Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

Dryagan

Rekomendowane odpowiedzi

1 minutę temu, Catriona napisał(a):

Mają 90 dni, a czy wyrobią się szybciej to zależy od konkretnego zespołu orzekającego. Ja za pierwszym razem czekałam 2 miesiące, za drugim już tylko miesiąc. 

Oki dzięki. Mam nadzieję że będzie jeszcze szybciej bo ponoć teraz nowe prawo jest zw może być zaocznie wydawana decyzja. Co też ma sens bo jak pokazać chorobę psychiczną 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 minuty temu, Dalila_ napisał(a):

Oki dzięki. Mam nadzieję że będzie jeszcze szybciej bo ponoć teraz nowe prawo jest zw może być zaocznie wydawana decyzja. Co też ma sens bo jak pokazać chorobę psychiczną 

Przy pierwszym orzeczeniu nie liczyłabym na zaoczne wydanie decyzji. Tu przeważnie chcą człowieka widzieć.

Edytowane przez Catriona

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz, Dalila_ napisał(a):

Ta nasza kochana i sensowna biurokracja :D

Ja akurat miałam lajtową komisję, także nie narzekam. Psycholog więcej pytał, lekarz zadał jedno pytanie i było po komisji - w obu przypadkach lekarz akurat to była formalność, psycholog bardziej drążył, ale tak na luzie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

8 minut temu, Catriona napisał(a):

Ja akurat miałam lajtową komisję, także nie narzekam. Psycholog więcej pytał, lekarz zadał jedno pytanie i było po komisji - w obu przypadkach lekarz akurat to była formalność, psycholog bardziej drążył, ale tak na luzie.

Jakby jeszcze ktoś o rentę się starał to rozumiem typu rozterki że czy faktycznie ktoś nie może pracować. A tak za byle tańsze bilety w autobusie jeszcze musisz iść pokazać się i opowiadać jak mają wszystko na papierze :D i ile to trwa ta komisja?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi