Skocz do zawartości
Nerwica.com

Nocne Darki - czynne 23:00 - 6:00

scrat

Rekomendowane odpowiedzi

No niekoniecznie wyspany, ale kilka godzin się przespałem ; )

Obżarstwo na poziomie ; ) Jak się czuję? Zatoki dają o sobie znać już drugi dzień, to męczące jest, bo nos, kości na twarzy i głowa bolą bardzo, a tak po za tym chyba ok ; )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

L:),

no tak , pewnike myślisz jak to wszystko pozałatwiać i porzwiazywać ,co do gitarki to jesli jest taka lana jak na zdjęciu to ja bym się nią nacieszyła jeśli umiesz , lubisz grac i sprawia Ci to przyjemnośc to warto sie pocieszyć ,człowiek musi mieć tez czas na drobne przyjemności szczgolnie w naszym stanie jak tego jest tak mało,

będziesz sobie na nia patrzył i podziwiał jej ponętne kształty a wyobrąźnia Ci poszybuje tam gdzie prom Atlantiś do gwi :D azd ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wygląd wyglądem, ale dla mnie najważniejsze jest brzmienie i poniekąd wygoda gry. Jeden lubi Fendera, ktoś inny Music Mana, jeszcze inny Ibaneza i tak dalej można dlugo wymieniać. Ja mam Ibaneza, owszem jest chwalony przez ludzi którzy na nim grali i jest w tym sporo prawdy. Natomiast ja najzwyczajniej w świecie nie lubię Ibanezów, nigdy mi nie leżały w dłoni, brzmiały bezpłciowo, z kolei znam co najmniej 2 osoby, które są fanami Ibaneza i ubóstwiają jego brzmienie - i to nie są początkujący grajkowie tylko ludzie którzy grają już na prawdę długo. Kwestia gustów. Ja uwielbiam brzmienie Fenderów, również Fendery mi bardzo dobrze leżą w dłoni i jest to na przyszłość mój cel : )

Chciałbym sprzedać sprzęt wtedy, gdy odłożę trochę kasy i łącznie ze sprzedarzą będzie mnie stać na jakiegoś fajnego używanego japońskiego Fendera w dobrym stanie oraz wzmacniacz, zobaczymy co będzie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobra ja sobie serial zapodam i sprobuje zasnąc L:) miłego czytania tego co wysmażyliśmy na forumie przez tych pare godzin, Kasia =samarka tak mi jej szkoda, kurcze,

Dobanoc.

-- 26 gru 2011, 05:36 --

chyba muśze się doszkolić w temacie gitar , az tak to się nie orientuje, gratuluje wiedzy i znajomosci marek , kurcze :D

-- 26 gru 2011, 05:39 --

L:), Z tym podziwianiem kszłtow to byl zart.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mialam się USYPIĄC ,ALE jeszcze odpiszę, forum nie ma zastapić ksiązek czy dokumentow tak po prostu poprzeglądac ot tak, ja ostatnio ma kłopoty ze skupianiem mysli , cięzko mi sie czyta a bardzo lubię,zadroszcze czytania bo to ogromna przyjemnośc jest ;) dobra tulam i na serial pedze ,

co do grania jakbym znalazął jakiegoś fajnego nauczyciela to czemu nie a pamiętasz co mi obiecaleś,ze bedziesz mi grał, także ja mogę sobie pobrzdekiwac a z gra licżę na Ciebie, buziak

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.