Skocz do zawartości
Nerwica.com

Miłosierdzie Boże

drań

Rekomendowane odpowiedzi

Moi Drodzy, albo się uspokoicie, albo zacznę blokować dostęp do działu. Dyskutować można bez agresji i albo to do Was dotrze, albo nie będziecie mogli w ogóle nic tutaj napisać.

Staję murem za pokornym Użytkownikiem Kalebx3 - obrażano go i wyśmiewano, to się biedak obronił ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ćwierćinteligenty jak marwile i inne kalebxy wciąż się fapują w tych samych wątkach,

get a real life dudes!

Chyba ćwiercinteligenci. faux pas ...Fapujesz?

Podskakuj, podskakuj, to pukniesz ciemieniem w dno naszego poziomu.

Mimo to też jesteś stworzeniem Bożym.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wyśmiewać z kogo chcę

to się wyśmiewaj padalcu zjadliwy , kut-wo obciążona moralno -i genetycznie w dodatku, gęboryju wiecznie szukający kogo by tu obrazić . BU-jaj się na pyle kosmiczny , zarodku .

Obciążona genetycznie, dobre! Nienawiść do bliźniego, którego Bóg stworzył i obciążył genetycznie!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

"Z prochu powstałeś, w proch się obrócisz" - to bardzo mądre i głębokie słowa, nie wiem czemu drzewko się ich czepiał ostatnio :]

Jetodiku wierzący, nie przypominam sobie, żebyśmy dyskutowali o prochu. Być może, jak zwykle, coś pomieszałeś, powróciwszy z długich godzin pracy fizycznej. :bezradny: Co nie zmienia faktu, że ja z prochu nie powstałem i jeśli odpowiednio się zabalsamuję to w proch się nie obrócę. ;) Jeśli jednak Ty narodziłeś się z prochu, to wypada mi tylko współczuć i wyrazić pogląd, że rodziców swoich należy szanować, nawet jeśli są popiołem i w wyniku przypadkowego połączenia stworzyli kolejny puch marny. :uklon:

Konkludując, przytoczony przez Ciebie cytat nie jest bardzo mądry i głęboki, raczej bardzo głupi i płytki. :]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

"Z prochu powstałeś, w proch się obrócisz" - to bardzo mądre i głębokie słowa, nie wiem czemu drzewko się ich czepiał ostatnio :]

Jetodiku wierzący, nie przypominam sobie, żebyśmy dyskutowali o prochu. Być może, jak zwykle, coś pomieszałeś, powróciwszy z długich godzin pracy fizycznej. :bezradny: Co nie zmienia faktu, że ja z prochu nie powstałem i jeśli odpowiednio się zabalsamuję to w proch się nie obrócę. ;) Jeśli jednak Ty narodziłeś się z prochu, to wypada mi tylko współczuć i wyrazić pogląd, że rodziców swoich należy szanować, nawet jeśli są popiołem i w wyniku przypadkowego połączenia stworzyli kolejny puch marny. :uklon:

Konkludując, przytoczony przez Ciebie cytat nie jest bardzo mądry i głęboki, raczej bardzo głupi i płytki. :]

Kiedyś się dowiedzą, co to jest atom.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Życie co niektórych powstało z pradawnej zupy mieszanej w lewą stronę, zamiast w prawą.

Duizm głosi, że każde życie zna dwie śmierci, przednią i tylną, to jest tę sprzed narodzin i tę po agonii. Teologowie dychtońscy za szperklapy brali się ze zdziwienia, słysząc potem ode mnie, że my tak na Ziemi nie myślimy i że są Kościoły interesujące się tylko jednym, mianowicie przednim bytowaniem pośmiertnym. Nie mogli pojąć, czemu ludziom przykro myśleć o tym, że ich kiedyś nie będzie, a nie jest im tak samo przykro rozmyślać o tym, że ich przedtem nigdy nie było.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi