Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

Dryagan

Rekomendowane odpowiedzi

Witam Serdecznie! Ja już po kawce, nieszczęsny chaD się odzywa mimo brania na to leków, ale gdyby "zejścia" były za ciężkie - to mam na to lek do stosowania doraźnego (benzo).

18 godzin temu, Harding napisał(a):

@Hooded Spirit, a Amisulpryd to inna nazwa (zamiennik) Solianu i Amisanu?

Tak.

1 godzinę temu, Melodiaa napisał(a):

Witam 😁

Co to za spanie? Wstawać śpiochy juz czas bo po 8 😛🤭😎

Nie marnować pięknego dnia... 

Dobrych humorów życzę. 

Dzięki abilify wybudzam się troche wcześniej, ale o dodatkowej aktywizacji ciężko jest mówić. Również życzę miłego dnia i fajnego humorku 🙂

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Doberek 😉

Ja dopiero wstaje. Młody mi dzisiaj przyszedł po 5 już 🤦 nie dość że zmęczona byłam mega wczorajszym dniem to nie było mi dane spać. Do tego w nocy lało strasznie, dla mnie w sumie to dobrze bo nie muszę podlewać dla rolników już gorzej. I biodro mnie bolało w sumie nadal boli 😏 starość jak nic 😉 

Miłego dnia wam życzę, a sama idę kawę zrobić 😅

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 minuty temu, DEPERS napisał(a):

U mnie nie pada w ogóle. Sahara jest. Wkra do kostek, Narew do kolan, Wisła do pasa😂 a tak naprawdę to klęska żywiołowa się zbliża 

U mnie przechodzą deszcze co jakiś czas, wręcz ulewy ale jest tak mega duszno że się duszę. Ja już nie wiem co robić tak mi ciężko jest oddychać ostatnio. Jakaś alergia mnie męczy znowu od kilku dni, oczy ciągle łzawią, wysypka, kaszel i katar🤦 już mam dość tego.

2 minuty temu, DEPERS napisał(a):

Dobra, dobra. A wiecie, że dziś środa? 🤭🤫😂

Hmm ja wiem😏 ale dzisiaj dla odmiany to panowie mogli by stawiać tutaj lody dla ochłody a nie tylko o jednym myślisz zboczuchu 😏

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

5 minut temu, Szczebiotka napisał(a):

U mnie przechodzą deszcze co jakiś czas, wręcz ulewy ale jest tak mega duszno że się duszę. Ja już nie wiem co robić tak mi ciężko jest oddychać ostatnio. Jakaś alergia mnie męczy znowu od kilku dni, oczy ciągle łzawią, wysypka, kaszel i katar🤦 już mam dość tego.

Hmm ja wiem😏 ale dzisiaj dla odmiany to panowie mogli by stawiać tutaj lody dla ochłody a nie tylko o jednym myślisz zboczuchu 😏

A Ty myślisz, że ja tylko o sobie myślę, ooooo nie, najpierw rozgrzewka na patelni😂, a później lody🤔 tyle, że nie dla ochłody 🙃🤪

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi