Skocz do zawartości
Nerwica.com

Pytanie do Admina/Moderacji

Astro

Rekomendowane odpowiedzi

Na dole strony głównej Forum nerwica.com kliknij link "Usuń ciasteczka" (obok "Ekipa") i dalej "Tak". Albo użyj programu CCleaner i wyczyść ciasteczka, temp swojej przeglądarki.

There is no wonder drug, there are only lies...

escitalopram 30mg

pregabalina 600mg

bisoprolol 5mg

umeklidynium 55ug

wilanterol 22ug

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie moge wyslać pw. Wyskakuje"wysłany formularz jest nieprawidłowy. Spróbuj wysłać ponownie". Od czego to? Bardzo zależy mi na pw

Edytowane przez Gość

Pewnego dnia zrozumiałam że ja nie umiem nic.....

Arketis20mg

Clonazepenum6mg

Hydroksyzinum25mg

Vetira 2000mg propranolol30mg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na prawde. Chcialabym wiedziec czemu nagle nie moge wysyłać pw. Wcześniej nie było tego problemu

Edytowane przez Gość

Arketis20mg

Clonazepenum6mg

Hydroksyzinum25mg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lilith, Lilith, ale to ja ten błąd zrobiłam?długo trwa taki stan zanim wszystko wróci do normy?

Edytowane przez Gość

Arketis20mg

Clonazepenum6mg

Hydroksyzinum25mg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie moge pisać pw z jedną z osób z forum. Wyskakuje- wysłany formularz jest nieprawidlowy. Sprubuj wyslac ponowie. Wysylam i nic. Mam tablet z bardzo prosta klawiatura czyli na niej niewiele zdzialam. Juz kiedys mialam ten problem z ta sama osoba ale wystarczylo ze tekstu nie pisalam od samej gory,tylko zjezdzalam akapita.i w dol i przechoudzilo.od dzis to nie dziala. Nie moge pisac pw do tej osoby. Co sie stalo? Od czego? Co moge zrobic jak najmiej uzywajac klawiatury?a zalezy mi zeby dzis jeszcze pisac z ta osoba

Arketis20mg

Clonazepenum6mg

Hydroksyzinum25mg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lilith, ale ja na swoim tablecie nie mam takich funkcji w klawiaturze. Nie ma innego sposobu? Jest szansa ze to samo sie naprawi? Zaznaczam,ze tylko do tej jednej osoby nie moge pisac pw.do innych moge

Arketis20mg

Clonazepenum6mg

Hydroksyzinum25mg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ostatnio forum nie da się przeglądać za pomocą opery mini 4.3. Przy próbie wejścia w dowolny wątek pojawia się pusta strona lub komunikat: 602 Bad gateway. Da się coś z tym zrobić?

Wszystkie wymienione tutaj porady moga byc nieprawidłowe. Stosujesz na własne ryzyko !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hmm nie miałam nigdy takiego problemu ...... to chyba wina twojej przeglądarki/prędkości internetu?

Zawsze trzeba działać. Źle czy dobrze, okaże się później. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie masz w przeglądarce opcji - zablokuj wyskakujące okienka? Czy cosik takiego? Mi nawet raz się tak nie zdarzyło, nie wyskakuje mi nawet komunikat że coś tam się otwiera.... no nic, aż tak się nie znam poczekamy na opinię eksperta :)

Zawsze trzeba działać. Źle czy dobrze, okaże się później. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi