Skocz do zawartości
Nerwica.com

Filmy i seriale

Magnolia

Rekomendowane odpowiedzi

2 godziny temu, bei napisał(a):

Breaking Bad

jak chcesz mieć tzw. "depresję pobreakingbadową" to śmiało xd Ja długo nie mogłem się pozbierać i pogodzić z tym, że ten serial się skomnczyl, ale to już zawsze będzie mój nr 1 ❤️ 

a tak serio, to serial epicki, warty obejr

zenia, na pewno się nie będziesz nudzić.

a co do @topic

to może Forrest Gump? XD

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Polecam film The Giver- Dawca Pamięci ❤️

To mój ulubiony film ever!

Nastoletni Jonas (Brenton Thwaites) dorasta w utopijnym świecie przyszłości, gdzie nie istnieją cierpienie i ból, wojny ani krwawe rewolucje. W epoce, w której zapomniano, jak się kocha, odróżnia barwy i podejmuje wybory. Nieoczekiwanie, Jonas zostaje wytypowany jako kandydat na Odbiorcę Wspomnień - jedyną osobę w społeczności, która przechowuje pamięć po dawnych czasach. W szkoleniu pomaga mu tajemniczy mężczyzna, nazywany Dawcą Umysłów (Jeff Bridges). W trakcie nauki Jonas odkryje wstrząsający sekret przeszłości, który zburzy mozolnie budowany ład świata i ściągnie na niego i jego najbliższych wielkie niebezpieczeństwo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Obejrzałam "new York, new York". Miał być film muzyczny, a wyszedł film dramatyczny. Kręcił Martin Scorsese o czym nie wiedziałam. Pozostanę przy słuchaniu soundtracku z filmu i już. 

Obejrzałam "new York, new York". Miał być film muzyczny, a wyszedł film dramatyczny. Kręcił Martin Scorsese o czym nie wiedziałam. Pozostanę przy słuchaniu soundtracku z filmu i już. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi