Skocz do zawartości
Nerwica.com

Nocne Darki - czynne 23:00 - 6:00

scrat

Rekomendowane odpowiedzi

a ja nie umiem się zebrać żeby zacząć próbować zasnąć... ogarnął mnie nie wiem, chyba smutek, może strach, ciężko stwierdzić...

Kiedy myślę i nic nie wymyślę, to sobie myślę, po co ja tyle myślałem, żeby nic nie wymyślić. Przecież mogłem nic nie myśleć i tyle samo bym wymyślił.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

i jak co dzień postanawiam że pójde wcześnie spać a tu znowu już po 23 a ja jeszcze dalej nic.

Kiedy myślę i nic nie wymyślę, to sobie myślę, po co ja tyle myślałem, żeby nic nie wymyślić. Przecież mogłem nic nie myśleć i tyle samo bym wymyślił.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a ja byłam pewna, że padnę dziś ze zmęczenia, ale gdzie tam.

2 tabletki na sen i nic, stres do tego mnie trzyma.

a jutro trzeba wstać.

Jeśli masz cel i okazję jedyną w życiu, by ziścić każde swe marzenie, chwilę, która wszystko zmieni - chwytaj ją.

F60.31 F38 F33 F31

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

też myślałam że padne... przez trzy poprzednie noce spałam po trzy godziny maks a dzisiaj mi cały dzień głowa pęka.. no nic. spróbuje zasnąć. Toie też życzę powodzenia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jejuuu, czemu codziennie postanawiam sobie 'pójdę wcześnie spać' i nigdy nic z tego nie wychodzi?;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.