Skocz do zawartości
Nerwica.com

dlaczego zbanowała mnie władza forum tutaj, i wyrzucili z serwera na discordzie?

Verinia

Rekomendowane odpowiedzi

świetnie się bawiliście się wiem.

ale mam dowody, wystarczy. zrobię z tym porządek. 🙂 nie pozdrawiam.

nie tylko ja narzekam na śmietankę towarzyską. kto wie, ten wie.

1 minutę temu, Catriona napisał(a):

A to już nie pamiętasz jak obrażałaś wszystkich jak leci? 

czym cię obraziłam?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

i po co ja was przepraszalam? obgbadujecie mnie, jesteście pasywno agresywni. powiedz mi w twarz, co do mnie masz. a niew ukryciu

Teraz, Melodiaa napisał(a):

@Verinia jeżeli piszesz o tym co było to już było wyjaśnione. Czy coś jest aktualnego co się zadziało poza forum. 

DC to inna bajka. Inne rozmowy, relacje. 

ale tak prosili o uczesnictwo a tym discordzie. a teraz co?

wypad?

no to wypadam z gry.

dobra, moderator powiedział, że dziś usunie moje konto. nie będę się babrać w takim środowisku. żegnam. niektóre osoby pozdrawiam, bajo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, Verinia napisał(a):

ale tak prosili o uczesnictwo a tym discordzie. a teraz co?

wypad?

no to wypadam z gry.

Od zawsze twierdzę, że DC to zło. Niestety to co ukryte nie mamy na to wpływu. Każdy jest obgadywany i nawet nie liczę, że sama nie jestem 😅 

Od zawsze wiem, że każde forum cierpiało pod wpływem DC. 

Pytanie jest jedno? Czy forum jest dla zaburzonych czy nie. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz, Melodiaa napisał(a):

Od zawsze twierdzę, że DC to zło. Niestety to co ukryte nie mamy na to wpływu. Każdy jest obgadywany i nawet nie liczę, że sama nie jestem 😅 

Od zawsze wiem, że każde forum cierpiało pod wpływem DC. 

Pytanie jest jedno? Czy forum jest dla zaburzonych czy nie. 

na pewno na tym forum już nie otrzymam wsparcia.

a dicorda też pewnie usunę. kilka osób na inny komunikator.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, Verinia napisał(a):

to sobie będę, nie musisz oceniać. nie z tobą rozmawiam. 

tak zostałam wyrzucona z serwera.

Nie jestem Twoim wrogiem. Pytam i staram patrzeć obiektywnie. Po prostu wytłumacz o co chodzi. To daje pole do lepszego zrozumienia sytuacji. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz, Verinia napisał(a):

no jeśli czytaliście, co pisałam wcześniej, to wiecie co zaszło między mną a indorem. Od tego się zaczęło.

niektórzy są tu bardziej faworyzowani

Jakaś nowa drama? Czy chodzi o twoja ostatnia manie za którą przeprosiłas przecież 

Tak czy siak, olej discorda A na forum zostań! Bo jesteś barwnym użytkownikiem. Nie wszyscy są na tym discordzie, mnie nie ma ;3 na forum zostań!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz, Dalila_ napisał(a):

Jakaś nowa drama? Czy chodzi o twoja ostatnia manie za którą przeprosiłas przecież 

Tak czy siak, olej discorda A na forum zostań! Bo jesteś barwnym użytkownikiem. Nie wszyscy są na tym discordzie, mnie nie ma ;3 na forum zostań!

nie wiem po co mam zostawać... to mnie już męczy. będę was pewnie czytać czasem. brakuje mi sił na takie traktowanie... nie dostałam wsparcia. Tylko od jednej osoby, od Ciebie i melodii też. ❤️ bendem tensknić ;) 

przecież już tyle osób odeszło

nie każdy wytrzymuje to

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 minuty temu, Verinia napisał(a):

ja też usuwam, jak chcesz to podaj jakieś namiary.

Pewnie. Od tego jest PW. 

Przemysl sprawę z forum.  Chyba, że forum zmienia też kształt i będą eliminowane osoby, które będą  mieć inne zdania niz włodarze. Niewygodne.

Edytowane przez Melodiaa

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Verinia już Ci wytłumaczę dlaczego dostałaś muta i chwilowo zostałaś usunięta. 

1 lutego obrażalas wszystkich na DC, na forum również Twoje posty odbiegały treścią od tego co rezeprezntowalas sobą wcześniej. Doszliśmy do wniosku, że lepiej chwilowo Cie wyciszyć i dać Ci czas na ochłonięcie, żebyś nie złapała żadnego punktu albo osta. Wczoraj spojrzałaś z innej strony na sytuację, dzisiaj na nowo uważasz, że jesteś dyskryminowana. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, Verinia napisał(a):

nie wiem po co mam zostawać... to mnie już męczy. będę was pewnie czytać czasem. brakuje mi sił na takie traktowanie... nie dostałam wsparcia. Tylko od jednej osoby, od Ciebie i melodii też. ❤️ bendem tensknić ;) 

nie każdy wytrzymuje to

Nie wiem co tam złego się dzieje, ale może zrób sobie mini przerwę i wracaj z nową energią 💕 bo będzie pusto bez ciebie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

15 minut temu, Verinia napisał(a):

nie każdy wytrzymuje to

Zostań.., fajne wątki zakładasz, forum zubożeje, jak Cie nie bedzie. Gorszy dzien każdy czasem ma, wiadomo. Ja Cie lubie czytać, ale czasem widze, ze jestes troche pogubiona - wtedy przerwa od forum dobrze robi, nawet taka narzucona 'z góry'.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

19 minut temu, którędy_do_lasu napisał(a):

Zostań.., fajne wątki zakładasz, forum zubożeje, jak Cie nie bedzie. Gorszy dzien każdy czasem ma, wiadomo. Ja Cie lubie czytać, ale czasem widze, ze jestes troche pogubiona - wtedy przerwa od forum dobrze robi, nawet taka narzucona 'z góry'.

Chyba masz rację. Za mocno poszłam do góry i w nerwy

35 minut temu, Illi napisał(a):

@Verinia już Ci wytłumaczę dlaczego dostałaś muta i chwilowo zostałaś usunięta. 

1 lutego obrażalas wszystkich na DC, na forum również Twoje posty odbiegały treścią od tego co rezeprezntowalas sobą wcześniej. Doszliśmy do wniosku, że lepiej chwilowo Cie wyciszyć i dać Ci czas na ochłonięcie, żebyś nie złapała żadnego punktu albo osta. Wczoraj spojrzałaś z innej strony na sytuację, dzisiaj na nowo uważasz, że jesteś dyskryminowana. 

Rozumiem 

Zostaję. Jestem jeszcze pogubiona. Ale już nie będę obrażać 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I tak trzymaj 👏 

Forum jest dla wszystkich. Przynajmniej powinno być i żadne relacje nie powinny mieć na to wpływu. Obiektywizm jest ważny. Bo nie jest to forum wędkarskie i niestety ekipa ponosi odpowiedzialność też tutaj w jakimś sensie za zdrowie użytkownikow. Na pewno nie powinno być sytuacji, że zostaje ono pogorszone. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi