Skocz do zawartości
Nerwica.com

25. rocznica 9/11 - jak to pamietacie?

Żaba Monika

Rekomendowane odpowiedzi

Zyliscie juz wtedy w ogole? :D

Ja wychodzilam z domu spotkac sie ze znajomymi i pamietam, ze ciocia ogladala to w telewizji. Zerknelam okiem, ale nie widzialam co sie dzieje i malo mnie to interesowalo.

Potem bylam ze znajomymi w jakims barze i tam to tez lecialo w TV o gadalismy o tym.

Owszem, bylo to szokujace, ale nie przejelam sie az tak bardzo - jeszcze jedna katastrofa w dalekim kraju.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja pamiętam że po powrocie ze szkoły cały dzień oglądaliśmy wiadomości na TVN24 bo to była wtedy taka mega nowoczesna telewizja i była dostępna publicznie. I do dziś ten muzyczny jingiel rozpoczynający wiadomości kojarzy mi się z tym tematem.

Dobrze pamiętam ten dzień jak na to że miałem wtedy 11 lat 

🗨️ Dołącz do naszej grupy na czacie:

💬 Discord

neptron.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Byłam w pracy i słuchaliśmy z koleżanką radia. Ogarniałam jej panikę bo dzwoniła do domu czy wszystko w porządku. Wydawało mi się to strasznie nielogiczne jak na dojrzałą kobietę wtedy :D Gdzie jej wieś a gdzie New York. Gdy wróciłam do domu oglądałam nieruchomo tv i niedowierzałam jak to możliwe. Zastanawiałam się jak mogło dojść? Jak wszystkie wywiady świata mogły to przespać i dopuścić? 

Jak pokonasz sam siebie to już nic nie stanie Ci na drodze...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, lily was here napisał(a):

Ja jechałam z tata po nowe buty do szkoły, po tym jak któreś z kolei chyba zostawiłam w tramwaju ;) w radiu mowili tylko o tym

Lol, jak mozna zostawic buty w tramwaju? To byly jakies zapasowe, czy po prostu zdejmowalas obuwie w transporcie publicznym, a potem zapomnialas je zalozyc? :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz, Żaba Monika napisał(a):

Lol, jak mozna zostawic buty w tramwaju? To byly jakies zapasowe, czy po prostu zdejmowalas obuwie w transporcie publicznym, a potem zapomnialas je zalozyc? :D

No chodziłam z workiem hahaha. A takie super buty miałam adidasa, potem juz takich nie znalazłam. 

Wydaje mi sie, ze ze 2x tak zostawiłam, ale tych jednych mi szkoda do dziś. To były trochę takie w stylu dzisiejszych speciali tylko trochę masywniejsze i w kolorze kawowym;) były superr 

ale dobra to nie temat o butach 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Byłam wtedy w wieku gimnazjalnym. Śledziliśmy w domu serwisy informacyjne. Po pierwszych doniesieniach byłam przekonana, że to nieszczęśliwy wypadek, niesamowity splot fatalnych okoliczności, że samolot trafił w budynek. Ale po kolejnym uderzeniu okazało się, że to zaplanowany atak.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi