Skocz do zawartości
Nerwica.com

Co teraz robisz?

Anja01

Rekomendowane odpowiedzi

kotek em, wiedziałam !! że jest jakiś haczyk :P

jeśli patrzysz na zachowanie drugiego człowieka i nie widzisz w nim piękna jego niezaspokojonych potrzeb, które stara się zaspokoić, to nieuważnie patrzysz.

jeśli mam ochotę krytykować, oceniać, jeśli czuję złość, to jest duża szansa, że patrzę tylko po wierzchu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Próbuję znaleźć jakieś inspiracje do namalowania obrazu. Słabo mi to wychodzi. Nawet coś prostego jest wyzwaniem.. Pustka w głowie..No żadnych bodźców, uczuć - tylko niepokój i te uczucie- że jestem beznadziejna. Nawet net nie pomaga, a może szukać nie potrafię? Nawet jeśli nie potrafię to muszę(chcę) się przełamać ale znowu jakieś gówniane zahamowania i perfekcjonizm.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zjadałam późniejszy dziś obiad, oglądam skoki i mam zamiar wyprasować kilka rzeczy...

"Cierpliwość jest podporą słabości, niecierpliwość - ruiną silnych"

"Nie możesz dokonać wyboru, jak umrzeć. Ani kiedy.

Możesz tylko zdecydować, jak żyć. Teraz"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zbieram się powoli do domu :) Miłego popołudnia :yeah:

Urodzona w1992r. Od 2006r z przerwami przerobiłam Relanium, Citabax, Arketis, Anafranil, Afobam, Fluanxol, Hydroxyzynę, Setaloft, Propranolol,Pramolan i Trittico. Po 9 latach walki radzę sobie sama, bez leków.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

myśle dlaczego ktos zaczyna byc agresywny i to bardzo chociazby tylko przez internet bo w pewien sposób nie podoba mu sie to co mówię czy piszę, czy w zyciu by mi przywalił, nie rozumiem a jednoczesnie rozumiem taka agresje dziwną,

ktos czuje ,ze nie ma władzy nade mna, nie ma wpływu i na dodatek czuje sie gorszy odemnie to zaczyna atakowac, ratunku, obcy zupełnie człowiek, z ktorym kilka razy tylko na GG porozmawiałam

Kto utraci raz będzie zawsze czekać

Zatrzymujesz czas i zaglądasz w przepaść

Zostaje smutek i tylko smutek

Ostry jak nagły serca głód

Wiatr co zwala z nóg

Smutek i ty

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Znowu zadręczam się myślami,że nie będę nigdy naprawdę szczęśliwa.Moje szczęście zawsze trwa 5minut...

Urodzona w1992r. Od 2006r z przerwami przerobiłam Relanium, Citabax, Arketis, Anafranil, Afobam, Fluanxol, Hydroxyzynę, Setaloft, Propranolol,Pramolan i Trittico. Po 9 latach walki radzę sobie sama, bez leków.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tahela, zablokuj tę osobę i więcej o tym nie myśl. Nie warto...

-- 09 sty 2015, 16:06 --

A ja się właśnie zastanawiam, co to za polecony do mnie przyszedł, patrząc na zawiadomienie z poczty... i zmęczenie bierze górę po porannej pobudce i uczeniu studentów... :P

"I knew a man who lived in fear

It was huge, it was angry,

It was drawing near.

Behind his house a secret place

Was the shadow of the demon

He could never face."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi