Skocz do zawartości
Nerwica.com

Szalone precle z pieprzem i ziemnikami

Krejzi1

Rekomendowane odpowiedzi

15 minut temu, Pieprz w moździerzu napisał(a):

Nikt ci tego nie objaśnił, że to tak będzie wyglądać? Może jeszcze przywykniesz...

Tzn., że on pewnie nosi plusy a ja minusy 😉

Mama mówiła, że w epoce dinozaurów jak była bieda, dziewczyny sobie malowały taką kreskę na nogach żeby udawać, że mają takie elegansie pończoszki 🤭

Zaprawdę powiadam ci, wstawienie do internetu zdjęcia rajstop wywołuje progresję chorób przewlekłych u osobników zaburzonych 😅

I co, nie ma już takich modeli w sklepie 🤔

Tego akurat nie znalazłam ale kupiłam inne srakowory już nie mom jeans 😀 tez takie szerokie ale nizsza talia i bardziej dopasowane w pasie i mocniej szerokie w nogawce wiec już bez efektu Obeliksa 😛 ale za to jeszcze szersze. 

a co ta krecha miała oznaczać? To był faktycznie szew?

To było coś takiego - https://www.rossmann.pl/Produkt/Rajstopy-i-ponczochy/Gatta-Celine-rajstopy-20-DEN-Nero-2-1-para,399671,19271?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=Pmax_lifestyle_SEM_rsm&utm_id=22465028361&gad_source=1&gad_campaignid=22475008486&gbraid=0AAAAACzelrQrCRcT2-5uxwJzEdYp35I-I&gclid=EAIaIQobChMI593yidH7jwMV-eyyCh1U_CwTEAQYAiABEgID0_D_BwE

Tylko ja mam z calzedonii. A tam teraz maja wersje z brokatowym i czerwonym tym szwem 😝

calzedonia ma super te wzory i oni często je zmieniaja, raz mi wpadły w oko takie roślinne ale już po 2 msc nie było. Tylko ze w moim przypadku to są rajstopy na 3 x i do śmietnika.

Edytowane przez Krejzi1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

51 minut temu, Krejzi1 napisał(a):

calzedonia ma super te wzory i oni często je zmieniaja, raz mi wpadły w oko takie roślinne ale już po 2 msc nie było. Tylko ze w moim przypadku to są rajstopy na 3 x i do śmietnika.

Raz kupiłam dość mocne rajstopy tylko niestety nie zapisałam nazwy więc nadal kupuję na chybił trafił w różnych sklepach. I oczywiście gładkie gdyż mam wszelkie możliwe defekty kończyn dolnych 😴 Jeśli zakładam coś wzorzystego, to na 99% jest to prezent od Misiaczka 😄 A raz mi odbiło i kupiłam siostrze rajstopy w kolorze liliowym 😆 Nie odważyła się ich założyć i po roku mi oddała.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 godziny temu, Krejzi1 napisał(a):

Jeansy ale wygodne jak dres. Ale jak widac model mom jeans nie jest zbyt sexy wg kafeterian😝 ale i tak je nosiłam w kolko i nosilabym dalej gdybym nie zniszczyła.

To był hit modowy w czasach mojej młodości i znowu wrócił do łask 😉

2 godziny temu, Pieprz w moździerzu napisał(a):

Nikt ci tego nie objaśnił, że to tak będzie wyglądać? Może jeszcze przywykniesz...

Dawno wiedziałam z czym to się je, wcześniej nie było potrzeby takich zamawiać.   

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Godzinę temu, Pieprz w moździerzu napisał(a):

Raz kupiłam dość mocne rajstopy tylko niestety nie zapisałam nazwy więc nadal kupuję na chybił trafił w różnych sklepach. I oczywiście gładkie gdyż mam wszelkie możliwe defekty kończyn dolnych 😴 Jeśli zakładam coś wzorzystego, to na 99% jest to prezent od Misiaczka 😄 A raz mi odbiło i kupiłam siostrze rajstopy w kolorze liliowym 😆 Nie odważyła się ich założyć i po roku mi oddała.

Ja polecam rajstopy z monoprix to taki francuski marks and spencer. Ceny jak tych calzedoniach ale nie do zajeżdżenia. Zdążyły już mi sie zmechacic ale żadne sie nie porwały i chyba żadnych nie wywalilam stamtad. Tylko to z tych takich grubszych typu 40-60, te cienizny to nie wiem bo chyba te cienkie zawsze z calzedonii brałam 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi