Skocz do zawartości
Nerwica.com

Szalone precle z pieprzem i ziemnikami

Krejzi1

Rekomendowane odpowiedzi

2 minuty temu, eRCe napisał(a):

Jeszcze Dumbo biedna walczy na Kafeterii, tak poza tym, to pustynia. 

Dumbo tu jest i tańczy dla mnie 🎶🎵

Ludzie szczepiliście sie kiedys nie będąc full zdrowym?

Edytowane przez Krejzi1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

6 minut temu, Krejzi1 napisał(a):

Dumbo tu jest i tańczy dla mnie 🎶🎵

Ludzie szczepiliście sie kiedys nie będąc full zdrowym?

Nigdy nie szczep się na nic, jeżeli nie czujesz się w pełni zdrowa, niech lekarz cię zbada, o wszystkich wątpliwościach zawsze mu/jej mów, bo generalnie organizm przeziębiony jest osłabiony, a po szczepieniu ma za zadanie wykonać pracę, więc wskazane by był zdrowy.

Pisałem na kafe o tym.

Mój wujek się szczepił na Covid w okresie pierwszej fali, a był dość mocno spanikowany tym, wtedy jeszcze, nowym wirusem i zaszczepił się będąc, właśnie, przeziębionym. Zmarł niedługo po szczepieniu.

Świetny facet, z zawodu i pasji kolejarz - kochał pociągi, wszystko co z kolejnictwem związane, bardzo inteligentny, oczytany, uwielbiał czytać książki, powieści, amatorsko rzeźbił i szkicował. 

Edytowane przez eRCe

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

8 minut temu, ironella napisał(a):

Ależ frustracja musi tam buzować u niektórych że ani zablokować, ani zgłosić nie mogą.😄

Tucznik w desperacji już tematy z "dołów" bierze do blokowania, bo nowych co kot napłakał.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 minuty temu, eRCe napisał(a):

Byczy. Taką ksywę już na kowbo miał. 😉

Dzięki 😉

Jeszcze tylko kim jest ironella? 

32 minuty temu, ironella napisał(a):

Ależ frustracja musi tam buzować u niektórych że ani zablokować, ani zgłosić nie mogą.😄

Jak to u nas pytają zamiast kim jesteś to czyja Ty? 😉

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W dniu 10.09.2025 o 15:12, ironella napisał(a):

Eeeee, myślałam że zostanę rozpoznana po pierwszej nutce.😄 Na kafe jestem salix.

9 minut temu, Pokraka napisał(a):

Dzięki 😉

Ufff, dokopałam się 😄

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

22 minuty temu, eRCe napisał(a):

A to sam byczy rozgłaszał na kafe, że leżak kradł mu zdjęcia?  Chodzi o to zdjęcie, które leżak wklejał na kafe na których był duży, w sensie masy i mięśni facet skoro gdy tirowiec wrzucał swoje zdjęcia to było wiadomo, że jest tłusty i rozlazły? To faktycznie któryś z nich był na tym zdjęciu?

17 minut temu, Pokraka napisał(a):

Dzięki 😉

Ja niczyja, jestem wolny elektron salix.😄

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

9 minut temu, ironella napisał(a):

A to sam byczy rozgłaszał na kafe, że leżak kradł mu zdjęcia?  Chodzi o to zdjęcie, które leżak wklejał na kafe na których był duży, w sensie masy i mięśni facet skoro gdy tirowiec wrzucał swoje zdjęcia to było wiadomo, że jest tłusty i rozlazły? To faktycznie któryś z nich był na tym zdjęciu?

Byczy na kowbojkach wrzucał kilka swoich zdjęć, w tym jedno z pół odkrytą twarzą, oraz kilka filmików z ukrytej kamery, ze swoich wizyt u prostytutek. 

Na tych zdjęciach i nagraniach prezentował się jako ulany facet, około 180-183 cm wzrostu z lekką ginekomastią. Z resztą on sam pisał otwarcie, że ma lekką ginekomastię na kowbojkach. Nie nazwałbym Byczego umięśnionym, to już Przemysław wygląda przy nim lepiej kondycyjnie. 

Co do tego zdjęcia co wrzucał Leżak, to na pewno nie należało do Byczego, nie mam pojęcia skąd je wziął i czy to jego, ale nie był na nim Bycznik.

Edytowane przez eRCe

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 godzinę temu, eRCe napisał(a):

Nigdy nie szczep się na nic, jeżeli nie czujesz się w pełni zdrowa, niech lekarz cię zbada, o wszystkich wątpliwościach zawsze mu/jej mów, bo generalnie organizm przeziębiony jest osłabiony, a po szczepieniu ma za zadanie wykonać pracę, więc wskazane by był zdrowy.

Pisałem na kafe o tym.

Mój wujek się szczepił na Covid w okresie pierwszej fali, a był dość mocno spanikowany tym, wtedy jeszcze, nowym wirusem i zaszczepił się będąc, właśnie, przeziębionym. Zmarł niedługo po szczepieniu.

Świetny facet, z zawodu i pasji kolejarz - kochał pociągi, wszystko co z kolejnictwem związane, bardzo inteligentny, oczytany, uwielbiał czytać książki, powieści, amatorsko rzeźbił i szkicował. 

Już zaszczepiona 😛

mowilam lekarce ale zakwalifikowała mnie. Po drodze jeszcze pielęgniarce i tez mowila ze jak nie ma gorączki to luz 

Godzinę temu, eRCe napisał(a):

Tucznik w desperacji już tematy z "dołów" bierze do blokowania, bo nowych co kot napłakał.

Hahaha tucznik, widze ze sie przyjęła nowa ksywka 🤪

16 minut temu, eRCe napisał(a):

Byczy na kowbojkach wrzucał kilka swoich zdjęć, w tym jedno z pół odkrytą twarzą, oraz kilka filmików z ukrytej kamery, ze swoich wizyt u prostytutek. 

Na tych zdjęciach i nagraniach prezentował się jako ulany facet, około 180-183 cm wzrostu z lekką ginekomastią. Z resztą on sam pisał otwarcie, że ma lekką ginekomastię na kowbojkach. Nie nazwałbym Byczego umięśnionym, to już Przemysław wygląda przy nim lepiej kondycyjnie. 

Co do tego zdjęcia co wrzucał Leżak, to na pewno nie należało do Byczego, nie mam pojęcia skąd je wziął i czy to jego, ale nie był na nim Bycznik.

A pozyskaliście w końcu to foto jego?

50 minut temu, eRCe napisał(a):

Aaa już tak mówiliście. Ok 

. . .

bylam na tym szczepieniu, które samo w sobie trwało sekundę a pol godziny pielęgniarka usilowala namówić mnie na dziecko 🤦‍♀️🤣🤣🤣

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

9 minut temu, Krejzi1 napisał(a):

bylam na tym szczepieniu, które samo w sobie trwało sekundę a pol godziny pielęgniarka usilowala namówić mnie na dziecko 🤦‍♀️🤣🤣🤣

Już wiem czemu polityka pronatalna jest relatywnie skuteczna we Francji, szacunek dla piguły.

3 minuty temu, Pieprz w moździerzu napisał(a):

😳 To znaczy, że Francuzi już zrozumieli, że są blisko końca swego istnienia.

No, oni muszą walczyć o dzietność "swoich", bo zbyt chętnie paszporty rozdawali dawnym koloniom i teraz trochę lipa... ;)

A co do Bycznika, to posiadam jego zdjęcie na starym ThinkPadzie jak i wielu osób z tamtego forum.

Edytowane przez eRCe

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 minuty temu, Pieprz w moździerzu napisał(a):

😳 To znaczy, że Francuzi już zrozumieli, że są blisko końca swego istnienia.

To była Polka 🤪

4 minuty temu, eRCe napisał(a):

Już wiem czemu polityka pronatalna jest relatywnie skuteczna we Francji, szacunek dla piguły.

No, oni muszą walczyć o dzietność "swoich", bo zbyt chętnie paszporty rozdawali dawnym koloniom i teraz trochę lipa... ;)

A co do Bycznika, to posiadam jego zdjęcie na starym ThinkPadzie jak i wielu osób z tamtego forum.

Ale ja nie jestem ich🤫

ale miałam tez sytuacje ze (w Polsce), ze ginekolozka zachwycała sie moja owulacje która jakos dostrzegla na usg i tez namawiala na prokreację 🤣🤣🤣 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, Krejzi1 napisał(a):

ale miałam tez sytuacje ze (w Polsce), ze ginekolozka zachwycała sie moja owulacje która jakos dostrzegla na usg i tez namawiala na prokreację 🤣🤣🤣 

Są sygnały, których nie wolno lekceważyć ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hahaha a jak tej dzisiaj powiedziałam, ze nie nadaje sie na matkę bo jestem lękowa i znerwicowana to kazala mi nad soba popracować 🤪🤣  Po prostu przepracuj to lol. Moje ulubione sformułowanie 😬

dobra była miała z 7 dyszek pewnie 

trochę miałam ubaw 

Edytowane przez Krejzi1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, eRCe napisał(a):

Są sygnały, których nie wolno lekceważyć ;)

Ja jestem w takim wieku ze jak znajoma rodzicow była w takim w 3 ciąży, to lekarze mowili na nią ‚stara matka’ 😬

Teraz, Pieprz w moździerzu napisał(a):

@libed tak na wszelki wypadek cię oznaczam, bo rozmawiamy o tobie 🤭😎

Hahaha libed dzisiaj stwierdził, ze zapomniał jaki jest adres forum nerwicy.

teraz tym bardziej wypadnie mu z głowy jak tu trafic 😝

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, Krejzi1 napisał(a):

Hahaha a jak tej dzisiaj powiedziałam, ze nie nadaje sie na matkę bo jestem lękowa i znerwicowana to kazala mi nad soba popracować 🤪🤣  Po prostu przepracuj to lol. Moje ulubione sformułowanie 😬

dobra była miała z 7 dyszek pewnie 

trochę miałam ubaw 

Nooo to teraz wszystko układa się w logicznym porządku. To nie przypadek, że trafiliśmy na to forum, czas żebyśmy cię tu sterapeutyzowali 😌

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi