Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzisiaj czuje się...

katrin123

Rekomendowane odpowiedzi

2 godziny temu, Maat napisał(a):

Dobrze.

Ja w ogóle najlepiej czuję się wtedy,gdy mam konkretne zajęcie.

Ja też, pod warunkiem, że to zajęcie nie jest stresujące :P Ale mimo wszystko tryb zadaniowy jest lepszy dla mózgu niż tryb bezczynny.

Edytowane przez AVRL

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nieźle. W końcu widzę nadzieję na jakiś lepszy okres. To lato to był koszmar pod względem samopoczucia. Dno totalne nastrojowe. Nie chciało mi się żyć. Każdy dzień był wyzwaniem i absurdem...

Dzisiaj jest 7-my dzień brania latudy i ... Naprawdę ten lek wpływa na nastrój. Jestem pod wrażeniem, ale jeszcze się wstrzymuję z całkowitym zachwytem. Zobaczymy. Na razie cieszę się względnymi uczuciami do świata i siebie. Nie jestem już w swoich oczach taka beznadziejna. No ... Może troszkę. 

Przeszłam jakąś dziwną grypę i trochę nabieram sił. Miałam sporo wolnego, więc mogłam w spokoju się zaadaptować do lurazydonu. Miałam odstawić pregabalinę, ale nie dam rady xD Za dobra jest w działanie, a detoks jej to koszmarox.

Może zacznę w końcu coś robić w tym życiu, ale nie mam pomysłu. Ludzi nadal nie chcę widzieć na oczy.

Wystarczy, że mam ich w pracy. Jestem nie tak dawno po ciężkim związku, i jakoś tak ludzie mi nie są w smak. Nie ufam im. 

Nadzieja na good vibes mode on 🍒

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Może wyda ci się to naiwne, ale dla mnie zysk jest na drugim miejscu.

Wiadomo, pracuję,bo trzeba z czegoś żyć.I przyzwyczaiłam się do pracy.

Natomiast mój czas wolny to jest właśnie to co lubię.

Ja też jestem oderwana od rzeczywistości.I szczerze mówiąc,coraz częściej wolę towarzystwo zwierząt niż ludzi.

@AVRL,musisz zapytać sam siebie,co ci w duszy gra...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Od paru dni czuję sie źle, stres po zmianie pracy(po 4 latach w jednym miejscu) sprawił że wróciły mi nerwobóle i czuję jakbym miał ściśnięty żołądek, po tygodniu nowej pracy już myślę o jej zmianie... aż sam jestem zły na siebie, po co się spieszyłem ze zmianą pracy tylko po to by mieć bliżej do domu 😓

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi