Skocz do zawartości
Nerwica.com

Co teraz robisz?

Anja01

Rekomendowane odpowiedzi

Przeszukuję internet od kilku dni....mam już szczerze dość....w celu znalezienia spódnicy na ślub Syna. Nie jest to proste, bo musi ona spełniać określone warunki, szczególnie w kwestii długości i jakości materiału. Mimo wszystko wolę ślęczenie przed monitorem, niż łażenie do sklepów :hide:

Mój kręgosłup już się buntuje...

"Cierpliwość jest podporą słabości, niecierpliwość - ruiną silnych"

"Nie możesz dokonać wyboru, jak umrzeć. Ani kiedy.

Możesz tylko zdecydować, jak żyć. Teraz"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lilith, ale to batonik na jutrzejszą wycieczkę! :roll:

A jak już jesteśmy przy ochronie, to ja dam ci podarek.

Kotka. Będziesz go karmił, czesał i codziennie głaskał, bo kotek to bardzo lubi.

Za to jak ktoś przyjdzie ciemną nocką, żeby ci poderżnąć gardło, to kotek go zeżre.

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lilith, zawsze kupowałam więcej na wypadek takich sytuacji, ale jeden już zjadł mój mężczyzna więc musi do jutra poczekać :pirate:

póki co sprawdzam prognozy pogody i zastanawiam się w co się jutro ubrać :D

Kotka. Będziesz go karmił, czesał i codziennie głaskał, bo kotek to bardzo lubi.

Za to jak ktoś przyjdzie ciemną nocką, żeby ci poderżnąć gardło, to kotek go zeżre.

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lilith, idę przeszukiwać szafki - musi gdzieś być coś słodkiego! :mrgreen:

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

my czekamy na pizze, w szkole zaliczyłąm prawie wszystko to co miałam :smile: byliśmy na wystawie w gdańsku-wrzeszczu rekonstrukcje prawdziwych zwłok powiem, że warto http://www.human-body.pl/ w końcu weekend :yeah:

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

amelia83, rekonstrukcje. Uff, bo już myślałem że prawdziwe ciała. Kiedyś w Focusie czytałem o tym że gdzieś jest wystawa, ale z prawdziwych szczątków. Mi to się jakoś nie widzi, na pewno to kontrowersyjne.

Awatar to skarb Atlantydy: starożytny Scion.

:( F.20

:smile: Solian 600mg

8) Akineton

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

monk.2000, oczy też mają dość, tym bardziej, że mam dość poważną wadę wzroku, niestety...

"Cierpliwość jest podporą słabości, niecierpliwość - ruiną silnych"

"Nie możesz dokonać wyboru, jak umrzeć. Ani kiedy.

Możesz tylko zdecydować, jak żyć. Teraz"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

monk.2000, tak rekonstrukcje ;)

kasiątko, Kasieńka gratki :smile: a ja pozegnałam znajomych, troche posiedzielismy ale jestem juz dziś zmęczona,

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

szykuję sie do roboty

M. Luther King

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi