Skocz do zawartości
Nerwica.com

Co teraz robisz?

Anja01

Rekomendowane odpowiedzi

Mad_Scientist, po tygodniu wrażen...tydzień snu :)

czarna roza, twórz :)

...Wracam w siebie i znajduję świat!

Znowu raczej w przeczuciu i niejasnym pożądaniu niż w rzeczywistym kształcie i żywej sile...

Johann Wolfgang von Goethe

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czytam posty zawilinskiego w temacie post607947.html#p607947 poprawiło mi to humor ;-).

Edytowane przez Gość

Coś straciłem. Nie jestem do końca pewien co... ale wiem, że nie zawsze czułem się taki... uśpiony. Ale wiecie co? Nigdy nie jest za późno, żeby to odzyskać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

co robię? nażarłam się leków i piję, tak, bo jestem głupim modem nic nie wartym, a na forum są święte krowy, których nie można sprowokować, bo są wielce rozchwianie emocjonalni, a ja to kurwa jestem zdrowa, pewnie temu chcą mnie zamknąć w szpitalu.

proszę o kolejny raport, dwa osty i pożegnanie z forum.

Jeśli masz cel i okazję jedyną w życiu, by ziścić każde swe marzenie, chwilę, która wszystko zmieni - chwytaj ją.

F60.31 F38 F33 F31

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ciocia Korba

Po pierwsze zawsze możemy napić sie razem :) po wymieniać prochami itp

Nikt nie mówił że łatwo być zielonym, poza tym jesteśmy tylko Człowiekami a nieomylny to ponoć jest już jeden :P

Ja mogę napisać raport że jestem cholernie zadowolony że chce Ci się coś TU robić .......bo Mi by się nie chciało .........Wielki szacunek za to :)

Uwaga! mam nerwice....... i nie zawaham się jej użyć :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

slucham muzyki i stukam w klawiature....i nikomu nie przeszkadzam...bo jestem sama...cudny stan....

Znowu raczej w przeczuciu i niejasnym pożądaniu niż w rzeczywistym kształcie i żywej sile...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ogladam film z 2004 roku o tym jakim to cudownym lekiem dla socjopatow bez uczuc jest SSRI ....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

carlosbueno, patrzcie no jaki zlośliwy i aktywny nie tam gdzie potrzeba.... :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

carlosbueno, no super...ja ci wspołczuję i udzielam wsparcia ... a ty na mnie wyładowujesz negatywne emocje :cry:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi