Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzisiaj czuje się...

Gość katrin123

Rekomendowane odpowiedzi

Gość selenaciowy

Strasznie, ostatnio mam nasilone lęki, panikuję, boję się wszystkiego, najchętniej nic bym nie robił ze swoim życiem, tylko spał. Nie wiem nawet po co to tu piszę, lepiej byłoby się już nigdy nie zalogować.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W dniu 28.05.2026 o 11:14, Dalila_ napisał(a):

A oki. Dieta no właśnie... Ja to myślę jednak czy nie robić jak tata jeść wszystko i jeść tabletki które zbijaja cholesterol :D

Można jeść wszystko tylko chodzi o proporcje.

Lepiej się odżywiać zdrowo, bo to wpływa nie tylko na cholesterol ale też na funkcjonowanie całego ciała. 

Każdy lek ma skutki uboczne i powinien być ostatecznością.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hej więc napiszę coś od siebie, bo już mnie to wkurwia 12 kwietnia się wsystko zaczęło

Najpierw uczucie ciepła na sercu które wywoływało silne pobudzenie, potem kołatanie, drżenie, migotania szarpanie serca silne uczucie ciepła w klatce piersiowej plus do tego budziłem się o 5 z silnym lekiem i pobudzeniem

Byłem dwa razy na Sor, dwa razy robili Wszytkie możliwe badania (EKG plus krew) Wszytkie badania wychodzą git jednanie potas na równej granicy mieszczącej się w normie

Potem zrobiłem swoje badania prywatnie typu tsh ft3 ft4 plus inne badania wszytko git (chlorki i potas na równo ) miesiące się w normie

Potem poszedłem do kardiologa znowu EKG git jednanie puls miałem lekko wyzysk ale to pewnie przez stres, kardiolog zbadał serce osłuchał itp wsystko git

W końcu poszedłem do swojego psychiatry 6 maja opowiedziałem jej wszytko co się dzieje

Dostałem nowy lek dziś jest 25 dzień doxxepiny w dawce 10 rezta lekow bez mian

Wieczór Mirtazepina 30, Pragebalina 150 Bromocorn 2,5
Rano Solian 50 i 25 dzień doksepin

Na plus na pewno jest to ze lepiej śpię nawet jak obudzę się o 5 rano to potrafię Jescze pospać do 7 rano gdzieś

Ale nadal mam objawy somatyczne takie dziwne uczucie gorąca w klatce piersiowej pieczenie skóry, takie napięcia i najgorzej jest w pozycji leżącej nie idzie sobie spokojnie poleżeć, czasami mnie Jescze zarwie czasami zapiecze, Wiaodmo że widać jakąś poprawę ale nie tak jak bym sobie tego chciał

Wszytkie inne leki oprócz dokepsiny biorę od lat i było git

Ostanio nawet zaczęło mnie lekko nakręcać i do tego uderzenia gorąca, czasami uczucie jak by się czegoś bał bez powodu

Miał ktoś podobnie, Ewetuoanie jakąś radą na co można zamienić doxepinie ?

Ps chciałbym w końcu poczuć spokój bez tych dziwnych jazd( pocieszam się tylko tym że badania krwi wyszły ok i to nie jest zawał )

Z góry dziękuję za odpowiedź
Miłego dnia

wybaczcie że znowu walę takim postem ale po prostu już mam dość tych jazd i chce w końcu poczuć się normalnie choć jeden dzień 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi