Skocz do zawartości
Nerwica.com

Pochwalcie się co sobie ostatnio kupiliście

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

44 minuty temu, Pieprz w moździerzu napisał(a):

Kupiłam rękawiczki w Rossmannie celem przeprowadzania nocnych kuracji na paznokciach preparatem na górne drogi oddechowe.

Ale ze co, jak, czym?

poza tym kłamczucha - rosiek dziś nieczynny.

wogle dziewczyny od latania dziur w brwiach - nie wiem, czy zauważyłyście ale moda krzaki minęła, teraz nosi sie cienkie proste kreski a la Marlena Dietrich. 
Nic nie trzeba już latac uff 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

8 minut temu, Krejzi1 napisał(a):

Ale ze co, jak, czym?

poza tym kłamczucha - rosiek dziś nieczynny.

wogle dziewczyny od latania dziur w brwiach - nie wiem, czy zauważyłyście ale moda krzaki minęła, teraz nosi sie cienkie proste kreski a la Marlena Dietrich. 
Nic nie trzeba już latac uff 

Wczoraj se kupiłam białe rękawiczki bawełniano-poliestrowe. A jeszcze wcześniej Biostyminę płyn doustny w ampułkach, który mam sobie wcierać w pazury co by się nie łamały. Nie wiem czy wyjdę z tego cało, bo wczoraj zamiast ułamać szyjkę ampułki to ją rozgniotłam w drobne szkło 🫣

Sso ty gadash 😱 Mi tam się najbardziej podobają średnie zdziwione łuki i nie zamierzam sobie nic więcej w życiu skubać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Godzinę temu, Pieprz w moździerzu napisał(a):

Wczoraj se kupiłam białe rękawiczki bawełniano-poliestrowe. A jeszcze wcześniej Biostyminę płyn doustny w ampułkach, który mam sobie wcierać w pazury co by się nie łamały. Nie wiem czy wyjdę z tego cało, bo wczoraj zamiast ułamać szyjkę ampułki to ją rozgniotłam w drobne szkło 🫣

Sso ty gadash 😱 Mi tam się najbardziej podobają średnie zdziwione łuki i nie zamierzam sobie nic więcej w życiu skubać.

O rany boskie. Nawet nie wiem o czym ty mowisz.

merz special jest bardo dobry na włosy i paznokcie 

noooo właśnie zupełnie zapomniałam, ze coraz więcej tego widze.

25 minut temu, ironella napisał(a):

Dla mnie te cieniutkie brwi a la dietrich, wczesna anderson czy aguilera sa tragiczne, ale mają w sobie coś tak dziwnie fascynującego, że nie mogę oderwać od nich wzroku.😄 Hipnotajzing.😂

Nie ma bata zebym dała sie ponownie wrobić:p ledwo odbudowałam bledy liceum/studiow.

mnie nawet ten zaczes dziwaczny w górę nie skusił a co dopiero to 😛 

Ale coz każde pokolenie musi popełnić własne brwiowe bledy 

w sumie zastanawiałam sie (widziałam takie 3 w tramwaju) , czy one serio aż tyle wyrwały czy jakos farbują / malują podkładem te brwi?

Edytowane przez Krejzi1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

15 minut temu, Pieprz w moździerzu napisał(a):

Powinna być w szkole edukacja brwiowa. Skąd się biorą dzieci to się dowiesz, ale że wyrywane wg mody brwi kiedyś już nie odrosną to nie 😂

A to nie jest jak z włosami w nosie? Ile byś nie wyrywała to i tak odrosną? xd

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

10 minut temu, Melodiaa napisał(a):

Jak to 😮Mnie odrosły mimo, że kiedyś sobie tak dłubałam, że były bardzo cienkie. Teraz mam normalne. 

8 minut temu, shadow_no napisał(a):

Naprawdę bardzo rzadko muszę wyrwać jakieś pojedyncze włoski spod łuku a kiedyś było ich tam sporo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

39 minut temu, Krejzi1 napisał(a):

O rany boskie. Nawet nie wiem o czym ty mowisz.

merz special jest bardo dobry na włosy i paznokcie 

noooo właśnie zupełnie zapomniałam, ze coraz więcej tego widze.

Nie ma bata zebym dała sie ponownie wrobić:p ledwo odbudowałam bledy liceum/studiow.

mnie nawet ten zaczes dziwaczny w górę nie skusił a co dopiero to 😛 

Ale coz każde pokolenie musi popełnić własne brwiowe bledy 

w sumie zastanawiałam sie (widziałam takie 3 w tramwaju) , czy one serio aż tyle wyrwały czy jakos farbują / malują podkładem te brwi?

Nie wydaje mi się żeby żeby dało sie uzyskać naturalny efekt cieniutkich brwi po prostu przykrywając swoje zwykłym makijażem. Co innego mocna charakteryzacja, ale na żywo tę rzeźbę i tak by było widać. Ja jeszcze nie lubię efektu po nitkowaniu brwi jak nie zostaje ten lekki meszek nad brwiami to brwi za bardzo odcinają się od reszty. 

2 minuty temu, shadow_no napisał(a):

W Turcji wypalaja włosy z nosa i uszu😂 

podobno nie powinno się wyrywać włosów z nosa, jeśli nieestetycznie wyglądają to jakichś trymerów itp. używać zamiast wyrywać, bo wyrywanie jest niebezpieczne dla zdrowia. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

6 minut temu, ironella napisał(a):

podobno nie powinno się wyrywać włosów z nosa, jeśli nieestetycznie wyglądają to jakichś trymerów itp. używać zamiast wyrywać, bo wyrywanie jest niebezpieczne dla zdrowia. 

🤯

Właśnie zacząłem o tym czytać. Grubo.

A co robię całe dorosłe życie? xd

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, ironella napisał(a):

Tak na chłopski rozum to im bardziej wyrywasz tym szybciej rosną bo organizm się broni przed zanieczyszczeniami.

Może przez to teraz mnie tak przeziebienie rozłożyło bo niedawno wlasnie robilem sobie taki zabieg xd Może przezyje 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 godziny temu, Pieprz w moździerzu napisał(a):

Powinna być w szkole edukacja brwiowa. Skąd się biorą dzieci to się dowiesz, ale że wyrywane wg mody brwi kiedyś już nie odrosną to nie 😂

😂😂😂🩷

2 godziny temu, shadow_no napisał(a):

Z tymi chujowymi włosami tak jest właśnie (nogi itd) a z tymi co potrzeba to nie 😜

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 godziny temu, ironella napisał(a):

wyrywanie jest niebezpieczne dla zdrowia. 

Dlaczego?:o

tzn wiem po co są te włosy ale dlaczego niebezpieczne?

1 godzinę temu, ironella napisał(a):

Tak na chłopski rozum to im bardziej wyrywasz tym szybciej rosną bo organizm się broni przed zanieczyszczeniami.

Aaa o to. 

1 godzinę temu, shadow_no napisał(a):

Może przez to teraz mnie tak przeziebienie rozłożyło bo niedawno wlasnie robilem sobie taki zabieg xd Może przezyje 

Niby śmieszki ale niegłupia teoria 🧐 wwąchałeś coś czego nie wolno 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 godziny temu, Pieprz w moździerzu napisał(a):

Mnie uczyli,  że brwi zatrzymują pot i mieć  takie cienkie to niezdrowo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

8 godzin temu, Żaba Monika napisał(a):

Moj facet byl u tureckiego barbera w Londynie i tez mu wypalal wlosy z uszu ogniem XD w ogole jak go ten barber wzial w obroty to nie wiedzial co sie dzieje, choc chodzi do barberow regularnie.

Ja właśnie u tureckiego barbera widziałam to wypalanie włosów i nitkowanie brwi.🤯

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi