Skocz do zawartości
Nerwica.com

Szalone precle z pieprzem i ziemniakami

Krejzi1

Rekomendowane odpowiedzi

25 minut temu, Melodiaa napisał(a):

Epizod czymś wywołany jak nic. Ciesz się, że nic ci nie jest. 

Inni też tak gadają, ale ja się cieszę, że to wystąpiło, bo inaczej mi działa głowa niż jak bylem dzieckiem. Troche późno miałem diagnozę, a dorastałem siedząc samotnie w domu i grałem w gry cały czas, a do szkoły nienawidziłem chodzić i teraz też już taki jestem ;/.

30 lat a ja tylko granie w gry, wysypianie się, nienawidzę rano wstawać, gdy nie chce, i szkoła praca masakra. Wolę sobie nad wodę iść.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

5 minut temu, Śliwka Bla Bla napisał(a):

Za najdalej 2, 3 dni Filipek zacznie was bluzgać w bardzo obrzydliwy sposób i wyjedzie stąd z banem. Nie przywiązujcie się za bardzo do jego miłej wersji i opowieści pokrzywdzonego misia 

Jak miło, że mnie wyręczasz 😄 Na N. po podobnym tekście zostałam zgnojona na 3 strony ☺️

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, Elciaa napisał(a):

Gina cię szuka. xd

Napisz jej jak możesz, bo nie mam w pobliżu smartfona z zablokowanym JS, że na ten adres jeszcze jest jako taki sens pisać, bo przynajmniej człowiek to czyta i odpisuje korpo radomową odpowiedź.  wp@grupawp.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, eRCe napisał(a):

Napisz jej jak możesz, bo nie mam w pobliżu smartfona z zablokowanym JS, że na ten adres jeszcze jest jako taki sens pisać, bo przynajmniej człowiek to czyta i odpisuje korpo radomową odpowiedź.  wp@grupawp.pl

Ok

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

5 minut temu, Pieprz w moździerzu napisał(a):

Jak miło, że mnie wyręczasz 😄 Na N. po podobnym tekście zostałam zgnojona na 3 strony ☺️

Serio? Przecież to tylko stwierdzenie tego, że słońce rano wschodzi, w nocy zachodzi. Po kilku dniach obserwacji każdemu się potwierdzi.

Nie, żebym tu chciala ciągnąć temat czy coś. Taka  tylko luźna uwaga ;)

3 minuty temu, eRCe napisał(a):

:D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja jestem chory psychicznie, a ty normalna śliwko, która żyć bez hejtowania nie potrafi, co tu robisz?

Powinnaś dostać bana za tworzenie toksycznej atmosfery.

To ja sobie odejdę na netkobiety i popiszę ze swoją dziewczyną, a was oleje xD.

Wali mnie to.

Jak tu wpadłem wczoraj to 9 dni żadnego posta tu nie było ;) w temacie.

Wpadłem to znowu jest dyskusja.

Odejdę to niebawem znowu będzie nuda :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To czekajcie, ja i tak gram w grę i mogę sobie iść, skoro taki niechciany jestem, mimo że niedawno zostałem milo powitany przez Admina ;)

Zazdrościsz śliwka, że na srafe nuda, a ja tu wpadłem i coś się dzieje ;). Zwieracze ci już pękają ;).

Edytowane przez KochamBabkęBożą

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

5 minut temu, KochamBabkęBożą napisał(a):

Ja jestem chory psychicznie, a ty normalna śliwko, która żyć bez hejtowania nie potrafi, co tu robisz?

Powinnaś dostać bana za tworzenie toksycznej atmosfery.

To ja sobie odejdę na netkobiety i popiszę ze swoją dziewczyną, a was oleje xD.

Wali mnie to.

Jak tu wpadłem wczoraj to 9 dni żadnego posta tu nie było ;) w temacie.

Wpadłem to znowu jest dyskusja.

Odejdę to niebawem znowu będzie nuda :D

Filip, ja ciebie nie hejtuję, piszę tylko jak będzie bo widzialam do czego jesteś w stanie się posunąć. Jeśli udowodnisz że jestem w błędzie to będzie to z korzyścią i dla ciebie, i dla wszystkich tutaj. Z mojej strony koniec tematu.

Edytowane przez Śliwka Bla Bla

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 godzinę temu, Elciaa napisał(a):

Tamci nie przyjmują takich leków jak tu i większość jest niezdiagnozowana. 😄

I wlasnie tego nie rozumię.Jak to jest , że my potrafimy mieć jakąś tam klasę,a oni niby normalni ,a zachowują sie jak debile🤔🤔To kto tu jest wariatem?😅Choc i tutaj bywało głośno i radośnie..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A propo durnot..bylam dzisiaj w Aptece.Pan aptekarz (mój ulubiony)poplotkowal ze mną na temat rożnych suplementów.Skończylo się na maści od bólu dupy😅Dobrze że nie bylo nikogo juz za mną w kolejce.😅

Pani aptekarka druga przysluchiwala się temu dialogowi, w końcu nie dala rady dluzej sie powstrzymac od śmiechu.Pan aptekarz mówi, żeby przed maścią na ból dupy zastosowac inny medykament. Niedomówień jak i domysłów,zawoalowanych żartów "z drugim dnem"aluzji a kazdy udawal ze nie wie o co chodzi😅😅😅

Lubię tę Apteke 😅

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi