Skocz do zawartości
Nerwica.com

Co teraz robisz?

Anja01

Rekomendowane odpowiedzi

Teraz, Melodiaa napisał(a):

Kurna...czy ja zawsze muszę trafiać na fetyszystów stop :lol: Ja jestem cała fajna :lol:

Ja fetyszystą nie jestem, tak pytam dla żartów. 

Spoko xD. Ja niestety wędki nie mam... Chodzę sobie sobie pływać albo się opalać i leżeć na słońcu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz, KochamBabkęBożą napisał(a):

Ja fetyszystą nie jestem, tak pytam dla żartów. 

Spoko xD. Ja niestety wędki nie mam... Chodzę sobie sobie pływać albo się opalać i leżeć na słońcu.

Nauczyłabym cię łowić..nie chciałoby ci się łowić smoków 😈

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 minuty temu, Melodiaa napisał(a):

Nauczyłabym cię łowić..nie chciałoby ci się łowić smoków 😈

Haha. Kiedyś łowiłem, ale dawno temu, jak byłem dzieciakiem, udało mi się złowić kilka ryb ;P.

A w Anglii poznałem jednego anglika, który łowil ryby ze swoimi kumplami i cały czas do mnie gadał o tym co łowi i w ogóle, hah :DZdarzało się, że jakaś kobita z nim była, to jej nawijał haha.

Ogólnie lubię wodę. Znalazłem zajebistą miejscówke do łowienia ryb, gdzie jest mega widok i nikt nie przeszkadza :D

Edytowane przez KochamBabkęBożą

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Piję kawę i myślę, czy obejrzeć sobie jakieś anime. Ale nic z tych nowych. To jakiś shit jeden wielki. Ostatnio cokolwiek włączę to nietrafione. Albo to ja już za stara jestem. Kiedyś japoński humor mnie bawił, a teraz oglądając czuję jedynie zażenowanie. Ech, czas przejść na telenowele...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, KochamBabkęBożą napisał(a):

Haha. Kiedyś łowiłem, ale dawno temu, jak byłem dzieciakiem, udało mi się złowić kilka ryb ;P.

A w Anglii poznałem jednego anglika, który łowil ryby ze swoimi kumplami i cały czas do mnie gadał o tym co łowi i w ogóle, hah :DZdarzało się, że jakaś kobita z nim była, to jej nawijał haha.

Ogólnie lubię wodę. Znalazłem zajebistą miejscówke do łowienia ryb, gdzie jest mega widok i nikt nie przeszkadza :D

Wychowałam się nad wodą. 2 tygodnie pod namiotem to żadna przeszkodą. Pływam też nieźle i gadam czasem za dużo. Nie miałbyś czasu na forum :lol: 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie babcia dała jakąś książke o Izraelu, ale ja jestem za głupi na czytanie ksiáżek, a tam piszą o torturowaniu ludzi, jak izraelczycy czy brytyjczycy torturują palestyńczyków, więc zachorowałem na podwojną depresję, że nie mogę skończyć tego czytać i przez to, co tam czytam... ;/

Teraz, Melodiaa napisał(a):

Wychowałam się nad wodą. 2 tygodnie pod namiotem to żadna przeszkodą. Pływam też nieźle i gadam czasem za dużo. Nie miałbyś czasu na forum :lol: 

Wow :D. Zajebiście ;P. 

Ja w namiocie kilka zim spędziłem, ale w Anglii xD.

Ja niestety jestem samotny i nie mam z kim chodzić nad wodę.

Ja uwielbiam kąpiele pod gołym niebem ;P. A jakimi stylami lubisz pływać?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, KochamBabkęBożą napisał(a):

uwielbiam kąpiele pod gołym niebem ;P. A jakimi stylami lubisz pływać?

Samouk. Wszystkie style po trochu...najbardziej lubię leżeć na wodzie. Kiedyś prawie zapisałam się na egzamin na ratowniczke 😝 Najlepiej kąpać się nago i to pisze bez żadnego podtekstu. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 minuty temu, Melodiaa napisał(a):

Samouk. Wszystkie style po trochu...najbardziej lubię leżeć na wodzie. Kiedyś prawie zapisałam się na egzamin na ratowniczke 😝 Najlepiej kąpać się nago i to pisze bez żadnego podtekstu. 

Ja wiem. Dzisiaj miałem chęć się rozebrać do naga, i poleżeć sobie na trawce i się poopalać, ale po przeciwnej stronie wody byli jacyś tubylcy, co przyjechali samochodami, niestety. Więc w samych spodenkach leżałem topless i się opalałem. Fajnie było.

Ale nago też plywalem kilka razy, wieczorem gdy było ciemno pod gwiazdami lub przy zachodzie słońca.

Też uwielbiam leżeć na wodzie i pływać na plecach, oglądając sobie niebo. Prawda, że to coś pięknego. Tyle radości dzięki wodzie.

Edytowane przez KochamBabkęBożą

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 minuty temu, KochamBabkęBożą napisał(a):

Ja wiem. Dzisiaj miałem chęć się rozebrać do naga, i poleżeć sobie na trawce i się poopalać, ale po przeciwnej stronie wody byli jacyś tubylcy, co przyjechali samochodami, niestety. Więc w samych spodenkach leżałem topless i się opalałem. Fajnie było.

Ale nago też plywalem kilka razy, wieczorem gdy było ciemno pod gwiazdami lub przy zachodzie słońca.

Też uwielbiam leżeć na wodzie i pływać na plecach, oglądając sobie niebo. Prawda, że to coś pięknego. Tyle radości dzięki wodzie.

Powiem ci, że woda i widok na góry jest najlepszy 🥰 Z dala od ludzi, cisza, spokój...

Kurna taka beztroska byłaby w sam raz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, Melodiaa napisał(a):

Powiem ci, że woda i widok na góry jest najlepszy 🥰 Z dala od ludzi, cisza, spokój...

Kurna taka beztroska byłaby w sam raz.

W góry mam trochę daleko, niestety, no ale racja. 

Najfajniej tam, gdzie nie ma ludzi, wtedy można sobie pływać bez stresu 😜

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi