Skocz do zawartości
Nerwica.com

Szalone precle z pieprzem i ziemniakami

lily was here

Rekomendowane odpowiedzi

24 minuty temu, lily was here napisał(a):

Znam sytuacje gdzie takie coś przyspieszyło ‚akcje’ i tyle , to zależy od charakteru a nie płci. Ci co lubia rywalizację - zakładam ze oni bardziej. Nie mowie tu o żadnym spaniu z połowa osiedla bo libus ofc musi isc w skrajności nie będące tematem dyskusji żeby obronić swe tezy - mowie o sytaicji ze pojawia sie ktos na horyzoncie w momencie jak z kims flirtujesz ale nie jesteście jeszcze razem. To może zadziałać motywująco na okreslenie sie przyspieszenie żeby inny nie sprzątnął sprzed nosa.

czy jest tu do chuja jakis facet który mógłby  sie na temat wypowiedzieć ? 😅 bo ja niestety nim nie jestem 

I na dziewczyny też to czasem działa, kiedyś spotykałam się z chłopakiem tylko dlatego, że on się podobał mojej koleżance więc pomyślałam, że może coś w nim jest, choć w sumie to nie był mój typ. A koleżanka już była zajęta, więc nie to, żebym jej robiła na złość. Niestety typ był 10 lat młodszy ode mnie, był bardzo żylasty i twardy i uprawiał seks jak królik z reklamy Duracell, choć był miły. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

18 minut temu, Dalila_ napisał(a):

O winie że ktoś ją podrywa. No o ile to nie jest 1 raz, no to jej wina bo może komuś powiedzieć spierdalaj

Hmm

Podobanie się A podrywanie czynne to 2 inne rzeczy

no dokladnie

znowu sie z toba zgadzam

6 minut temu, Żaba Monika napisał(a):

kiedyś spotykałam się z chłopakiem tylko dlatego, że on się podobał mojej koleżance więc pomyślałam, że może coś w nim jest, choć w sumie to nie był mój typ.

no dokladnie to pisalem ze babom to imponuje czesto a chlopom nie i raczej nie chca sie spotukac z kims z kim spotyka sie kolega :D

7 minut temu, Żaba Monika napisał(a):

, był bardzo żylasty i twardy i uprawiał seks jak królik z reklamy Duracell,

leze :D

ale mu zrobilas reklame :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

12 minut temu, libed napisał(a):
19 minut temu, Żaba Monika napisał(a):

no dokladnie to pisalem ze babom to imponuje czesto a chlopom

Aha czyli tu masz potwierdzenie swojej tezy i głośno sie radujesz jak to pięknie wykminiles i znasz sie na większościach, ale jak inna ‚baba’ dalila napisała coś odwrotnego to to już przemilczasz. Luz 

Edytowane przez lily was here

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

12 minut temu, lily was here napisał(a):

Aha czyli tu masz potwierdzenie swojej tezy i głośno sie radujesz jak to pięknie wykminiles i znasz sie na większościach, ale jak inna ‚baba’ dalila napisała coś odwrotnego to to już przemilczasz. Luz 

bo nadla wierze w to co na poczatku ze wiekszosc ma jak zaba na razie nie napisalo mi xx kobiet tego co dalia tylko ona jedna wiec nadal obstawie przy swojej nieomylnosci

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja pije ten syrop od dwóch dni i z tego co czytam, to niezłe to jest. 

https://aptekazawiszy.pl/neera-naturalny-syrop-z-drzew-1000ml.html

Podobno idealnie 10 dni postu powinno być na tym syropie, ale to dwa opakowania. Może sobie zrobię w UK 10 dni na tym, jak wrócę 😛 Powiem, że chce na urodziny kolejny detoks na tym syropie i dwa opakowania, i myślę, że coś się może wymyśli. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

6 minut temu, libed napisał(a):

bo nadla wierze w to co na poczatku ze wiekszosc ma jak zaba na razie nie napisalo mi xx kobiet

Aha ale z 2 kobiet które sie wypowiedziało i 50proc jest na A a 50 proc. Na B naukowa metoda dobrałeś te odpowiedz pod swoja tezę jako poprawna 🤣🤣🤣🤣

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, lily was here napisał(a):

Aha ale z 2 kobiet które sie wypowiedziało i 50proc jest na A a 50 proc. Na B naukowa metoda dobrałeś te odpowiedz pod swoja tezę jako poprawna 🤣🤣🤣🤣

nie jest 66 do 33 bo ty i zaba a z myslenia jak chlop jedna dalia

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi