Skocz do zawartości
Nerwica.com

Nocne Darki - czynne 23:00 - 6:00

scrat

Rekomendowane odpowiedzi

halenore, tzn. sam film "jako film" jest ogólnie średni, ale właśnie klimat dzięki muzyce i scenerii jest fajnie zbudowany.

Chyba przypomnę sobie Dark City, wprawdzie to s-f, ale bardzo mi się podobał, a sceneria wyśmienita.

Bo "Dziewiąte wrota" nie są jakimś górnolotnym kinem. Chyba wcale nie nie miały takie być. Za to jako dreszczowiec ogląda się film znakomicie. Ja ogólnie lubię filmy Polańskiego. Roman P. jak nikt inny, potrafi wzbudzić we mnie prawdziwy niepokój. "Matnia", "Lokator", "Dziecko Rosemary", nawet "Nieustraszeni zabójcy wampirów" czy "Tragedia Makbeta" kipią klimatem grozy.

Oglądałam Dark City. Oryginalny film.

Lady_B, tak sobie pomyślałam, że często nam źle, więc zadzwonimy do Tyrone'a, żeby pomógł nam sprzątać :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Matnia i NPW to filmy kipiące klimatem grozy?No weź...to nie ten kierunek wogóle

ja też Polańskiego wielbie za ten styl specyficzny,kurde,teraz juz nie ma takich rezyserów

a moze są tylko w uj niszowi

Bretta,ja chcesz sobie zrobić dla siebie coś złego wystarczy do mnie zagadać :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

buka, 2 plateau

o,przeliczałeś sobie na mase(zawodowiec),mnie bardziej chodziło na pudełka :D

powiem ci ze jak kiedys złączyłem z kodeina to było to jakby wzmocnienie kody a nie dxm,ale generalnie nic specjalnego.mysle ze mogłoby byc ciekawie z zolpidemem :mrgreen:

edit.widze ze juz na to wpadłeś ,jakiś trip raport potem prosimy :mrgreen::P

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Matnia i NPW to filmy kipiące klimatem grozy?

To zależy, co cię przeraża. Byłam kiedyś z kuzynem w kinie na jakimś zombiowym filmie. Aha. Nówka "Świtu żywych trupów". On skakał na fotelu ze strachu, a ja miałam bekę. Rozbawiła mnie wizja ludzi, znajdujących ratunek w supermarkecie.

W "NPW" rozwala mnie muzyka Komedy, chociaż Roman i Jack McGowan są przezabawni.

-- 22 cze 2011, 01:05 --

Michuj, ja do dziewczyn pisałam. Wiem, żes ty wesołek 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.