Skocz do zawartości
Nerwica.com

Mikropenis i depresja

On1980

Rekomendowane odpowiedzi

2 godziny temu, Grouchy Smurf napisał(a):

Ja też i nigdy mnie do  tego nie ciągnęło. Dziewczyna potrafi mi się spodobać ale nie oddałbym się jej. Pomacanie po udzie to maks na co mnie stać :P

Z 15 lat temu była na tym forum taka historia. Był zlot, była ekipa, generalnie spotykaliśmy się zawsze tą samą ekipą, ale czasem dołączał ktoś nowy. W tej stałej ekipie była taka dziewczyna, sympatyczna a przy tym można powiedzieć dosyć otwarta seksualnie, i raz przyszedł taki koleś z forum, taki grzeczny chłopak generalnie, nowy był. Prawiczek. Upiła go, zabrała do siebie, i rano już nie był prawiczkiem. Potem zniknął z forum bez słowa. Koniec historii.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

8 godzin temu, Cień latającej wiewiórki napisał(a):

Z 15 lat temu była na tym forum taka historia. Był zlot, była ekipa, generalnie spotykaliśmy się zawsze tą samą ekipą, ale czasem dołączał ktoś nowy. W tej stałej ekipie była taka dziewczyna, sympatyczna a przy tym można powiedzieć dosyć otwarta seksualnie, i raz przyszedł taki koleś z forum, taki grzeczny chłopak generalnie, nowy był. Prawiczek. Upiła go, zabrała do siebie, i rano już nie był prawiczkiem. Potem zniknął z forum bez słowa. Koniec historii.

Ale to było wykorzystanie seksualne pod wpływem środka odurzającego. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi