Skocz do zawartości
Nerwica.com

Brak zainteresowania od kobiet

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 31.08.2023 o 17:18, Kawa Szatana napisał(a):

Piłeś/aś coś?

Tak pisałem, ludzie o dobrych warunkach fizycznych, w naszej kulturze są postrzegani jako osoby lepsze. A jako takie, jako takie którym sie należy wiecej. Czy w ogóle to na co inni pracują całe życie i zasługuj.

Przykro mi że jesteś tak zaburzona że nie potrafisz czytać, czy raczej rozumieć, a cytujesz drugą częsć, kiedy moja wypowiedż jest całością... 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 godziny temu, Kawa Szatana napisał(a):

Już mamy październik... rozumiem, że miałeś kaca. Czytać potrafię. Czy rozumieć? To zależy po części od nadawcy wiadomości. Czy Ty potrafisz pisać? Śmiem wątpić. Abym mógł odnieść się do całości wypowiedzi to muszę zrozumieć całą wypowiedź danej osoby tj. każde zdanie, które się na nią składa, ale abym mógł zrozumieć tą wiadomość w całości to dana osoba musi zadbać o to, aby jej wiadomość była zrozumiała. Po to chodzimy do szkoły, abyśmy m.in. nauczyli się tworzyć sensowne i zrozumiałe zdania, a nie zastanawiali się "Co autor miał na myśli?".

Nie no chłopie... !?!?! Smiesz se robić jakieś jaja !?!?! Dzisaj w mediach społecznościowych mamy taki trend ze wszystko co chcemy powiedzieć, zawieramy w 6-ciu buzkach, z miną i kolorem.... Nie dziwie sie ze mnie nie rozumiesz, bo dziś mało kto i mało kogo rozumie. Na Dyskusji na 6-ciu bużkach, a eduakacja była od lat 90-tych takach ze nie ważne kto co mówi. Ważne ze jak ma jakiś bład to to sie nie liczy co powiedział. To jest własnie kwestia takich forów wp.pl. Gdzie ludzie nic nie rozumieją, a kwestia jest taka aby z łądem i skaładem napiasać choć najwiekszą bzdure... Taka mitologia współczesnośći.... I ch...a na to kłade, tylko w kwesti chorób izaburzeń psychicznych, bardzo, a nawet bardzo bardzo to ludzią szkodzi. Gdzie osoby mało zrozumiale piszać, gdzie literki dla odbiorców są przeszkodzą, a nawet poelskie znaki, dla jakiegoś odbioru. Gdzie Polonistyka na poziomie 4-6 klasy podsawówki uwzglednia idee i myślei ludzi którzy pisząc są fajniejsi niż, ktoś ma wiedze na poziomie studiów filozoficznych. Tylko kurna.... brzydko pisze.... Takie zdałnienie społeczeństwa prostego, co nic nie potraf, nic nie umie. A poprawność jest ważniejsza w odbiorze niż treśc haahhahahahah

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

5 minut temu, Kawa Szatana napisał(a):

@fresh escape Masz rację, przyjacielu! Myślę, że każda kobieta chciałaby mieć takiego mężczyznę jakim Ty jesteś. Być może nawet nie jeden pan byłby Tobą zainteresowany.

Drogi Autorze tego wątka. Bierz przykład z fresha!

😘 😘 🥰😍🥸👹🙈💋🫦🧑‍🎤🧌🪺🐤.

:shock:💩🚽.

🏳️.

EOT. 😘

hihi wyraznie napisal 6 buziek. nie umiesz czytac no! :D:D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W dniu 5.10.2023 o 09:49, fresh escape napisał(a):

ludzie o dobrych warunkach fizycznych, w naszej kulturze są postrzegani jako osoby lepsze.

Nie widziałem żadnej przewagi, ułatwień w relacjach d-m dzięki wysokiemu wzrostowi (189-190 cm). Dość często ten temat widziałem na grupach facebookowych dot. Tindera, iż wysokich tylko wybierają kobiety. 

Edytowane przez User1903

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi