Skocz do zawartości
Nerwica.com

Nocne Darki - czynne 23:00 - 6:00

scrat

Rekomendowane odpowiedzi

halenore, Nie no wiesz jak "Tankowałem Benzynę".... heh... To i nie myślałem tak o wszystkim, koniec tankowania = konfrontacja z rzeczywistością...

Wiem, że to tak działa. Niemniej jednak wcześniej, mimo tankowania, nie umiałam pokonać oporu i względnie zapanować nad lękiem. Jakieś połowiczne zwycięstwo.

My mother said to get things done.

You'd better not mess with Major Tom...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ok. Co dzisiaj ciekawego w planie? Jak zwykle grabierze, morderstwa i gwałty? :mrgreen:

Grabierze i morderstwa to za słabe stymulanty są.

Ale "gwałty" - o tak - można domniemywać, że słowo "gwałty" spowoduje, że za chwilę wszyscy się obudzą. I nagle objawi się cały tabun ukrytych userów. :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Neu(e)rotyk, nooo otóż to. chociaż po wczoraj alkoholu się nie tykam przez długi dłuuugi czas.

aj tam, trudno. Idę spać. I tak mnie obudzą przed 7, więc dużo nie prześpię z tego życia;)

Kiedy myślę i nic nie wymyślę, to sobie myślę, po co ja tyle myślałem, żeby nic nie wymyślić. Przecież mogłem nic nie myśleć i tyle samo bym wymyślił.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

chociaż po wczoraj alkoholu się nie tykam przez długi dłuuugi czas.

Hmmmm... nie będziesz się dotykać? :oops: No nie przesadzajmy... alkoholowe ekscesy nie powinny wpływać na jakość Twojego życia erotycznego. :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.