Skocz do zawartości
Nerwica.com

Usuwanie konta

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

50 minut temu, brum.brum napisał(a):

Tak się zastanawiam ostatnio, że są osoby, które się na forum udzielają, w różnych wątkach. Piszą , fajnie radzą innym, wspierają, wrzucają fotki itd. i nagle proszą o usunięcie konta. Tak jakby coś się wydarzyło. Dziwi mnie to trochę. Wtf?! …

Mnie już nie dziwi ale nie rozumiem. Sama jestem z tych co się odcinają ale czasem wahadeło bardzo skacze :(

Jak pokonasz sam siebie to już nic nie stanie Ci na drodze...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 godziny temu, brum.brum napisał(a):

Tak się zastanawiam ostatnio, że są osoby, które się na forum udzielają, w różnych wątkach. Piszą , fajnie radzą innym, wspierają, wrzucają fotki itd. i nagle proszą o usunięcie konta. Tak jakby coś się wydarzyło. Dziwi mnie to trochę. Wtf?! …

Z jakiej racji Cię zastanawia jak sam tak zrobiłeś? A może oni nawet z tego samego powodu usunęli co ty? 

😛

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

9 minut temu, Dalila_ napisał(a):

Z jakiej racji Cię zastanawia jak sam tak zrobiłeś? A może oni nawet z tego samego powodu usunęli co ty? 

😛

A z takiej racji, że ja usunąłem konto, bo ktoś mi napisał że rozsyłasz moje foto. No ale obiecałaś że tak nie zrobiłaś. 

Wierzę Ci. Mam nadzieję, że słusznie 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 minuty temu, brum.brum napisał(a):

A z takiej racji, że ja usunąłem konto, bo ktoś mi napisał że rozsyłasz moje foto. No ale obiecałaś że tak nie zrobiłaś. 

Wierzę Ci. Mam nadzieję, że słusznie 

XDD no może im też napisał? Ale ja mam tu jakiegoś wroga/wrogów, ciągle słyszę kto to mi nie obrabia dupy itp Przynajmniej Verinia nie wytrzymała i się wysypała sama. Ale jak to mówią, nie ważne czy źle czy dobrze wazne że badają 🤣

Gadają

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, Dalila_ napisał(a):

XDD no może im też napisał? Ale ja mam tu jakiegoś wroga/wrogów, ciągle słyszę kto to mi nie obrabia dupy itp Przynajmniej Verinia nie wytrzymała i się wysypała sama. Ale jak to mówią, nie ważne czy źle czy dobrze wazne że badają 🤣

Gadają

Ja np. Tobie nie obrabiam, zresztą nikomu. Nie lubię plot

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Godzinę temu, brum.brum napisał(a):

Przecież nie obrobiła Ci tyłka. 
Coś przekręcasz 

Na swoje oczy nie widziałam tylko od ludzi wiem kto mnie obrabia :D tobie też ktoś napisał o mnie omg żal 🙄

Jeśli twoje zdj wyciekło to na pewno nie ode mnie, popros admina żeby sprawdził mi skrzynkę, masz moje zezwolenie xd

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pytanie jest inne czy jest ktoś kto nie obrabia komuś tyłka. Każdy. W mniejszym lub większym stopniu. Każde forum ma swoje podziemie i PW i tam się dzieje....

Gdyby wszyscy o wszystkim wiedzieli to by tu nikt z nikim nie rozmawiał 😆

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

16 minut temu, Dalila_ napisał(a):

Na swoje oczy nie widziałam tylko od ludzi wiem kto mnie obrabia :D tobie też ktoś napisał o mnie omg żal 🙄

Jeśli twoje zdj wyciekło to na pewno nie ode mnie, popros admina żeby sprawdził mi skrzynkę, masz moje zezwolenie xd

Ale po co? Wierzę Ci, że tak jest jak piszesz…na spokojnie

Wiesz, są zawsze ludzie którzy uwielbiają robienie zamieszania, tworząc konflikty i plotkując …

12 minut temu, Melodiaa napisał(a):

Każdy. W mniejszym lub większym stopniu.

Nie zgodzę się . Nie każdy!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

18 minut temu, Melodiaa napisał(a):

Pytanie jest inne czy jest ktoś kto nie obrabia komuś tyłka. Każdy. W mniejszym lub większym stopniu. Każde forum ma swoje podziemie i PW i tam się dzieje....

Gdyby wszyscy o wszystkim wiedzieli to by tu nikt z nikim nie rozmawiał 😆

Myślisz że jak wszyscy są mili do mnie i normalnie postują to znaczy że na priv mogą nie lubic? 😱 Okropne. Oczywiście że zdarza mi się rozmawiać z kimś o kimś chyba każdemu się zdarza. Ale tak żeby pisać kłamstwa albo obrażać to mam lepsze zajęcia lel

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, brum.brum napisał(a):

Od wielu lat tego nie robię, bo wiem jakie to nie w porządku wobec innych. Sam byłem nie raz obgadywany i pamiętam jak się z tym czułem…nie, nie robię tak

Jednak to rzadkość. Widocznie odcisnęło na tobie piętno skoro tak do tego podchodzisz. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz, Dalila_ napisał(a):

Myślisz że jak wszyscy są mili do mnie i normalnie postują to znaczy że na priv mogą nie lubic? 😱 Okropne. Oczywiście że zdarza mi się rozmawiać z kimś o kimś chyba każdemu się zdarza. Ale tak żeby pisać kłamstwa albo obrażać to mam lepsze zajęcia lel

Oczywiście. Nie mam złudzeń. Nie pisze o wiedzy lub coś ci chce przekazać, że Ciebie to dotyczy tylko wiem jak to wygląda w praktyce. Nieraz to widziałam. Pisze ogólnie bez żadnego konkretnego kontekstu. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, Melodiaa napisał(a):

Oczywiście. Nie mam złudzeń. Nie pisze o wiedzy lub coś ci chce przekazać, że Ciebie to dotyczy tylko wiem jak to wygląda w praktyce. Nieraz to widziałam. Pisze ogólnie bez żadnego konkretnego kontekstu. 

Też pytam ogólnie. Ja bym nie umiała udawać że nic do kogoś nie mam jeśli mam. Po co się tak męczyć xd

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi