Skocz do zawartości
Nerwica.com

[Kraków]

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Legendy tego forum mówią,że kiedyś udało się zorganizować zlot krakowski.

Legendy i mity,prawdopodobnie jest to równie prawdziwe jak wawelski dragonoid.

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie,to tylko taki mój słaby suchar :mrgreen::lol:

Jeśli jednak się wam uda to jako tako i będzie regularne,to może też kiedyś wpadnę D:

(do krakowa mam 50 km,więc to tylko godzina jazdy busiokiem,ale krakau słabo znam,a po drugie spotkanie zaczynające się o 19:30,podczas gdy o 21 już prawie nic nie jedzie z kraka u mnie odpada :mrgreen: - zawsze można wziąć pokój w jakiejś podejrzanej miejscówie i rano się z mieściny zebrać,ale to wymaga już bardziej sensownej organizacji )

Może kiedyś D: .

Bawcie się dobrze.

20:30,pieprzona demencja*

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja 20:30 około będę. A niech stracę! Albo coś zyskam ;p Ostrzegam, że może mnie zły nastrój najść (jest takie słowo?).

"Zaniedbuje sprawy, wkurwiający nawyk mam, byle dalej od problemów, obowiązków, oto ja! Cały czas byle jak, byle brak koncentracji, na znikających dniach ciągły brak akceptacji dla świata, który zjada mnie od środka niczym rak."

Łajz lajf...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja się wstępnie deklaruję, ale wolałabym nie za późno. Spotkanie pod Bagatelą git :P

Nie zamierzam się pod nikogo ustawiać, zamykać gęby, bo innym coś się nie podoba i brać na klatę czyichś zażaleń. Jestem sobą i sobą zamierzam pozostać.

Gdybym mówił językami ludzi i aniołów,

a miłości bym nie miał,

stałbym się jak miedź brzęcząca

albo cymbał brzmiący.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Arhol, prawdopodobnie :lol:

Nie zamierzam się pod nikogo ustawiać, zamykać gęby, bo innym coś się nie podoba i brać na klatę czyichś zażaleń. Jestem sobą i sobą zamierzam pozostać.

a miłości bym nie miał,

albo cymbał brzmiący.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I chyba dość duża rozpiętość wiekowa, ale tego nie da się przewidzieć. Mam obawy, że mógłbym być najstarszy w towarzystwie, ale chyba nie przeszkadzało by mi to tak bardzo ;)

Gdy nie ma możliwości się zmienić, trzeba nauczyć się żyć ze swoją osobowością.

4w5/ISFJ

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

silvo, żadne babskie ploteczki, bo ja się kobietą w ogóle nie czuję, Kamaja, ma bardzo nie kobiece zainteresowania, reszta nie wiem :bezradny:

a miłości bym nie miał,

albo cymbał brzmiący.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kamaja, co to znaczy w poważnym :mrgreen: ?

a miłości bym nie miał,

albo cymbał brzmiący.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a jeśli chodzi o sporty, to sporo w nich kobiet, choć niestety nie osiagają takich spektakularnych rezultatów jak mężczyźni, no ale to w większości sportów widoczne zjawisko.

-- 26 lis 2014, 21:59 --

W grudniu mam 30chę :mrgreen: Goście już zaproszeni :D

Pie.dole nie biore...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kamaja, czyli rówieśniczka prawie :D

a miłości bym nie miał,

albo cymbał brzmiący.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Arhol, hahaha, no dobra, ale tak nie wyglądam :P

A to akurat dobrze dla zlotowiczów,bo tak by się który spóźnił,jeszcze nie dajta losie że nie lubisz spóźniających się...gilotyna na szyję i trza by było odklepać po paru sekundach :hide::mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi