Skocz do zawartości
Nerwica.com

BUPROPION/AMFEBUTAMON (Bucidar, Bupropion Neuraxpharm, Oribion, Welbox, Wellbutrin, Zyban)

nella31

Rekomendowane odpowiedzi

11 minut temu, Camillus napisał(a):

60 duloksetyny i 150 bupropionu 

Z chęcią bym teraz wypróbowała Bupropion jeszcze raz,w połączeniu z Prega,oba leki mnie wyciszaly ale Prega nie zamula i nie działa nasennie,ale zlewka na  wszystko mogła by być ponadnaturalna 😜i to byłby niebezpieczny efekt

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

21 godzin temu, Lucy32 napisał(a):

Tak pregabaline mozna dolaczac do innych lekow,ale nie w zestawie Bupropion +Duloksetyna i jeszcze Prega +Mirtazapina.Cos trzeba by wyrzucic, zamienić.

A to dla czego nie, ja brałem wenle 375 bupropion, pregabaline, mirtazapine, do tego jeszcze byl metylofenidat.

W ogóle o pregabalinie w miksach to już nawet nie wspominam jak cos pisze, bo z automatu przyzwyczaiłem się że ja od bardzo dawna biorę. Łagodzi objawy uboczne leków które w jakikolwiek sposób stymulują, działając na np. noradrenalinę I wg mnie bardzo dobrze się komponuje. 

Tylko że u mnie prega nie wywoluje haju (w żadnej dawce), nie powoduje zwiększonej towarzyskości I po prostu łagodzi napięcie niestety jednocześnie nasilając lenistwo i anhedonie, dlatego biorę jej już tylko 200 mg zamiast 600. Za to jestem tym szczęśliwcem że działa pomimo wielu lat stosowania.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi