Skocz do zawartości
Nerwica.com

Znaki

Dalila_

Rekomendowane odpowiedzi

30 minut temu, Dalila_ napisał(a):

Można pisać coś chamskiego, ale puste wyzwiska nie są lekkie. Niech się nauczy pisać chamsko bez takich słów. Tobie przeszkadzają niesmaczne głupoty a brzydkie epitety po 1 komentarzu nawet nie po kłótni, już nie?

Gorsze rzeczy wypisuje jon snow, włącznie z jakimiś epitetami ostrego typu. Tego nikt nie usuwa co mnie szokuje. 

Ale generalnie takie rzeczy powinny spływać jak po kaczce gdy się ma też życie poza internetem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Znacie gościa o nazwisku Alois Ihrlmeier chyba. Gość dostał odłamkiem czy granatem podczas ww I i stracił słuch czy tam wzrok, leżał zasypany w ziemi jakiś czas, potem odzyskał zmysl i zaczął mieć wizję. Przepowiedzial że będziemy wyrzucać żywność, płacić czyms co nie było gotówka i widział latające po niebie maszyny które nie były ani samolotem ani aeroplanem. Pewnie drony:) Nawet w ówczesnych gazetach o nim pisano, nsdap się naraził tym że ludzie do niego tłumnie witali 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, mała_mi123 napisał(a):

Gorsze rzeczy wypisuje jon snow, włącznie z jakimiś epitetami ostrego typu. Tego nikt nie usuwa co mnie szokuje. 

Ale generalnie takie rzeczy powinny spływać jak po kaczce gdy się ma też życie poza internetem.

No pewnie zróbmy z tego drugie cafe XD tak powinny splywac ale niektórych to tak boli że się odpalają:) sądzę że usuwają tylko nie nadążają wszystkiego. Poza tym co innego wyzywać żywą osobę a co innego postaci w głowie nie uważasz?

Zresztą po mnie też splynely jej epitety ale to nie znaczy że od razu będę czyimś przyjacielem 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

7 minut temu, mała_mi123 napisał(a):

Jak coś czytasz to zgłoś to usprawnisz pracę 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 minuty temu, Dalila_ napisał(a):

Poza tym co innego wyzywać żywą osobę a co innego postaci w głowie nie uważasz?

Nie wiadomo czy te Willow i inne nie są przypadkiem userami z innego miejsca w necie. Nie masz 100 % pewności.

Poza tym jon snow powołuje się także na Fuji i brum bruma także nie wiadomo co tam jest grane.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

5 minut temu, Dalila_ napisał(a):

No pewnie zróbmy z tego drugie cafe XD tak powinny splywac ale niektórych to tak boli że się odpalają:

poza tym to nie jej pierwszy raz nie pamiętacie jakiego bana miała za takie zachowanie? znów zaczyna, zaraz z żalu napisze, że konto usuwa 🥱

Teraz, mała_mi123 napisał(a):

Poza tym jon snow powołuje się także na Fuji i brum bruma także nie wiadomo co tam jest grane.

na mnie też się "powoływała" a ja z nią ani słowa nie zamieniłam, tylko spam miałam w skrzynce xD

Niebo deszczem spływa i płacze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

38 minut temu, mała_mi123 napisał(a):

Nie wiadomo czy te Willow i inne nie są przypadkiem userami z innego miejsca w necie. Nie masz 100 % pewności.

A no racja. 

28 minut temu, mała_mi123 napisał(a):

Męskie nicki są tu jak spadające gwiazdy, szybko się spalają. Już był doktor indor - taka gwiazda. Ile się nabył - pół roku? Także nie przeżywam co tam ktoś komuś pocisnie.

Indora nie ma, znają go tu to by szybko poznali że on. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

17 minut temu, brum.brum napisał(a):

mam wrażenie l, że usprawiedliwiasz jak ktoś wyzwie kogoś od debili, idiotow, skurwy^%#, ujji i innych …

Przecież aż tak nikomu nie pocisnela, nie przesadzaj. Jon snow używa gorszych inwektyw...

12 minut temu, brum.brum napisał(a):

Na mnie też ?

Nie raz w jej postach pojawiał się twoj nick. Jakieś odniesienia do ciebie i fujiego.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 godzinę temu, mała_mi123 napisał(a):

Przecież aż tak nikomu nie pocisnela, nie przesadzaj. Jon snow używa gorszych inwektyw...

ale wiesz, że takie odzywki to łamanie regulaminy? A Jon... jak ktoś wyżej pisał u niej to głębokie psychozy których nie leczy. Albo leczy i źle leczy.

Niebo deszczem spływa i płacze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 godziny temu, mała_mi123 napisał(a):

Nie przesadzaj. Widzę że tu co kilka miesięcy jest wysyp "specyficznych" męskich profili. Był doktor indor, teraz jest jakiś co nie lubi świtu. Obaj mają ten sam specyficzny vibe...

Nie jakiś i nie ten, mam nika i imię, co Ty na manifie jesteś? Rozkminiasz typa który się tu nie udziela i mnie, który o niczym z Tobą nigdy nie rozmawiał to bez kitu zalatana jesteś w tym swoim realu. Rzeczywiście lubię żartować i nie zawsze mi wychodzi xD

Every breath corrupts the line

Till there's nothing left

But time

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

6 minut temu, Nie lubię świtu napisał(a):

Rozkminiasz typa który się tu nie udziela i mnie, który o niczym z Tobą nigdy nie rozmawiał to bez kitu zalatana jesteś w tym swoim realu. Rzeczywiście lubię żartować i nie zawsze mi wychodzi xD

Obydwu was łączy specyficzne poczucie humoru i wbijanie szpil Verini. Taki przypadek.

9 minut temu, Nie lubię świtu napisał(a):

Nie jakiś i nie ten, mam nika i imię, co Ty na manifie jesteś?

Dla mnie kolejny nick. Czysta statystyka.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 godziny temu, Happyandsad napisał(a):

Do mnie raz zadzwonił były szef z pytaniem czy nie chcę wrócić do pracy. Jakoś rok po odejściu. Dzień lub dwa dni wcześniej śniło mi się, że jestem w tej pracy, patrzę co się zmieniło, rozmawiam z ludźmi i szef mówi, że przecież mógłbym wrócić, a ja że muszę się zastanowić i takie tam. 

Może to odbiega od założeń tego tematu, ale pytałaś się o coś niewytłumaczalnego :D

Zapewne to przypadek. Aczkolwiek nic nie wskazywało na to, że się odezwie do mnie, stąd moje zaskoczenie takim zbiegiem okoliczności - sen i chwilę później telefon. 

No to miałeś sen proroczy jakby :P

30 minut temu, mała_mi123 napisał(a):

Obydwu was łączy specyficzne poczucie humoru i wbijanie szpil Verini. Taki przypadek.

To nie Indor, bo Indor do mnie nie pisał na priv 😛 

Otwórz się na swój najgłębszy lęk; po tym lęk straci moc, a lęk przed wolnością skurczy się i zniknie. Jesteś wolny.

Jim Morrison_Easy-Resize.com (1).jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Nie lubię śwituarty żartami, ale one po coś są. Albo są śmieszne, albo mało śmieszne, albo takie, by kogoś wkur... no to się udało. Co mam ukrywać, że kogoś nie trawię? Już mówiłam, żeby nie pisał w moją stronę i APELUJĘ nie pisz do mnie, o mnie. 🙂  Zabolało Cię, że się Tobą nie zajęłam? NIe mój problem. "Żartuj" dalej, ale nie w moją stronę. Jest tu wielu innych użytkowników. Mi się Twoje żarty nie podobają. Jestem kulturalna od teraz - nie pasuje mi Twój styl wypowiedzi. MOżesz pisać, bo masz prawo, ale nie rób wycieczek w moją stronę, bo potrafię wyłapać, co nie jest "fajne".

A to że wyzywałam, to prawda. Niektórzy potrafią docenić bezpośrednią antypatię od tej "kulturalnej", ale jednak - złośliwość. Tyle na ten temat.

Otwórz się na swój najgłębszy lęk; po tym lęk straci moc, a lęk przed wolnością skurczy się i zniknie. Jesteś wolny.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wystarczy otworzyć głowę.

3 godziny temu, Dalila_ napisał(a):

No pewnie zróbmy z tego drugie cafe XD tak powinny splywac ale niektórych to tak boli że się odpalają:) sądzę że usuwają tylko nie nadążają wszystkiego. Poza tym co innego wyzywać żywą osobę a co innego postaci w głowie nie uważasz?

Zresztą po mnie też splynely jej epitety ale to nie znaczy że od razu będę czyimś przyjacielem 

jakie epitety do CIebie robię? Bo się z czymś nie zgodziłam z Tobą? Podaj epitet jakiś, bo nie kojarzę. Muszę sprawdzić.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie musisz apelować, to był czysty przypadek już o tym mówiłem, dajcie mi trochę czasu to będę wiedział z kim mogę żartować a z kim nie.

Edytowane przez Nie lubię świtu

Every breath corrupts the line

Till there's nothing left

But time

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi