Skocz do zawartości
Nerwica.com

Oddział Leczenia Zaburzeń Osobowości i Nerwic - 7F

mała defetystka

Rekomendowane odpowiedzi

Kto z Panów oprócz owiecznego który był wczoraj na rozmowie z Poznania? owieczny Gratuluję dostania się będzie dobrze całkiem tam przyjemnie wczoraj spędziłam pół dnia i już mi się spodobało:) A ja poczekam do maja na decyzje

Jeśli jesteś geniuszem w swojej dziedzinie ludzkość doceni cię dopiero za lata po tym jak zginiesz

Your own life, cuts you like a knife

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie łam się całkiem przyjemnie jest na tym oddziale. :great: Ale cięzka praca przed tobą.Z panią ordynator miałeś ostatnia rozmowę?

Jeśli jesteś geniuszem w swojej dziedzinie ludzkość doceni cię dopiero za lata po tym jak zginiesz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Podobno w Szpitalu są organizowane zajęcia z Nordic Walkingu. Wiecie coś o tym? Gdzie odbywają się treningi i jak często?

Człowiek powinien raz dziennie zrobić coś, co go przeraża, bo to jedyny sposób, żeby rozwinąć się jako jednostka.

Eleonora Roosevelt

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zakręcona Dasz radę :) i na pewno się uda:) Mnie przeraża to oczekiwanie :zonk: ale cóż nie mialam wyjścia

kalipso55 a skad wiesz o takiej wiadomości, to by nie było głupie.Tylko kto mógłby to prowadzić hm . Jedynie zostaje teren szpitala jest gdzie chodzić.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gratuluję! Widzimy się na Oddziale :) Kiedy Cię przyjmują?

A o kijkach wiem od pielęgniarki oddziałowej. Kiedy rozwodziła się o licznych zajęciach dla pacjentów, to ją zapytałam, czy są jakieś sportowe. No i są :) W ogóle fajna kobieta. Chyba wszyscy ją lubią

Człowiek powinien raz dziennie zrobić coś, co go przeraża, bo to jedyny sposób, żeby rozwinąć się jako jednostka.

Eleonora Roosevelt

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy to ta pani co zapisuje na konsultacje jest oddziałową?? SUper że się dostałaś i powodzenia.

A jak z owiecznym dał jakiś znak jak mu tam?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak kite, , bede miala 9 rozmowe. Z jednej strony podejscie do mojej osoby mnie wkurza na maxa i nie mam ochoty uczestniczyc w kolejnej, i kolejnej rozmowie ale z drugiej strony moze(ale nie musi) terapiia tam jest dla mnie szansa na lepsze "jutro". Za kazdym razem jak wyznaczaja mi nowy termin, jak mowia juz ostatni, tocze walke sama ze soba bo takie podejscie "specjalistow" tamtejszych jest dla mnie coraz mniej motywujace.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi