Skocz do zawartości
Nerwica.com

Usuwanie konta

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

9 godzin temu, Gość Untermensch napisał(a):

Proszę o wypierdolenie mnie z tego gówna w trybie natychmiastowym.

O nie, nie zdążyłem zapytać czy znalazł inne miejsce, mniej gówniane... Ale w sumie wszystko w internecie jest teraz gównem.

Klik i robisz, co chcesz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

23 minuty temu, brum.brum napisał(a):

Nie wolno! Zawsze masz precyzyjne odpowiedzi, fachową wiedzę z obszaru medycznego. Szkoda będzie jak odejdziesz…

Macie tu lepsze "mądrale" 😂 ja już nie potrzebna - chce się odciąć.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, brum.brum napisał(a):

Dobrze, że jest czas na przemyślenie sprawy odejścia 😉

Zdania nie zmienię. Konto ma być usunięte najpóźniej do jutra

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co sie dzieje ludzie? jakis sporysz gdzies rozdawali?.😜 Zostańcie..

Chyba że wam na prawdę szkodzi forum.Jakies niesnaski zawsze byly,ale to jest przejściowe i nie nie ma co brac do siebie wszystkiego co sie tutaj pisze zwlaszcza obrazliwosci jakichś 

Edytowane przez Lucy32

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przeciez to Forum to fajna dla nas (zaburzonych) sprawa. Można pogadać,pośmiać się lub wyżalić Znamy się już dlugo..Znamy swoje problemy i bolączki.To nasz wspólny oddzial psychiatryczny😅. Każdy co jakis czas ma odpały ,ale wszystko zostaje między nami.Jak w rodzinie.

46 minut temu, Catriona napisał(a):

Macie tu lepsze "mądrale" 😂 ja już nie potrzebna - chce się odciąć.

A tam,my też się czasami ścięłysmy w niektorych kwestiach,ale ja i tak cię szanuje,dokladnie za to co napisal @brum.brum

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dajcie spokój. Usuwają konta i wracają chyba tylko ci co muszą swój idealny obraz podtrzymywać w swojej głowie bo nie ogarniam Xd ale spoko lepiej się odbijać w kółko jak w bębenku niż przełknąć jakiś konflikt, zrozumieć błąd itd. No to nara dziewczyny do potem, macie prawo się kręcić w kółko xdd

8 minut temu, Lucy32 napisał(a):

Przeciez to Forum to fajna dla nas (zaburzonych) sprawa. Można pogadać,pośmiać się lub wyżalić Znamy się już dlugo..Znamy swoje problemy i bolączki.To nasz wspólny oddzial psychiatryczny😅. Każdy co jakis czas ma odpały ,ale wszystko zostaje między nami.Jak w rodzinie.

A tam,my też się czasami ścięłysmy w niektorych kwestiach,ale ja i tak cię szanuje,dokladnie za to co napisal @brum.brum

Ale po co jej tu osoba przecież to forum ma inne mądrale🤣🤣👍

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 minuty temu, Dalila_ napisał(a):

Ale po co jej tu osoba przecież to forum ma inne mądrale🤣🤣👍

Ja tam nie wnikam,ale zeby taka afera o Purpurowego ..on w tym czasie walczy o życie a tu sie ludzie kłócą.Dobrze że ja wiele takich dram olewam cieplym...

Wystarczajaco mi nerwy życie i ludzie szargali żebym sobie miala glowe łamać.

Po prostu ze tak chamsko powiem

Trzeba miec wyjeba...ne

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I w ogóle co to za gadanie. "nie jestem już potrzebna" "to był błąd że wróciłam" "macie inne mądrale" granie na bycie ofiarą i niskie manipulacje jakieś. Żenuje mnie to. Można mieć tego typu hm zachowania ale można też miec jakiś ogarnio-sie-metr i nikt nie będzie robił problemu czy się pastwisl czy śmiał bo ktoś coś źle powiedział 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja się staram tu być mega mega miła do ludzi i nigdy źle nie oceniać. A jak za coś takiego jeszcze dostajesz chamskie olanie moczem (nie twoje Lucy) to to jeszcze bardziej mnie wkurwia. A że dziś czuje się bardzo źle zły nastrój to nie wiem czy się nie przepoczwarze w jakiegoś chamskiego potworka na forum. Bo bycie miłym zwyczajnie się NIE OPLACA

Pozdro

😝

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

8 minut temu, Dalila_ napisał(a):

Ja się staram tu być mega mega miła do ludzi i nigdy źle nie oceniać. A jak za coś takiego jeszcze dostajesz chamskie olanie moczem (nie twoje Lucy) to to jeszcze bardziej mnie wkurwia. A że dziś czuje się bardzo źle zły nastrój to nie wiem czy się nie przepoczwarze w jakiegoś chamskiego potworka na forum. Bo bycie miłym zwyczajnie się NIE OPLACA

Bo trzeba miec dystans do siebie.Nie każdy go jednak ma.Ja Catrione znam z jej ciętego języka,ale jak się oswoilam z tym ,to mi nie przeszkadza.Nie raz tez sobie weszlysmy w słowo.Dzis wydaje mi sie to śmieszne.

Ale rozumie że nie kazdy jest mną i potrafi,jak ja nie brac do siebie takich bzdetów.Mimo wszystko cenie ja za wiedzę którą się podzieli i czasem ugryzie kogos w kostke w dobrej jednak intencji.Potrafi byc pomocna gdy ktos o cos zapyta.Catriona czy jesteś spod znaku Panny😅😅?

Edytowane przez Lucy32

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi