Skocz do zawartości
Nerwica.com

Wspominki forumowe - album pamięci

Dryagan

Rekomendowane odpowiedzi

3 godziny temu, You know nothing, Jon Snow napisał(a):

Zostałam ciepło przyjęta przez @mała_mi123 ❤️ @Dryagan  ❤️@Melodiaa ❤️ jako pierwszych. Już pisałam, że administratorowi @Dryagan jestem wdzięczna za pomoc terapeutyczną. Administrator IIIi za pomysł na wątek. 

Poznałam tu miłe osoby @domek ❤️ który wsparł mnie od razu Bożą opatrznością, poza tym 

@Verinia 🩵

@sailorka ❤️

@Maat ❤️

@Fobic ❤️

@Fuji ❤️

@katrin123 ❤️

@Mic43 ❤️

@Przemek_Leniak 🩵

z @Dalila_ mi się na początku miło rozmawiało, może się to zmieni ❤️

Purpurowy ❤️❤️

I inni których pominęłam a dobrze mi się z nimi dyskutowało ❤️

Jesteś super osóbka 🦋🦋🦋🦋

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wspomniany wcześniej temat reaktywacji Czatu/IRCa/Discorda żeby nie zaśmiecać tego, przeniósł się na ten wątek: https://www.nerwica.com/topic/51358-czat/#comment-2788240

Jeśli macie ochotę popisać/pogadać w formie real-time to zapraszamy. Również mile widziane sugestie co do integracji z innymi aplikacjami jeśli wolicie skorzystać z czegoś innego. Ale to już na tym wątku wyżej. Tu lećmy z nostalgią ^^

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam Wszystkich 🙂🙂  Tutaj człowieknerwica 🙂  Zmieniłem nick kilkanaście lat temu z pewnego powodu (a potem okazało się,że właściwie nie musiałem zmieniać). Bardzo miło widzieć znowu Was Wszystkich 🙂 Jak widać czasem zaglądam na forum, ale znacznie rzadziej niż kiedyś - głównie dlatego,że praca,życie i problemy - wiadomo. Pisząc to zorientowałem się,że za rok minie 20 lat od mojej rejestracji na forum 😮 Jak ten czas leci 😮  Przyznam, że kilka miesięcy temu oglądałem swoje posty z tamtych starych czasów 2006-2012 i łapałem się za głowę. Niektórych rzeczy dzisiaj bym nie napisał :D Pamiętam shoutboxa na forum,mIRCa i te wieczory spędzone na czacie i wszystkie wspaniałe osoby,które tutaj poznałem 🙂 Aa i to zajebiste oko forumowe . Ten czas kiedy w swoim podpisie umieściłem nr gg i dużo pisałem z różnymi ludźmi xd Gdzieś miałem taki fajny screen z mIRCa :D i muszę poszukać...

Cytat

Złote cytaty: Też było tego dużo, ale pierwsze co mi przyszło do głowy to hasło: "wolontariat" człowieka_nerwicy

Hmmm totalnie już nie kojarzę co ja wypisywałem o "wolontariacie" :D :D Ale znając siebie z tamtych czasów to na pewno było coś niesamowicie durnego :D :D :D 

A co do powodu przybycia na forum czyli nerwicy : od 10 lat nie biorę ssri i na codzień normalnie funkcjonuję.... Czasami potrzebuję wziąć benzo ale to tak raz na rok - sporadycznie zdarzają się małe ataki paniki, ale to już nie to samo co kiedyś.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W dniu 21.10.2025 o 16:41, Dalila_ napisał(a):

Ja to bym poczytała coś o zjazdach.... co się tam działo i wydziwialo ;)

Co było na zlotach, zostało na zlotach 🤪. Choć sam chętnie bym poczytał wspomnienia osób, które były bardziej w centrum wydarzeń niż ja 😉.

Właśnie sprawdziłem, że jestem zarejestrowany od 2008 roku, choć trafiłem tu już z rok wcześniej, ale na mój adres mailowy nie przychodziła aktywacja, więc obraziłem się i dopiero po jakimś czasie podałem inny adres mailowy 😛. To na tym forum dostałem jedyne w swoim życiu forumowe ostrzeżenie, które dał mi Amon_Rah, co mnie początkowo oburzyło, ale z perspektywy lat widzę, że było w sumie słuszne. Do tej pory mam w swojej skrzynce wiadomości jakie z nim wtedy wymieniłem. A także korespondencję z innymi osobami. Mam aktualnie niewielu znajomych, ale prawie wszystkich ich poznałem albo przez to forum, albo przez osoby poznane na tym forum 😎.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Purpurowy

Bardzo dobrze wspominam spotkania z nieaktywnymi już od dawna osobami z forum. To było jakoś w 2013-2014. W moich "rodzinnych" okolicach nie było na forum nikogo (do teraz tak pozostało) więc dojeżdżałem na spotkania z osobami z Warszawy. Niezbyt się co prawda odzywałem, nie bardzo byłem w stanie się przyłączyć do tematów rozmów, ale mimo to były to dla mnie miłe spotkania. Oderwanie od lokalnego środowiska. 

To takie moje małe wspominki forumowe.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobry wieczór.....

Jak dziwnie i fajnie jest być w miejscu, które przez wiele lat było moim domem i wielu użytkowników moją rodziną... Niektórych poznałam tutaj i przyjaźnie przetrwały do dziś... Niektórych już wśród nas nie ma, ale pozostaną zawsze w serduchu.....

@shadow_no , dziękuję za przepiękny tytuł... Legenda forum.... jak to dumnie brzmi...

Może nie będę tu tak często bywać jak kiedyś, ale chętnie będę zaglądać, i Ty i ja wiele przeszliśmy, nasza ostatnia rozmowa po latach uświadomiła mi, że są tu na pewno ludzie na początku swojej drogi z tymi cholernymi zaburzeniami, zagubieni jak my kiedyś... Może czasem parę słów ode mnie pomoże komuś.... 

Fakt faktem i my wciąż walczymy, ale już z innej perspektywy. I fajnie by było spotkać użytkowników z tamtych czasów, pamiętam ich tak wielu, ciekawa jestem, jak toczą się ich losy... Mam nadzieję, że układa im się na lepsze, w końcu byliśmy twardymi zawodnikami 💪

Trzeba walczyć, pozdrawiam Was Kochani, użytkownicy forum, cieszę się, że ono nadal funkcjonuje. Buziaki dla wszystkich 💗

Korba

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Forum nerwica było moim pierwszym forum, gdzie się zarejestrowałem ( dziś nie pamiętam pod jakim nickiem ) ever, w internecie. To było jakieś 17-18 lat temu. Te słynne oko w logo forum było bardzo charakterystyczne i pamiętam, że miało „coś” w sobie. Pamiętam tą szatę graficzna,  którą wrzuciłeś @shadow_no Wiele lat obowiązywała w takim właśnie stylu. To niesamowite, że tyle lat istnieje i dalej trzyma poziom i jest kopalnią wiedzy 🙂

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi