Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

Dryagan

Rekomendowane odpowiedzi

7 godzin temu, Jurecki napisał(a):

@Szczebiotka dasz radę :great:

Żyje! 😁😁😁 

Czy w takim razie mogę to wziąć i zaznaczyć w kalendarzu🤔 

Udało mi się nie tylko pojechać tak daleko samej z dzieckiem, co jeszcze rozmawiać z terapeutami i ludźmi na poczekalni przez prawie 4 godziny😁 do tego poszłam z  młodą do sklepu idąc chodnikiem pełnym ludzi 😁 nie powiem stres był, głowa boli ale żyje i właśnie odpoczywam w domu. Co prawda nie za dużo udało mi się załatwić a raczej nie to co chciałam się nadal jest wszystko do ogarnięcia. 

Najgorszy jest lęk przed czymś, czego nie można nazwać. 

"Będziesz kiedyś bardzo szczęśliwa" - powiedziało życie, ale najpierw sprawie, że będziesz silna.....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Godzinę temu, Śmiercionauta napisał(a):

Czesc, wróciłem po po milionie lat na forum

widzem ze prawie juz nikogo nie znam.

Zawsze możesz poznać nowe osoby😅

"Będziesz kiedyś bardzo szczęśliwa" - powiedziało życie, ale najpierw sprawie, że będziesz silna.....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Śmiercionauta a powitać na starych śmieciach - mnie chyba znasz 😄 Co u Ciebie? I dlaczego uważasz, że Forum dziwnie wygląda?

@Szczebiotka brawo Ty! Wiedziałem, że dasz radę. Nie doceniasz swego męstwa...

@Melodiaa wagon lodów dla Ciebie

Nikt nie przyjdzie cię uratować. Nowy partner czy awans nie naprawią twojego wnętrza, bo masz 100% odpowiedzialności za swój własny umysł

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Dryagan oczywiście, ze  pamiętam.🙂 Ostatni raz  na forum byłem gdzieś w  grudniu. Od ostatniego czasu forum się   zmieniło.  Wpadłem poczytać coś  o lekach.

@Szczebiotka oczywiście, że tak.

@Melodiaa  w grudniu i forum wglądało inaczej.taktak,, kiedyś bylem modem, ale to było w średniowieczu. 

Postanowiłem klawiaturę umyć pod prysznicem i teraz średnio działa.  🤣 Zawsze lubiłem emotki.

;()

"nerwice upaństwowić moderacje wypierdolić"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 minuty temu, Melodiaa napisał(a):

Niedawno wpadło wp.pl na forum i porobiło to co widzisz. Nam się podoba bo wiele problemów pousuwali 🙂

:great:

Kurcze, ja już tak się przyzwyczaiłem do tej nowej odsłony, że zupełnie mi z głowy wypadła ta "reforma"

Nikt nie przyjdzie cię uratować. Nowy partner czy awans nie naprawią twojego wnętrza, bo masz 100% odpowiedzialności za swój własny umysł

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam Serdecznie! Ja już po kawce, nieszczęsny chaD się odzywa mimo brania na to leków, ale gdyby "zejścia" były za ciężkie - to mam na to lek do stosowania doraźnego (benzo).

18 godzin temu, Harding napisał(a):

@Hooded Spirit, a Amisulpryd to inna nazwa (zamiennik) Solianu i Amisanu?

Tak.

1 godzinę temu, Melodiaa napisał(a):

Witam 😁

Co to za spanie? Wstawać śpiochy juz czas bo po 8 😛🤭😎

Nie marnować pięknego dnia... 

Dobrych humorów życzę. 

Dzięki abilify wybudzam się troche wcześniej, ale o dodatkowej aktywizacji ciężko jest mówić. Również życzę miłego dnia i fajnego humorku 🙂

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Doberek 😉

Ja dopiero wstaje. Młody mi dzisiaj przyszedł po 5 już 🤦 nie dość że zmęczona byłam mega wczorajszym dniem to nie było mi dane spać. Do tego w nocy lało strasznie, dla mnie w sumie to dobrze bo nie muszę podlewać dla rolników już gorzej. I biodro mnie bolało w sumie nadal boli 😏 starość jak nic 😉 

Miłego dnia wam życzę, a sama idę kawę zrobić 😅

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

22 minuty temu, Illi napisał(a):

co robicie ciekawego ? 

@Illi, ja siedzę sobie na podwórku na krześle, podjadam ciasteczka w polewie czekoladowej i popijam wodę mineralną :mrgreen:

Chociażbym chodził ciemną doliną, zła się nie ulęknę, bo Ty [Panie Boże] jesteś ze mną. [Ps 23, 4]

Bądź mi skałą schronienia i zamkiem warownym, aby mnie ocalić, boś Ty opoką moją i twierdzą. [Ps 71, 3

Skrót Ps → Księga Psalmów [Stary Testament → Biblia]

Nie możemy się bać, bo tracimy zbyt wiele. Nasz strach jest siłą innych. (cytat za: Michał Kord, "Prawo ojca")

F20.0, Clopizam → 100mg [1-1-1], Asentra → 50mg [1-0-0]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Harding pozazdrościć w takim razie 🙂 ja siedzę w domu, ale balkon przynajmniej otwarty. Czekam, aż córka się obudzi i lecimy na dwór. 

Twoje własne oczekiwania ranią cię bardziej niż cokolwiek innego. 

Dbanie o siebie jest największym wyrazem dbania o najbliższych. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

10 minut temu, Illi napisał(a):

@Harding pozazdrościć w takim razie 🙂 ja siedzę w domu, ale balkon przynajmniej otwarty. Czekam, aż córka się obudzi i lecimy na dwór. 

@Illi, a jak córeczka ma na imię / ile ma latek lub miesięcy?

Chociażbym chodził ciemną doliną, zła się nie ulęknę, bo Ty [Panie Boże] jesteś ze mną. [Ps 23, 4]

Bądź mi skałą schronienia i zamkiem warownym, aby mnie ocalić, boś Ty opoką moją i twierdzą. [Ps 71, 3

Nie możemy się bać, bo tracimy zbyt wiele. Nasz strach jest siłą innych. (cytat za: Michał Kord, "Prawo ojca")

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, Harding napisał(a):

@Illi, a jak córeczka ma na imię / ile ma latek lub miesięcy?

Alicja, za kilka dni skończy rok 🙂 

Twoje własne oczekiwania ranią cię bardziej niż cokolwiek innego. 

Dbanie o siebie jest największym wyrazem dbania o najbliższych. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Illi, a planujesz jeszcze mieć drugie dziecko w przyszłości?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Hooded Spirit, witamy Cię ponownie na forum 🙂

@Jurecki, cześć :mrgreen:

Edytowane przez Harding

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 godzinę temu, Harding napisał(a):

@Illi, ja siedzę sobie na podwórku na krześle, podjadam ciasteczka w polewie czekoladowej i popijam wodę mineralną :mrgreen:

Podziel się 😏

U mnie dzisiaj od rana burze przechodzą.

Dzień dobry tak w ogóle

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

50 minut temu, Szczebiotka napisał(a):

Podziel się 😏

U mnie dzisiaj od rana burze przechodzą.

Dzień dobry tak w ogóle

U mnie nie pada w ogóle. Sahara jest. Wkra do kostek, Narew do kolan, Wisła do pasa😂 a tak naprawdę to klęska żywiołowa się zbliża 

"LUDŹMI WŁADA CHEMIA, TEN KTO ZAWŁADNIE CHEMIĄ, ZAWŁADNIE LUDŹMI" P. A.:) 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 minuty temu, DEPERS napisał(a):

U mnie nie pada w ogóle. Sahara jest. Wkra do kostek, Narew do kolan, Wisła do pasa😂 a tak naprawdę to klęska żywiołowa się zbliża 

U mnie przechodzą deszcze co jakiś czas, wręcz ulewy ale jest tak mega duszno że się duszę. Ja już nie wiem co robić tak mi ciężko jest oddychać ostatnio. Jakaś alergia mnie męczy znowu od kilku dni, oczy ciągle łzawią, wysypka, kaszel i katar🤦 już mam dość tego.

2 minuty temu, DEPERS napisał(a):

Dobra, dobra. A wiecie, że dziś środa? 🤭🤫😂

Hmm ja wiem😏 ale dzisiaj dla odmiany to panowie mogli by stawiać tutaj lody dla ochłody a nie tylko o jednym myślisz zboczuchu 😏

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

5 minut temu, Szczebiotka napisał(a):

U mnie przechodzą deszcze co jakiś czas, wręcz ulewy ale jest tak mega duszno że się duszę. Ja już nie wiem co robić tak mi ciężko jest oddychać ostatnio. Jakaś alergia mnie męczy znowu od kilku dni, oczy ciągle łzawią, wysypka, kaszel i katar🤦 już mam dość tego.

Hmm ja wiem😏 ale dzisiaj dla odmiany to panowie mogli by stawiać tutaj lody dla ochłody a nie tylko o jednym myślisz zboczuchu 😏

A Ty myślisz, że ja tylko o sobie myślę, ooooo nie, najpierw rozgrzewka na patelni😂, a później lody🤔 tyle, że nie dla ochłody 🙃🤪

"LUDŹMI WŁADA CHEMIA, TEN KTO ZAWŁADNIE CHEMIĄ, ZAWŁADNIE LUDŹMI" P. A.:) 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cześć wszystkim....  🙂

nie mogę się doczekać urlopu.. od 1 sierpnia

jak wytrzymać w pracy te 2 tygodnie. NO JAK

chodze boso po ulicy

Klozapol 300mg

Solian 800mg

Haloperidol 15mg

Pregabalina 150mg

Afobam 1mg doraźnie

Annuszka wylała olej