Skocz do zawartości
Nerwica.com

Oberża pod złamanym paragrafem

Gość iiwaa

Rekomendowane odpowiedzi

:uklon: tez nie sledze jej postów, natomiast takie zachowania sa dla niej typowe, pisanie a robienie co innego i to jest m.in dowod na to. Osobiscie mi to obojetne bo akurat dawno juz to zrozumiałam ale jak jej z tym lepiej niech twierdzi nawet ze leci w kosmos albo siedzi w necie ze znowu po raz x setny chora a tyle ma pracy itd...A o innych postach to pisali inni uzytkownicy jak i o wylozeniu sie na znajomosci prawa w kilku tematach...akurat ja naprawde mam co robic jak widzisz przez 7 lat nastukalam tyle postow 6 tys (na 7 lat) co niektorzy jak iwaaa juz maja 1000 przez kilka mcy pobytu :) a tacy zajeci... :bezradny::bezradny:

Spoko, tylko dalej nie rozumiem dlaczego Ty to tak przeżywasz :bezradny: .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:uklon: tez nie sledze jej postów, natomiast takie zachowania sa dla niej typowe, pisanie a robienie co innego i to jest m.in dowod na to. Osobiscie mi to obojetne bo akurat dawno juz to zrozumiałam ale jak jej z tym lepiej niech twierdzi nawet ze leci w kosmos albo siedzi w necie ze znowu po raz x setny chora a tyle ma pracy itd...A o innych postach to pisali inni uzytkownicy jak i o wylozeniu sie na znajomosci prawa w kilku tematach...akurat ja naprawde mam co robic jak widzisz przez 7 lat nastukalam tyle postow 6 tys (na 7 lat) co niektorzy jak iwaaa juz maja 1000 przez kilka mcy pobytu :) a tacy zajeci... :bezradny::bezradny:

bo mam menopauze... lol jacy Wy mało domyslni :great::great:

Niektorzy sa slepi i robieni w bambuko... :mrgreen::mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam leukopenię, pusta dziewucho. Tak, mam za mało białych krwinek. Nie uważałam, że powinnam się z tego spowiadać. Ance już o tym pisałam, bo rozmawiamy normalnie. Może nawet potwierdzać, bo widzę, że lubicie snuć teorie spiskowe.

Jestem, do nędzy, chora średnio dwa razy w miesiącu. Więc delikatnie mówiąc - odpieprz się. Nie zamierzam Ci się zwierzać z tego, jak rzygam po pobieraniu krwi.

NIE WYLOGOWUJĘ SIĘ, możesz sobie sprawdzić, że "aktywna" jestem zarówno o 5 nad ranem, o 12 w południe, jak i wieczorem. Musiałabym w ogóle NIE SPAĆ, wg Twoich teorii spiskowych.

Pracy raz mam bardzo dużo, raz bardzo mało. Raz siedzę przy komputerze ciągle, raz wcale. Sinusoida. Chcesz - sprawdzaj. Wszak Ciebie to BARDZO KRĘCI.

Mam przy sobie zawsze maca, tablet i telefon. Wystarczające, aby pozostawać w kontakcie.

Mam wrzucać zdjęcia stroju, żeby się usprawiedliwiać, że chodzę na step? Butów do fitnessu?

Tak, jestem zajęta. Dla niektórych zawsze jestem zajęta, bo uważam że nie są warci nawet splunięcia (nie wskazując palcem, mowa in genere), dla niektórych czas mam zawsze.

Wyobraź sobie, że moje obowiązki to TYLKO praca. Poprowadzić TRZY zajęcia w tygodniu po półtorej godziny, odbębnić dwugodzinne konsultacje, na które ktoś przychodzi tylko w styczniu, zapoznać się z aktami, podpisać pisma, iść do sądu.

Nie muszę sprzątać, nie muszę gotować, nie muszę prać, nie muszę nikogo niańczyć, nie mam na łbie niepełnosprawnych rodziców i podcierania im tyłka, więc do moich obowiązków (dobrowolnie przeze mnie samą ustalonych) POZA pracą zawodową należy pójście na fitness, pomalowanie paznokci, microlipofiling raz na pół roku, fryzjer, kosmetyczka.

Mam DUŻO czasu DLA SIEBIE. Sypiam mało, bo nie potrzebuję więcej niż średnio 6 godzin na dobę.

Jeśli zazdrościsz, to Twój problem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiedziałam, że to zbrodnia przebywać na nerwicy i ktoś może oceniać po ilości wpisów i i może rozliczać ile czasu spędzam...tego jeszcze brakowało....cóż to za poj...ne ograniczenia. Przepraszam za słownictwo...szlag mnie trafił dziś. Niedługo chyba niektórzy będą mi sprawdzać ile płace za internet.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wszyscy chyba macie duzo czasu dla siebie bo codziennie was tu widuje :mrgreen:

Nie no, Aticu, po prostu każdy ma telefon przy sobie cały czas.

Ja mam go właściwie cały czas w łapce. Nieważne czy się kąpię, czy stoję w kolejce w sklepie, czy jestem w poczekalni u lekarza, czy mam zajęcia, czy rozprawę - telefon jest cały czas przede mną.

Nikt mnie nie sprawdza, żebym się musiała przed kimkolwiek tłumaczyć z efektów mojej pracy i tego, że AKURAT PATRZĘ W TELEFON.

Zresztą dla mnie to norma, że będąc w pracy np. przeglądam sukienki, a będąc w domu = pracuję.

Nie każdy pracuje na etacie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

salir, ja nie napisalem tego w krytcznym tonie. to tylko obserwacja taka.

Myślę, że Salir nie chodziło o Twój post.

A - i przepraszam, że byłam złośliwa i celowo uderzałam w czułe punkty z tym wychodzeniem z domu. Nie powinnam, niezależnie od sympatii i antypatii.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A teraz robimy wieli test nerwicy. Wchodzimy w narzędzia-> info o stronie->bezpieczeństwo i przyznawać sie ile kto razy odwiedził nerwice????

Bo wy tu tylko siedzicie i nic nie robicie a ja tu tylko byłem 26 tysięcy razy. To chyba sporo:D

191 razy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dla informacji osoby wiadomej, bo zwyczajnie nie mam sily odpowiadac na zaczepki:

afcd03ca30611.jpg

Odwal sie ode mnie, dodaj do ignorowanych, bo jestes tak bezczelna, jak tylko mozesz, a ja tego tolerowac nie bede.

Tak, mam problemy zdrowotne, nagap sie, udlaw sie tym, moze Ci to nawet oczka wypalic, masz moje najnowsze wyniki (i tak dobre).

Idz, udlaw sie ta informacja.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

atic, Z fona to chyba sie nie da. Ja to na mozilla sprawdzałem. Kiedyś w 2013 chyba jak odkryłem internety tak ze pisanie i te rzeczy to siedziałem na takim forum całą zimę chyba. Tam to miałem wejść.

salir, w mozilli u góry na pasku po lewej, drugi napis z prawej w innych wyszukiwarkach nie wiem.

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:shock:

Jak widać nie jest Ci to obojętne skoro - już nie wiem, który raz o tym tłuczesz. Daj spokój bo przeginasz. Nikt nie będzie Ci się tłumaczył z tego kiedy się wylogowuje, gdzie chodzi i co robi, ile postów napisał.

Ja się z Tobą żegnam i dodaję do listy ignorowanych, bo serio Twoje "jazdy" uważam za chore i tylko rozbijają temat, który miał być miejscem (offtopiarskiej, bo offtopiarskiej) dyskusji, a nie prześladowania iiwyy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:shock:

Jak widać nie jest Ci to obojętne skoro - już nie wiem, który raz o tym tłuczesz. Daj spokój bo przeginasz. Nikt nie będzie Ci się tłumaczył z tego kiedy się wylogowuje, gdzie chodzi i co robi, ile postów napisał.

Ja się z Tobą żegnam i dodaję do listy ignorowanych, bo serio Twoje "jazdy" uważam za chore i tylko rozbijają temat, który miał być miejscem (offtopiarskiej, bo offtopiarskiej) dyskusji, a nie prześladowania iiwyy.

Dostała moje wyniki, niech się ekscytuje ;)

Chociaż jednej osobie moje niedobory leukocytów sprawią nieziemską przyjemność ;)

Wrzucę jej jeszcze w przyszłym tygodniu zdjęcia siniaków, bo w poniedziałek idę znowu, bo INR (krzepliwość) nie wyszło (a żyły mi pękają). mam bardzo niskie ciśnienie, krew nie leci, próbują ciągnąć, pękają - następna żyła, i tak w kółko ;)

Niech ma, niech się cieszy.

Męża starego złapała, ale leukocytów gratis nie dostanie! :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi