Skocz do zawartości
Nerwica.com

Usuwanie konta

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

2 minuty temu, Carmen Stella napisał(a):

@shadow_no prosze o usunięcie konta. Założyłam nowe konto po to by sprostować parę rzeczy. Niestety są osoby, które mnie znają, co wiedzą, że się tu udzielam i nie jest mi już komfortowo pisać tutaj, dodatkowo jest stalker, który się tu czasem pojawia, a ja nie chcę o tej osobie pamiętać i czytać go. Dlatego odchodzę. Nic do was nie mam, ani do forum. Po prostu już nie mogę pisać. Żegnajcie. 

Posty mogą zostać. 

Przepraszam za zawracanie głowy i proszę o niekomentowanie mojego odejścia jak i wracania. To nie są proste dla mnie sprawy i wiem, jak to wygląda. Cześć.

To przestań pisać, żeby nie mieli co czytać te osoby. Nie musisz usuwać konta. A tak naprawdę to kij z nimi co czytają

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja może nie prosiłbym o usunięcie konta (bo to, że moje stare posty nawet latają pod innym nickiem z 2017 to ja wiem) ale chciałbym zmienić nick z tego co mam na "Tibijczyk" (bez cudzysłowów). Nie wiem czy jest dostępne, argumentuję to tym że po prostu już trochę przestałem piwniczyć na kompie, a z tego nicku korzystałem sporo między 2019-2022 więc ktoś kto mnie znał w tamtym okresie może mnie skojarzyć, a nie chcę tworzyć "szumu" (mimo, że pewnie większość ludzi nawet tego nie czyta) w odniesieniu do mojej persony.

Posty z konta Reghum mogą zostać, i tak nawet nie jestem w stanie teraz potwierdzić że faktycznie konto należało do mnie.

Edytowane przez HoshiYamazaki

Listening to: "Keane - Somewhere Only We Know"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

22 godziny temu, HoshiYamazaki napisał(a):

Ja może nie prosiłbym o usunięcie konta (bo to, że moje stare posty nawet latają pod innym nickiem z 2017 to ja wiem) ale chciałbym zmienić nick z tego co mam na "Tibijczyk" (bez cudzysłowów). Nie wiem czy jest dostępne, argumentuję to tym że po prostu już trochę przestałem piwniczyć na kompie, a z tego nicku korzystałem sporo między 2019-2022 więc ktoś kto mnie znał w tamtym okresie może mnie skojarzyć, a nie chcę tworzyć "szumu" (mimo, że pewnie większość ludzi nawet tego nie czyta) w odniesieniu do mojej persony.

Posty z konta Reghum mogą zostać, i tak nawet nie jestem w stanie teraz potwierdzić że faktycznie konto należało do mnie.

Napisz pw do adminów ;) będzie szybciej.

"Rozumiesz. Jest taka cierpienia granica,
Za którą się uśmiech pogodny zaczyna,
I mija tak człowiek, i już zapomina,
O co miał walczyć i po co."

Walc, Czesław Miłosz

Как страшно жизнь.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

20 godzin temu, Tibijczyk napisał(a):

Zrobione 

🗨️ Dołącz do naszej grupy na czacie:

💬 Discord

neptron.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

14 minut temu, Verinia napisał(a):

Proszę o usunięcie konta, @shadow_no z powodów osobistych, nie chodzi mi o Was, mam pewne sprawy i problemy, które teraz muszą być najważniejsze. Proszę o usunięcie wszystkiego co pisałam w zwłaszcza postów że zdjęciami i "poezją". Proszę o nie komentowanie. Wiem, że często odchodziłam i wracałam, ale nie robiłam to widzimisię tylko widocznie muszę w końcu wyjść z pewnych spraw. Dziękuję wam za poświęcony czas i uwagę. Wszystkiego dobrego.

Nie będę się tu logować, także możecie usunąć dzisiaj, a jak nie to za tydzień. Wiem, co myślicie, ale to nie jest takie proste. 

Verinia stop. Przemysl. Dystans 🙂

Jak pokonasz sam siebie to już nic nie stanie Ci na drodze...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

41 minut temu, Verinia napisał(a):

Proszę o usunięcie konta, @shadow_no z powodów osobistych, nie chodzi mi o Was, mam pewne sprawy i problemy, które teraz muszą być najważniejsze. Proszę o usunięcie wszystkiego co pisałam w zwłaszcza postów że zdjęciami i "poezją". Proszę o nie komentowanie. Wiem, że często odchodziłam i wracałam, ale nie robiłam to widzimisię tylko widocznie muszę w końcu wyjść z pewnych spraw. Dziękuję wam za poświęcony czas i uwagę. Wszystkiego dobrego.

Nie będę się tu logować, także możecie usunąć dzisiaj, a jak nie to za tydzień. Wiem, co myślicie, ale to nie jest takie proste. 

Trzymaj się, też to rozumiem. Powodzonka w żyćku.

Listening to: "Keane - Somewhere Only We Know"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Godzinę temu, Verinia napisał(a):

Hej, zgodnie z prośbą konto usunięte

7 minut temu, Dalila_ napisał(a):

A niech idzie i tak wróci xd

Nope. Mieliśmy z nią umowę gdy zakładała to obecne konto, że warunkowo na tym koncie może wystartować od nowa, ma "czystą kartę" i kredyt zaufania ale jak widać wróciło to samo zachowanie które było wcześniej. Także nie. Nie wróci

💬 Discord

neptron.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

20 minut temu, shadow_no napisał(a):

Nope. Mieliśmy z nią umowę gdy zakładała to obecne konto, że warunkowo na tym koncie może wystartować od nowa, ma "czystą kartę" i kredyt zaufania ale jak widać wróciło to samo zachowanie które było wcześniej. Także nie. Nie wróci

Nie powinieneś pewnie plotkowac, ale czyli będzie mieć bany na każde konto? ;O wow

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, Dalila_ napisał(a):

Nie powinieneś pewnie plotkowac, ale czyli będzie mieć bany na każde konto? ;O wow

To nie plotka. Pisaliśmy o tym publicznie w jej pierwszym temacie na tym koncie i ustalaliśmy tam zasady powrotu.

Właśnie po to żeby nie było później niedomówień i żeby się nikomu nie obrywało bezpodstawnie

💬 Discord

neptron.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 godzinę temu, shadow_no napisał(a):

To nie plotka. Pisaliśmy o tym publicznie w jej pierwszym temacie na tym koncie i ustalaliśmy tam zasady powrotu.

Właśnie po to żeby nie było później niedomówień i żeby się nikomu nie obrywało bezpodstawnie

No ale jak usuneliscie z postami konto no to tego posta już nie ma 

22 minuty temu, Cynthia napisał(a):

Tak się kończy eksperymentowanie z lekami zamiast branie ich tak, jak zalecił lekarz. 

Jaki fajny awatar. Pasuje do koloru imienia:3

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 godziny temu, shadow_no napisał(a):

No to szkoda, bo to barwna postac na tym forum. A ze odchodzi i wraca - moze to zwiazane z jej zaburzeniami, taka impulsywnosc.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To nie jest kwestia regulaminu tylko zwykłej umowy miedzy dwiema osobami. Bo jeśli byłaby to kwestia regulaminu to już poprzednie konto czy nawet dwa miały perm-bana.

Umówiliśmy się na coś i jedna strona dotrzymała słowa a druga nie. Wiele można mi zarzucić ale uważam, że po powrocie Verinii nie zrobiłem jej nic co mogłoby być odebrane jako zachowanie nie fair wobec niej. Nawet słowem się nie odezwałem na prowokacje w ostatnich dniach i próby ataku czy to mnie czy innych Moderatorów. To co zrobiłem to połączyłem jej nowy temat o Perfumach z... obecnym tematem o perfumach

💬 Discord

neptron.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, shadow_no napisał(a):

To nie jest kwestia regulaminu tylko zwykłej umowy miedzy dwiema osobami. Bo jeśli byłaby to kwestia regulaminu to już poprzednie konto czy nawet dwa miały perm-bana.

Umówiliśmy się na coś i jedna strona dotrzymała słowa a druga nie. Wiele można mi zarzucić ale uważam, że po powrocie Verinii nie zrobiłem jej nic co mogłoby być odebrane jako zachowanie nie fair wobec niej. Nawet słowem się nie odezwałem na prowokacje w ostatnich dniach i próby ataku czy to mnie czy innych Moderatorów. To co zrobiłem to połączyłem jej nowy temat o Perfumach z... obecnym tematem o perfumach

Masz całkowitą racje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

40 minut temu, Cynthia napisał(a):

Taki regulamin, bo jakby go nie było, to byłby syf jak na evocie

Co to takiego evoc?

Szkoda w sumie ze tym razem tez nie wytrzymała. Tak trochę trzymałem za nią kciuki po cichu bo jakby znowu nie odchodziła to by znaczyło że poszła do przodu chociaz w tej kwestii a to byłoby raczej budujące.Czasami ogólnie miała ciekawe podejście do różnych spraw. 

Mirtazapina 15mg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi