Skocz do zawartości
Nerwica.com

[Kraków]

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

klex ale dupcia :)

byłem pierwszy raz od dawna na takim spotkaniu i okazało się, że była całkiem sporą frekwencja

było miło, poruszylismy trochę ciekawych tematów. szkoda że tak mało kobiet było :)

-- 28 paź 2014, 22:27 --

klex ale dupcia :)

byłem pierwszy raz od dawna na takim spotkaniu i okazało się, że była całkiem sporą frekwencja

było miło, poruszylismy trochę ciekawych tematów. szkoda że tak mało kobiet było :)

"ludzie cierpią często dlatego, że czują się sami. sami bo są samotni lub bo czują się samotni wśród ludzi"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to zależy dla kogo :) Dla niektórych ludzi mogą być niepowtarzalną okazją by wyjść z domu i się z kimś spotkać.

Wyobrażam sobie, że ktoś może usłyszeć na takim spotkaniu coś na co nie był gotowy. Natomiast chyba wszędzie w życiu jest to możliwe. Wydaje mi się że najbardziej szkodliwe byłoby uzależnianie od takich spotkan.

Kamaja, a czego szukałabyś na takich spotkaniach?

"ludzie cierpią często dlatego, że czują się sami. sami bo są samotni lub bo czują się samotni wśród ludzi"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja lubię poznawać ludzi tak ogólnie. Lubię słuchać. Ale jakoś tak, dla mnie Kraków jest mały...tego się obawiam.

w sensie, że spotkasz tam kogoś kto Cię zna? :) Czy bardziej ktoś Cię gdzieś zobaczy z pewną grupą ludzi?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Też bym się dołączyła :P , jakby nie było za daleko od centrum / ewentualnie Bronowice, bo mam problem z dojazdami ;/ ( a zapierdzielać przez pół Krakowa mi się nie chce )

Nie zamierzam się pod nikogo ustawiać, zamykać gęby, bo innym coś się nie podoba i brać na klatę czyichś zażaleń. Jestem sobą i sobą zamierzam pozostać.

Gdybym mówił językami ludzi i aniołów,

a miłości bym nie miał,

stałbym się jak miedź brzęcząca

albo cymbał brzmiący.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hej :) no jestem nowa. Hmm. A tu się chyba wszyscy znają. No, ale raz kozie śmierć!

Stwierdzono u mnie neurotyzm i osobowość masochistyczną. Kurde no piszę jak analfabeta, ale nie mam pojęcia co mam pisać! Więc emm...może ktoś się boryka tu z podobnym problemem? Jacyś neurotycy?

Mam dopiero 20 lat a już życie w du*e daje...za przeproszeniem.

Byłoby miło poznać kogoś i pogadać z kimś kto takie rzeczy rozumie, a niestety większość moich znajomych moze sobie jedynie wyobrazić co i jak :(

I'm here to show that I

Lost control cause I

I keep goin' right back to the one thing

That I need, to walk away from

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

( Dean )^2, jakby się parę osób zebrało, czemu nie :P Tylko ja nie mam zaufania do czystości kufli, więc wzięłabym ze sobą swój cydr :mrgreen:

Nie zamierzam się pod nikogo ustawiać, zamykać gęby, bo innym coś się nie podoba i brać na klatę czyichś zażaleń. Jestem sobą i sobą zamierzam pozostać.

a miłości bym nie miał,

albo cymbał brzmiący.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

( Dean )^2, jakby się parę osób zebrało, czemu nie :P Tylko ja nie mam zaufania do czystości kufli, więc wzięłabym ze sobą swój cydr :mrgreen:

Weź sobie kufel własny a nie cydr;)

No to zastanówcie się czy macie czas i napiszcie tu albo na pw a ja jutro jeszcze napiszę do paru osób które ostatnio były i może ktoś przyjdzie:P

Najgorszy jest wiatr.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

( Dean )^2, ale to nie tylko o kufel chodzi, biorę leki, więc jakby co to ja symbolicznie :P

Napisz, kto się w Kraku na takich spotkaniach zazwyczaj pojawia. Może skojarzę ( podaj nicki ). I gdzie się ustawiacie ?

a miłości bym nie miał,

albo cymbał brzmiący.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi