Skocz do zawartości
Nerwica.com

Gdzie jest dawny użytkownik tego forum?

lula

Rekomendowane odpowiedzi

abrakadabra xx, bardzo cieszę się, że jesteś z nami... :yeah:

Dlaczego uważasz, że wszystko nie ma sensu? Przecież jesteś inteligentnym człowiekiem, interesuje Cię świat dookoła, jest literatura, ciekawe programy w tv / może nie za dużo-to fakt/, itd... Trzeba poszukiwać, marzyć, realizować się na wybranym polu. Dla siebie...przede wszystkim.

Niby tak, niby mogę wiele ale moje samopoczucie jest tak złe, że nie mogę się ustabilizować. Mieć jakiś grunt, podstawe typu: "jest ciężko ale daje radę, godzę się z tym żyję dalej". Niestety u mnie tak nie jest, nie mam nawet tej podstawy. Kombinuję z lekami, beskutecznie.

Let them suffer!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gdzie się Sukkub sadnesska podziewa ? ;) Czyżby ten awans w piekielnej hierarchii ? ;) Już nie na pierwszej linii frontu ? ;) Już Nas, Odklejów, tymi letnimi, zmysłowymi ( :105: ) sesyjami nie będziem kusić ? ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Owsik znalazl podobno jakas namacantke. Ciekawe jak tam jego losy, operacje itepe

Jeśli to prawda...

My life is complete,now i can fuckin blow my fuckin self into fuckin pieces.

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Arhol, Rocco Siffred' jetodick tak nieśmiałe odchylił kurtynę tajemnicy. Ciekawe tylko czy poznał przed operacją czy po? Czy zmienił płeć czy skończył zaledwie na korekcie nosa.... no nic nie wiem.

Nie znam roli którą gram, wiem tylko, że jest moja - niewymienna.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ostatnio widziałem jednego ( byłego ) użytkownika tego forum. Szedł w centrum Katowic z czarnym plecakiem.

Dwie Wiary zapisały się na kartach historii Polski!

Chrześcijaństwo i Wiara Rodzima, dwie tak różne Wiary, a jednak potrafi dużo osób połączyć się dla dobra Ojczyzny!

Bóg-HonoR-Ojczyzna!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Arhol, Rocco Siffred' jetodick tak nieśmiałe odchylił kurtynę tajemnicy. Ciekawe tylko czy poznał przed operacją czy po? Czy zmienił płeć czy skończył zaledwie na korekcie nosa.... no nic nie wiem.

moze korekcie innej czesci ciała. 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi