Skocz do zawartości
Nerwica.com

Co teraz robisz?

Anja01

Rekomendowane odpowiedzi

piję kawkę, przeglądam forum, otrząsam się z sennego dotyku W., niechętnie wracam do rzeczywistości.

jeszcze druga kawa i zbieram się do siostry....

Jeśli masz cel i okazję jedyną w życiu, by ziścić każde swe marzenie, chwilę, która wszystko zmieni - chwytaj ją.

F60.31 F38 F33 F31

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja właśnie wróciłam z krótkiego spaceru (ale zimny ten wiatr :shock: ) i zamierzam sobie zaparzyć gorącej lipy, bo porządnie zmarzłam. :? przydałoby się dalej posprzątać, żeby było na błysk. ;)

"Nie wolno zgadzać się na pełzanie, gdy czujemy potrzebę latania"

"Gdy zamykają się jedne drzwi do szczęścia, otwierają się inne, ale my patrzymy na pierwsze drzwi tak długo, że nie widzimy tych drugich"

Helen Keller

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

łatwiejsze by było pytanie "dlaczego siedzisz na forum i nie robisz nic z tego co robić powinieneś?" ^^....

Kiedy myślę i nic nie wymyślę, to sobie myślę, po co ja tyle myślałem, żeby nic nie wymyślić. Przecież mogłem nic nie myśleć i tyle samo bym wymyślił.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sprzatam niesamowity burdel, powstaly w wyniku wybierania ciuchow i butow na sobotnio - niedzielne wypady :mrgreen:

Dre sie na psa i groze mu smiercia :mrgreen: bo mi zezarl czekolade, ktora lezala na lozku :D

Tancze i smieje sie sama do siebie, bo sasiad z naprzeciwka ciagle sie gapi na moje plasy :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi