Re: [Szczecin]- szukam znajomych  02 Lis 2009, 19:30 |
|
Od: 13 Lip 2008, 00:55 Posty: 519 Miejscowość: Szczecin Płeć:  Ostrzeżenia: 0
|
|
Ja się muszę usprawiedliwić. Cała sobota zapieprz na 2 cmentarzach + porządki w domu, bo oddychać nie mogę! Tak się nazbierało w tym domu, że alergia mnie normalnie wykończyła ze wszystkimi najgorszymi objawami ;/ Nie dałbym rady przyjść na 19:00 i jeszcze was bym zasmarkał! Wymówka może zabrzmieć głupio, ale tak to było. :) Poza tym też wiedziałem, że dużo osób nie będzie. Z początku dużo było chętnych, no ale opadło wieko. Nie wiem czy wszyscy tak tu zaglądają na to forum... najlepiej byłoby pozbierać nr telefonów i tak zawiadamiać.
|
|
|
|
 |
|
magdalenabmw
|
Re: [Szczecin]- szukam znajomych  03 Lis 2009, 15:25 |
|
|
|
|
Ja żałuję że pojechalam ale trudno.. I też glupio że siedze codziennie w Szczecinie i tylko dwa dni mnie nie bylo i akurat wtedy spotkanie...
|
|
|
|
 |
|
tracący sens życia
|
Re: [Szczecin]- szukam znajomych  03 Lis 2009, 20:29 |
|
Od: 15 Lip 2009, 19:08 Posty: 142 Miejscowość: Szczecin Płeć:  Ostrzeżenia: 0
|
magdalenabmw napisał(a): Ja żałuję że pojechalam ale trudno.. I też glupio że siedze codziennie w Szczecinie i tylko dwa dni mnie nie bylo i akurat wtedy spotkanie... Dwie osoby to nie takie duże spotkanie, a swoją drogą to zadziwiające że te 2 osoby rozmawiały przez 5 godzin mnie pewnie po 30 minutach by się skończyły tematy
|
|
|
|
 |
|
magdalenabmw
|
Re: [Szczecin]- szukam znajomych  03 Lis 2009, 22:24 |
|
|
|
|
Zorganizujemy nastepne i poinformujemy wszystkich duzo wczesniej i to i na pw, i na gg i na komorki. Spokojnie. Wazne, ze sa postepy. Ja naprawde chcialam byc, ale musialam wyjechac i dupa mi wyszla takze z wyjazdu. Ech.
|
|
|
|
 |
|
Alienated
|
Re: [Szczecin]- szukam znajomych  03 Lis 2009, 22:52 |
|
Od: 28 Sty 2009, 18:11 Posty: 412 Płeć:  Ostrzeżenia: 0
|
tracący sens życia napisał(a): Dwie osoby to nie takie duże spotkanie, a swoją drogą to zadziwiające że te 2 osoby rozmawiały przez 5 godzin mnie pewnie po 30 minutach by się skończyły tematy Spotkanie faktycznie skromne jeśli chodzi o obsadę, co się natomiast tyczy atmosfery, w moim odczuciu, bardzo sympatyczne. Może i faktycznie troszeczkę bardziej wymagające od obojga rozmówców, ale dzięki temu można było pozwolić sobie na nieco większą bezpośredniość zamiast asekuranckiego skrywania się w "tłumie"  Co do kolejnego terminu przypuszczam, że sytuacja wyglądać będzie dość podobnie. Wystarczy uważnie prześledzić wątek, który istnieje już prawie trzy lata. Trochę mnie to wszystko zastanawia ponieważ jeśli już ktoś ma podstawy obawiać się takiej konfrontacji powinienem być to ja. No ale każdy ma zapewne jakieś swoje własne powody aby się na spotkaniu nie pojawić...
______ Straight!:)
|
|
|
|
 |
|
agnieszka_2008
|
Re: [Szczecin]- szukam znajomych  09 Lis 2009, 14:58 |
|
Od: 21 Lut 2007, 01:23 Posty: 38 Miejscowość: Szczecin/Poznań Płeć:  Ostrzeżenia: 0
|
Krótki to był zryw... 
______ Człowiek naprawdę posiada tylko to, co jest w nim.
|
|
|
|
 |
|
magdalenabmw
|
Re: [Szczecin]- szukam znajomych  17 Lis 2009, 16:11 |
|
|
|
Spokojnie, będzie kolejny Prawda?
|
|
|
|
 |
|
tracący sens życia
|
Re: [Szczecin]- szukam znajomych  17 Lis 2009, 22:42 |
|
|
|
Jak mawiał ks.Tischner są trzy prawdy i ja myślę, że tu ta ostatnia ma zastosowanie
|
|
|
|
 |
|
magdalenabmw
|
Re: [Szczecin]- szukam znajomych  17 Lis 2009, 23:07 |
|
|
|
|
Gdyby pesymizm był karany, to siedziałbyś dożywocie.
|
|
|
|
 |
|
carlos
|
Re: [Szczecin]- szukam znajomych  18 Lis 2009, 00:26 |
|
|
|
Nawet dwa dożywocia. Już zaczynasz mnie irytować tracący sens życia...
|
|
|
|
 |
|
tracący sens życia
|
Re: [Szczecin]- szukam znajomych  19 Lis 2009, 20:41 |
|
|
|
Jasne najlepiej kogoś /cenzura/ć za to że ma problemy i nie jest optymistą, może niech zapiszą w regulaminie „ Forum dostępne dla ludzi zdrowych, optymistycznie nastawionych do życia, pełnych energii, zabawnych, elokwentnych, z poczuciem humoru.” Tak mój przypadek jest trudny, i nikt z osób tu będących nie potrafi mi pomóc ale to nie znaczy że jestem irytujący, niektóre osoby są bardziej irytujące i właściwie nie wiem czego tu szukają, ja szukałem pomocy niestety jej nie znalazłem
|
|
|
|
 |
|
magdalenabmw
|
Re: [Szczecin]- szukam znajomych  19 Lis 2009, 20:46 |
|
|
|
|
Tracący, każdy z nas szuka tu tego samego -wsparcia i poczucia że nie jest sam z tą chorobą.
|
|
|
|
 |
|
carlos
|
Re: [Szczecin]- szukam znajomych  19 Lis 2009, 21:14 |
|
|
|
Wyjątkowy ze swoją "chorobą" to nie jesteś. Zamknąłeś się już na tyle w pryzmacie swojego "cierpienia", że nie dopuszczasz do siebie faktu, że inni cierpią tak samo. Tylko my chociaż mimo wielu porażek próbujemy wykrzesać z siebie odrobinę "optymizmu", a jeśli już dostajemy doła, to nie przerzucamy go po chamsku na innych. Ja właśnie odnoszę takie wrażenie, jak czytam Twoje posty. Mnie najzwyczajniej próbujesz zarazić swoim pesymizmem, ale to bardziej mnie denerwuje jak dołuje.
|
|
|
|
 |
|
magdalenabmw
|
Re: [Szczecin]- szukam znajomych  19 Lis 2009, 21:18 |
|
|
|
|
Mnie też Carlos, dokładnie.
|
|
|
|
 |
|
tracący sens życia
|
Re: [Szczecin]- szukam znajomych  19 Lis 2009, 21:33 |
|
|
|
Co wy tam wiecie niczego nie rozumiecie nie każdy ma w sobie siłę na ten optymizm. Pisałem, że to spotkanie się nie uda i wyszło na moje. Wy widzicie świat w kolorowych barwach a ja widzę takim jakim on jest jak cos jest czarne to nie mówię, że to jest różowe. Ludzie są różni fajnie że potraficie walczyć z tym co was męczy koloryzując to ja nie potrafię PS Magda zmieniając codziennie fotki i pisząc tyle postów ładujesz sobie ego?
|
|
|
|
 |
|
magdalenabmw
|
Re: [Szczecin]- szukam znajomych  19 Lis 2009, 21:41 |
|
|
|
tracący sens życia napisał(a): PS Magda zmieniając codziennie fotki i pisząc tyle postów ładujesz sobie ego? Nie, robię to po to aby Ci sie w domu nie nudziło, żebyś miał co szpiegować na forum. A masz z tym problem że lubie sobie avatara zmienić??? Facet, wez sie uspokój co?
|
|
|
|
 |
|
tracący sens życia
|
Re: [Szczecin]- szukam znajomych  19 Lis 2009, 21:47 |
|
|
|
Nudzić, to chyba się Tobie nudzi a szpiegować nie musze bo gdzie kliknę tam jesteś Ty i Twoje wypowiedzi. Zaraz opieprzysz mnie że masz prawo pisać owszem masz to jest tylko moje spostrzeżenie. Czy aby Twoim problemem nie jest chęć bycia w ciągłym centrum uwagi?
[Dodane po edycji:]
Polecam fotka.pl itp, to jest odpowiednie miejsce dla ludzi lubiących lansować się natomiast to forum jest dla ludzi z chorą duszą
|
|
|
|
 |
|
carlos
|
Re: [Szczecin]- szukam znajomych  20 Lis 2009, 14:53 |
|
|
|
Ale Ty kolego naprawdę jesteś niepoważny. Zachowujesz się teraz jak rozkapryszony gówniarz. Chciałbyś wszystko odrazu. Nie zawsze spotkanie wyjdzie za pierwszym razem... "A co Wy tam wiecie" - Tak, żyj w przekonaniu, że my nic a Ty wszystko, powodzenia.
AA i odpieprz się od Madzi. Nawet, jeśli ma taki problem to co?? Serio jak czytam co piszesz, to mi się pięść w kieszeni zaciska...
|
|
|
|
 |
|
tracący sens życia
|
Re: [Szczecin]- szukam znajomych  21 Lis 2009, 20:48 |
|
|
|
Przepraszam Madzie , że ją atakowałem. Czemu ludzie ze Szczecina tak ucichli?
|
|
|
|
 |
|