Skocz do zawartości
Nerwica.com

Pytanie do Admina/Moderacji

Astro

Rekomendowane odpowiedzi

czy za spamowanie na spamowej wyspie można dostać bana?

psychicznie chorzy i upośledzeni intelektualnie umierają samotnie.podobnie jak narkomani.narkomani umierają w jakimś śmierdzącym sraczu a psychicznie chorzy i upośledzeni intelektualnie umierają za murami obozów psychiatrycznych we własnych odchodach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak, bo Spamowa wyspa to temat do rozmów towarzyskich przeniesiony do offtopu z działu Nerwica lękowa, a nie wątek, w którym nie obowiązuje regulamin i można wrzucać bez konsekwencji nieopisane linki, ile razy mam tłumaczyć. Niech mnie jakiś mod poprze.

Głosy w mojej głowie czyta Maciej Orłoś.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Iskiera^^, nie, nie Ty jedna. Problem ponownie zgłosiłam do działu IT i czekam na odzew. Jeśli poproszę o weryfikację, to proszę wówczas o odzew, bo inaczej w życiu tego nie naprawią.

co to za "dział it" skoro nie potrafią sami przetestować zmian i poprawek które wprowadzają...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak, bo Spamowa wyspa to temat do rozmów towarzyskich przeniesiony do offtopu z działu Nerwica lękowa, a nie wątek, w którym nie obowiązuje regulamin i można wrzucać bez konsekwencji nieopisane linki, ile razy mam tłumaczyć. Niech mnie jakiś mod poprze.

Nieboszczyk... tu masz odpowiedź!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aokigahara, jak wysyłasz użytkownikowi zablokowanemu np Amon_rach/Arasha to bardzo możliwe. Nie ma ich na liście użytkowników.A podajesz dokładnie nick?

"Zajmij się życiem albo umieraniem"

Nie wystarczy mieć rozum, trzeba jeszcze posiadać go tyle, by go nie mieć za dużo.~~Andre Maurois

Jest cechą głupo­ty dos­trze­gać błędy in­nych, a za­pomi­nać o swoich

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dlaczego ciagle wywala mnie z forum i musze sie od nowa logowac skoro za kazdym razem daje funkcje"zapamietaj mnie"? wrrr

Bo hasło i login zapamiętuje Ci tylko w pamięci systemu, a to nie znaczy ze ciągle będziesz zalogowana.

Z przodu plecy, z tyłu plecy, pan Bóg stworzył ją dla hecy!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zalezna , moze zmienilas w przegladarce ustawienia i przy kazdym zamknieciu kasuje ci cache & cookies ??

Od 2003 Paroksetyna 20mg (leki, natretne myslenie, hipochondria )

Od 2009 Dodatkowo Trimipramina na wieczor 50mg

Kilkanascie nieudanych prob odstawienia paroksetyny, za szybki spadek dawki

Obecnie 20 mg Paroksetyny i Trimipramina 50mg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Można usunąć pierwszą połowę(ta najstarsze) swoich wypowiedzi z forum ? Jak je czytam ,to chwytam się za głowę.Większość pisana pod wypływem lub na zjezdzie.

"Oj mój człowieku, jak ja to życie kocham

Kocham, i nie na prochach pokonać cię zdołam

Bo kiedy człowiek woła, inny go nie słyszy

Rośnie w siłę"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

JużTuByłem, ja raczej dobrze kojarze Twoje wypowiedzi, choć nie wiem czy mowa o tych samych (mniej więcej sprzed 2/3 lat) dużo treściwego info o natręctwach pamiętam oraz lekach różnych.

http://www.poomoc.pl/beta.php - na jednej stronie wszystkie kółeczka do klikania (pajacyk, pusta miska itd.)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi