Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

Dryagan

Rekomendowane odpowiedzi

Godzinę temu, MiśDuży napisał(a):

A ja tam zawsze byłem cichym wielbicielem Fujiego i lubiłem czytać jego posty, takim idealny materiałem na przyjaciela jak dla mnie by był. 🫠 Nie rozumiem o co mu chodzi z tą nienawiścią.

Jeszcze mam tutaj swoje dwie ulubienice, ale 🤫

Wielbić to trzeba mądrych.  Ja się nie zaliczam. Ja jak mam pomóc komuś to diabłu spod ziemi wyrwę jak trzeba. No ale dożyłem czasów, że chyba nie warto.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 godziny temu, KochamBabkęBożą napisał(a):

Najgorsze jak wchodzę na neta, bo jestem samotny, to inni bez powodu się na mnie rzucają i traktują gorzej niż śmiecia. 

Każdy ma swoją życiową historię. Pokręcone sytuację życiowe kształtują ludzi. Czasami stajemy się tymi którzy nas skrzywdzili. 

Czasami się zapominamy. 

Ważne żeby drugiego szanować bo nigdy nie wiesz przez co przeszedł. Wbrew pozorom ludzie cierpią a patrząc z boku nie widać u nich wielkiego nieszczęścia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

9 minut temu, MiśDuży napisał(a):

Verinia vel Patriszja Noktis oraz Dalilka. Wypowiadacie się chyba wszędzie i dużo, więc jakąś taką sympatię mam do was.

Innych ludzi słabo kojarzę, bo rzadko na nich natrafiam, a na innych to w ogóle, a potem okazuje się, że są całkiem tu znani.

Oki. Mega mi miło 🩷 Ciebie te lubię j masz w sobie sporo męskich cech. Więc nie narzekaj na siebie. Jesteś do schrupania

W nastroju była zawsze szampańskim albo podłym. Same skrajności, nic pośredniego. Niektórzy mówili, że jest stuknięta. Drętwusy tak mówiły.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

32 minuty temu, Patryssia Noctis napisał(a):

Yyy... A ty wgl coś robisz poza graniem? Bo dla mnie wyglądasz na pasożyta 🥶🥹

Lecisz do ignora Morvena. Nie chce mi się z tobą użerać i znowu wyłapać blokadę Żegnaj 👋

6 osoba w ignorowanych :D czystość umysłu to podstawa. 

Edytowane przez KochamBabkęBożą

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Miałem sobie chęć kupić jakieś słuchawki za 800-1500zł, ale bluetooth za mną coś nie przemawia, a konstrukcja plastik i w ogóle. Nic mi się dobrego nie udało znaleźć. Czytałem, że Sennheisery IE600 są dobre, ale one kosztują 2500zł xD. Mam na co odkładać kase :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 godziny temu, Lucy32 napisał(a):

Mam doswiadczenie w życiu z jedna taka osoba i może dlatego jestem uczulona na takie...jestem nikim,nic nie znaczę,jestem śmieciem

Czemu to ma służyć pisanie tak o sobie?Mnie jedna osoba tak manipulowala, aż mi cierpliwosc się skonczyla.

Myślę ze po prostu jej sprawialo to chorą satysfakcje ,gdy widziała że sie nia przejmuje.Taki Drama cyrk.

Również tego kompletnie nie czaję. Tak jakby to te osoby bawili że ktoś im współczuję czy coś z tych rzeczy. Nie wiem. Poyebane to. 
A @Fuji co do Twojej osoby to piszemy przecież od ładnych miesięcy i lubie Cię jako osobę, pewnie to czujesz. Zawsze kulturka, mądre rzeczy piszesz- takie życiowe. Tylko te użalanie się mnie wkurza, no i trochę że nie odpuszczasz z @Dalila_skoro Dziewczyna nie chce i nie życzy sobie….warto odpuścić chociażby ze względu na Jej uczucia . Nie można tak zamęczać swoją „miłością” drugiej strony

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 godziny temu, KochamBabkęBożą napisał(a):

Ja od trzech dni oglądam słuchawki, ale jak ludzie piszą, że im słuchawki za 1000zł pękły albo coś nie tak, to masakra. Aż się odechciewa. 

Ja mam słuchawki przewodowe od Sony, kupione w 2013 roku za 200zł, nieco się osłonki obdarły ale nadal grają pięknie.

Chicken-hearted

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi