Skocz do zawartości
Nerwica.com

Miłosierdzie Boże

drań

Rekomendowane odpowiedzi

No i ja się pytam człowieku dumny ty jesteś z siebie zdajesz sobie sprawę z tego co robisz?masz ty wogóle rozum i godność człowieka?Ja nie wiem ale żałosny typek z ciebie, chyba nie pomyślałes nawet co robisz i kogo obrażasz, możesz sobie obrażac tych co na to zasłużyli sobie... Obraz21.gif

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

"Podludziom"? Nieźle gościu, przejdź się do egzorcysty, bo psychiatra Ci nie pomaga. Wiem, że to forum dla osób zaburzonych, ale nie wiedziałam, że też dla osób z nazistowskim pierdolcem.

Koncepcję podczłowieka tak właściwie stworzył Stoddard(amerykanin) w ramach repliki na Nietzsche'ańską koncepcję nadczłowieka i pierwotna odnosiła się do komunistów. Jak na złość naziści zaanektowali to pojęcie i w wyniku ich późniejszych działań oba pojęcia nabrały wybitnie pejoratywnego wydźwięku. A i sam Stoddard zaczął za bardzo maczać palce w eugenice i wdał się w konszachty z hitlerowcami. Wcześniej "podczłowieka" używano w zupełnie innym kontekście niż segregacja etniczna.

W sumie to ciężko powiedzieć co Pasażer miał na myśli- czy zarzuca Ci, że jesteś ukrytą opcją czerwoną, nie jesteś true aryjką czy przypominasz elfa albo krasnoludzką kobietę. :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@refren- ja bym się jednak bał trochę tego Twojego nowego kolegi, bo jak ni stąd ni zowąd stwierdzi, że jesteś gorszycielką, bo chodzisz do psychiatry, psychoterapeuty, łykasz tonę psychotropów na wyimaginowany ChAD&NN, którymi zanieczyszczasz ścieki i masz problemy z demonami, to skończysz któregoś dnia z tasakiem w płacie skroniowym, bo " "nie zabijaj" jest dopiero na piątym miejscu w Dekalogu". Miałem się w tym miesiącu powtórnie wybrać do W-wy i liczyłem, że zorganizujesz jakieś tourne po zabytkowych kościołach (no szok- mnie też zachwycają pod względem stricte architektonicznym), ale chyba będę to musiał poddać pod przemyślenie bo jako heretyk i przedstawiciel najbardziej znienawidzonej branży jeszcze skończę z ostrzem w plecach. ;)

Lord Kapucyn, Ambaras nie korzysta sam ze złodziejstw czy dobrodziejstw psychiatrii, więc ma dużą łatwość wydawania na ten temat sądów. ;)

Kościoły warszawskie moim zdaniem nie zwalają z nóg, ale to i owo można zobaczyć. Jakaś perełka się znajdzie.

PS. Demony. Któż z nas nie ma z nimi problemów...

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

btw.Nietze dla nazistów jak Marks dla komunistów.oboje wielcy filozofowie i humaniści,dziś kojarzeni tylko z totalitarnymi ideologiami

No albo taka swastyka. Dzisiaj mówisz swastyka- myślisz naziści. A to był taki ładny symbol szczęścia i dobrobytu wywodzący się z dalekiego wschodu. A fanta? Specjalnie dla nazistów powstała, bo nie mogli do Niemiec w trakcie WW2 ściągnąć syropu glukozowo-fruktozowego, żeby zrobić kuka-kulę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

"Podludziom"? Nieźle gościu, przejdź się do egzorcysty, bo psychiatra Ci nie pomaga. Wiem, że to forum dla osób zaburzonych, ale nie wiedziałam, że też dla osób z nazistowskim pierdolcem.

ja bym chcial posiedziec w kosciele na masowych egzorcyzmach, beka jest podobno nieziemska

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pod ziemią też słychać

No nieźle, ale odgłosy z tego piekła dochodzą. Można łatwo pomylić z chlewem albo jakąś orgią. A ciekawe co na orbicie okołoziemskiej słychać...

Komentarze pod filmem jak zwykle lepsze niż sam film. :D

no ja nawet nie słuchałem tylko poczytałem komentarze :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no ja nawet nie słuchałem tylko poczytałem komentarze

Nagrzany Kaczor Donald i odgłosy domestosa zabijającego bakterie w kiblu miażdżą system ale parę innych bestów by się też znalazło. :P

Na YT jest nagranie z egzorcyzmów Anelize Michel. Znaczy, jest film o niej.

Eeee, to to już chyba każdy widział po sto razy. Temat Anneliese Michel vel "Emily Rose" jest wyeksploatowany do granic niemożliwości pod każdym możliwym względem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

bakcohle, wrzuc na luz, pozwol podludziom wierzyc
Ktoś jest podczłowiekiem, bo wierzy sobie w Boga? Gościu jesteś tak żałosny, że aż współczuję twojej matce. Jak ona musi się za ciebie wstydzić....

moja mama nie zyje, zabila sie i siedzi w piekle, przesrane

Jeśli poszukujecie wrażeń, to proponuję odpalić te filmy, zwłaszcza 2 i 4-ty. Mocne.

http://www.fronda.pl/a/apokalipsa-nadchodzi-dzwiekiem-trab-ludzie-na-calym-swiecie-slysza-dziwne-dzwieki,67706.html

nom, to musi byc prawda, kij, ze moge takie widełko nagrać za minute jak robie kupe i nagle cos zaczyna szumiec a ja rozgladam sie w przerazeniu rozmyslajac o apokalipsie

tez dzis slyszalem dziwne dzwieki jak wracalem chate, nie wiem czy to jakas babcia schodzila na zawal, czy niemowle beczalo, czy jakas parka sie pieprzyla

[videoyoutube=e3fqE01YYWs][/videoyoutube]

tu masz piekne dzwieki planet, ogolem jak lubisz takie rzeczy to dark ambient polecam

Wystarczą pojedyncze egzorcyzmy i każdy taki "kozak" spierdzielałby w podskokach.

moze jakbym mial wiek mieszczacy sie na tarczy zegara, to tak, mialbym powody zeby uciekac przed oblechami w sukienkach :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi