Skocz do zawartości
Nerwica.com

Nocne Darki - czynne 23:00 - 6:00

scrat

Rekomendowane odpowiedzi

No dobra ale tak samo można napisać,że ja się będę brzydził robić minetkę bo tam jest śluz,śmierdzi moczem i w ogóle :mrgreen:

a robię to bo lubię i sprawia mi przyjemność :D partnerce chyba też :twisted:

Nerwico chcesz mnie znów dopaść?!?!To skoczę do apteki po stoperan bo Cię chyba POSRAŁO!

F41.0<--- Było minęło... F41.1<--- już prawie nie ma :DCHYBA ZDROWIEJĘ :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dariusz_wawa, a ja się prawie utopiłam w szklance wody przez Ciebie :mrgreen:

marcja, Fachowe Obrabianie Ch... :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Kiedyś jakiś seksuolog pisał, ze idealny blowjob powinien być z połykiem. :lol:
na bank facet

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No dobra ale tak samo można napisać,że ja się będę brzydził robić minetkę bo tam jest śluz,śmierdzi moczem i w ogóle :mrgreen:

a robię to bo lubię i sprawia mi przyjemność :D partnerce chyba też :twisted:

No nie wiem, dla mnie to kobiecie "soki" ;) pachna ladnie i smakuja wlasnie neutralnie w doslownym tego slowa znaczeniu...:) Nie ma nawet porownania do smaku spermy...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Najlepiej w szklanke i niech facet sam sprobuje jakiez to pysznosci oferuje kobiecie... :mrgreen: To skonczy sie dziwienie, czemu kobiety polykac nie lubia :P
no ba :mrgreen:

Thazek, śmierdzi moczem?? :shock: co Ty miałeś za kobiety?? :shock::shock: ja się np myję :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Korba, Kasiu bidulko,. czy Ty masz w końcu jakąś diagnozę?

nie, na razie jedynym tropem jest chlamydia, ale będę robić jeszcze szczegółowe badania.

Jeśli masz cel i okazję jedyną w życiu, by ziścić każde swe marzenie, chwilę, która wszystko zmieni - chwytaj ją.

F60.31 F38 F33 F31

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lady_B, Tak napisałem dla przykładu ;)

marcja, Soki? :shock: one są troszkę słonawe :P i troszkę kwaśne :mrgreen:

takie dziwne ;) mnie to nie smakuję ale robię dobrze :P

Nerwico chcesz mnie znów dopaść?!?!To skoczę do apteki po stoperan bo Cię chyba POSRAŁO!

F41.0<--- Było minęło... F41.1<--- już prawie nie ma :DCHYBA ZDROWIEJĘ :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

"Objawami fiksacji oralnej, czyli zachowaniami większych dzieci i osób dorosłych, które mają prawdopodobnie swój początek w fazie oralnej może być:

- Palenie papierosów, fajki, cygara. Jest to nieświadome i symboliczne przeżywane pragnienie ssania piersi matki.

- Szczególne podniecenie w trakcie stosunku oralnego - np. fellatio. Gdy np. penis staje się substytutem piersi.

- Nadmierna skłonność do jedzenia i uzależnienia oralne: jedzenie, picie. Czynności oralne mają zdolność rozładowania napięcia libidalnego. Toteż przy niezaspokojeniu różnych potrzeb (frustracja) mogą pojawiać się zachowania oralne. Dlatego osoby w stresie lub nieszczęśliwe, samotne mogą nauczyć się wiele jeść. Jedzenie nie jest wtedy objawem przeżywania głodu.

- Obgryzanie paznokci. Pojawia się ono (podobnie jak wiele czynności oralnych) jako zachowania uspokajające, co w teorii psychoanalitycznej oznacza zachowania zmniejszające poziom napięcia psychicznego.

- Żucie gumy, dłubanie słonecznika.

- Gadulstwo."

Wniosek? Panie z FO powinny coś zrobić dla swoich płuc i zamiast palić strzelać fochy. :mrgreen::lol::P

There is no wonder drug, there are only lies...

escitalopram 30mg

pregabalina 600mg

bisoprolol 5mg

umeklidynium 55ug

wilanterol 22ug

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.