Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

Dryagan

Rekomendowane odpowiedzi

2 minuty temu, mienta napisał(a):

To blisko. Na zdjęciu wygląda na dalej. Tak czy siak, ładnie. Czy latem można kąpać się w tym jeziorku? jakieś sporty wodne?

Do tych zabudowań, które widać jest jakieś 3km, ja mieszkam na zboczu tej górki, więc mam blisko 😊

Na zdjęciu jest fjord, wielu ludzi się w nim kąpie, ale jak dla mnie woda jest zbyt zimna. Sporo ludzi pływa kajakami albo na SUPach. Na zdjęciu widać mały port - dużo ludzi ma tam żaglówki albo skutery wodne. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

7 minut temu, mienta napisał(a):

Ogólnie widoczki fajne, tylko mnie by góry przytłaczały, nie lubię takich miejsc. Wychowałam się na nizinie.

Też nie wychowywałam się w górach, ale tutaj bardzo mi się podoba. Poza tym - mam tylko 25km do stoku, co jest dużym ułatwieniem w sezonie zimowym 😊

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 godziny temu, Raccoon napisał(a):

Spałem dzisiaj 8h (nastawiłem budzik) i czuję się całkiem ok. Piję drugą kawę mrożoną.

O której wstales? Ja dzisiaj spałam może 6,5h i wiedzialam że to za mało. Za późno zasnęłam, bo zaczelam rozmyślać przed snem. Dla mnie 8h jest idealnie. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

23 minuty temu, bei napisał(a):

O której wstales? Ja dzisiaj spałam może 6,5h i wiedzialam że to za mało. Za późno zasnęłam, bo zaczelam rozmyślać przed snem. Dla mnie 8h jest idealnie. 

Poszedłem spać o 23, obudziłem się o 8. Czyli nie, 9h. Ale lepiej niż 12h. I tak lepiej. Latem spałem około 14h dziennie 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Uff środek nocy a ja zamiast spać to dochodzę do siebie po interwencji policji 🫤 jestem na krótkim urlopie, w wynajętym na kilka dni mieszkaniu, a sąsiadowi z góry zachciało się awantur… krzyki, piski, odgłos jak przewracane meble, potem jakby ciągnięcie kogoś po ziemi, płacz. Na szczęście policja zareagowała praktycznie od razu, radiowóz przyjechał może z 10 min po telefonie na 112. Chwilę tam posiedzieli, ale chyba nikogo nie zabrali. Teraz w każdym razie jest cisza, a ja się zastanawiam czy to norma u tych sąsiadów. Tu są cienkie ściany więc pewnie wszyscy słyszą, ale ciekawe czy reagują. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi