Skocz do zawartości
Nerwica.com

Nocne Darki - czynne 23:00 - 6:00

scrat

Rekomendowane odpowiedzi

Aurora92, ja jestem pa Reibenku dobrej nocy :papa:

"Zajmij się życiem albo umieraniem"

Nie wystarczy mieć rozum, trzeba jeszcze posiadać go tyle, by go nie mieć za dużo.~~Andre Maurois

Jest cechą głupo­ty dos­trze­gać błędy in­nych, a za­pomi­nać o swoich

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mushroom,

ludzie generalnie lubią czarny humor chyba że dotyczy on sytuacji które ich dotknęły

mnie np. już nigdy nie rozśmieszy żart o kims kto umiera na raka

Mnie śmieszy wszystko, nawet moje problemy i to co mnie dotknęło w życiu. Nie zawsze - to prawda, ale umiem się z tego śmiać i szczerze mówiąc wolę robić to niż płakać nad tym, choć to drugie też niekiedy mnie dopada.

Przeniosłem z Wron.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

rotten soul, Dobre podejście.

Mnie się wydaje ,że jakbym usłyszała że mam jeszcze tylko rok, to w pierwszym momencie wcale by mi do śmiechu nie było :?

Pewnie łatwiej byłoby zakończyć szybciej wszystko.. Potem 11 miesiąc.. najgorsze objawy.. piekiełko.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nortt, skąd wiesz ? Brałeś ? IMHO o wiele mniej "złowrogie" od benzo i alkoholu :P Nie są ani neurotoksyczne, ani hepatotoksyczne (mowa o specyfikach jakości niemal że aptecznej, a nie zanieczyszczonym brownie z ulicy :P) podczas ciągu można na nich normalnie funkcjonować itd. ;) Nie mówię, żeby dorobić się stanu, w którym to będziemy opierdalać na dworcu te przysłowiowe kutachy za działkę hery, a prowadzić życie w miarę ogarniętego opiatowca (oksymoron ? :D), przyrządzać sobie 99% towar, przerabiając apteczne tabletki z morfiną, a późnym latem wybrać się do Czech po tą legendarną już słomę makową (jeszcze niższe koszty niż tabletki MSTContinous, Servedol) i narobić sobie "sortu" na calusieńki rok ;) Prosta ekstrakcja morfiny z makówek, oszczyszczanie, acetylowanie i "voila" - to nie LSD, czy MDMA, żeby bawić się w niewiadomo jak bardzo niebezpieczne i skomplikowane syntezy :P

BTW. Jeszcze można pokombinować z suplementacją magnezu, niewielkimi dawkami antagonistów nAChr i NMDA, coby starać się uytzymywać tolerkę w ryzach ;)

Opiaty w pizdę uzależniają, u mnie miały by jeszcze podatny grunt do rozwoju, tak życie mam różnym gównem ujebane :>

A generalnie opiaty by się spróbowało, ale niestety stare kontakty się skończyły, a samemu za dużo kombinowania, od zera nie da rady.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.