Skocz do zawartości
Nerwica.com

Związek uczennica+nauczyciel

arminn

Rekomendowane odpowiedzi

że nie mogłabyś mieć faceta, który miał wysoką ocenę z tego przedmiotu,
no to nie mam szans u robotnicy bo miałem 6-tkę. :mrgreen: Na pewno wf jest lepszy od religii i jakiś muzyk czy plastyk i w sumie przydatny życiowo, choć bardziej chodzi o sprawność fizyczna czy wytrzymałość ale niekoniecznie musi wf ją dawać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tu też widzę że kobiety są wyraźnie przeciwko tym relacjom a faceci nie koniecznie.

Bo kobiety widza sie w miejscu zdradzanej zony, a faceci w miejscu wuefisty w pakamarze z napalona nastolatką ;) kolega jetodik rozwinął juz nawet scenariusze, co by sie mogło dziac na zapleczu ze sprzetem hue hue

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

bittersweet, to prawda :) oprócz tego my faceci widzimy sprawe przez pryzmat naszych fantazji o nauczycielkach z lat szkolnych.
ja miałem fantazje tylko z jedną matematyczką w podstawówce, w średniej już żadnej ładnej i względnie młodej nauczycielki nie mieliśmy niestety chyba że jakieś praktykantki na chwile.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

carlosbueno, dostawałam propozycje spotkań od uczniów, co mnie mocno niesmaczyło :roll: ale niektórzy z kolegów spotykali sie z uczennicami, to byłe tajemnice poliszynela ;)
chyba w każdej szkole tak bywa, tez mi jeden nauczyciel opowiadał co prawda o swoim koledze nauczycielu co zaliczał uczennice hurtowo. Ja jakbym był nauczycielem też może bym tego korzystał, wg mnie to jeden z większych plusów bycia nauczycielem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam traumy z wuefu. Nie raz płakałam a nawet byłam kopana albo rzucana piłką. Nauczyciele mówili żem słaba i mną gardzili. Przychodziła mama i próbowała coś zaradzić. Ale niestety. Bachory są wredne.

Ja akurat też z wufem miałam niemiłe przeżycia, ale w gimnazjum. Więc wiem, jak to jest zrazić się do wuefu i do uczących tego przedmiotu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

chyba w każdej szkole tak bywa, tez mi jeden nauczyciel opowiadał co prawda o swoim koledze nauczycielu co zaliczał uczennice hurtowo. Ja jakbym był nauczycielem też może bym tego korzystał, wg mnie to jeden z większych plusów bycia nauczycielem.

A mnie się zawsze wydawało, że dwa miesiące wakacji w lecie plus ferie zimowe :roll:

Cóż, ja swego czasu też miałam zapędy, aby zostać srogą nauczycielką chemii w gimnazjum, ale dobrze, że szybko mi przeszło... z tym co się teraz w szkołach wyprawia plus moja naiwność :roll: Chociaż może zawsze tak było... w każdym razie u mnie w budzie inne jazdy odwalano... żadnych miłości nie było :bezradny:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W mojej starej szkole był nauczyciel w-fu, który romansował z uczennicą, która zaszła w ciążę . Wyszła z tego wielka afera i jeśli chodzi o mnie to na tamtą chwilę uważałam (właściwie to teraz również tak uważam), że owy nauczyciel powinien wylecieć ze szkoły, jednak tak się nie stało i prawdopodobnie uczy po dziś dzień.

Troszkę podobna sytuacja była z nauczycielką, która romansowała z chłopakami, co również mnie wkurzało ponieważ ich faworyzowała i dawała ściągać. W ogóle się z tym nie ukrywała.

Np podczas sprawdzianów sadzała swoich ulubieńców z tyłu klasy i nie pozwalała nikomu się obracać, siadała tam razem z nimi i dawała im wzór odpowiedzi itd :evil:

Strasznie mnie to wkurzało. Na dodatek nie lubiła dziewczyn. Ledwie u niej zdałam, chociaż kolega, który ode mnie wiecznie ściągał dostawał dobre oceny :?

Patologia :?

Dobrze, że nauka już za mną :smile:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

carlosie i jetodiku, czy taki seksik z nastolatka na zapleczu byłby dla Was czyms znaczącym, czy raczej tylko miłą przygodą ? bo zastanawia mnie róznica w podejsciu do sprawy, widoczna miedzy płciami.
to czyste teoretyczne dywagacje w moim przypadku, mam wybujała fantazję przy zerowym stopniu realizacji. Ale wielu facetów marzy o czymś takim i pewnie część wprowadza w życie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W mojej starej szkole był nauczyciel w-fu, który romansował z uczennicą, która zaszła w ciążę . Wyszła z tego wielka afera i jeśli chodzi o mnie to na tamtą chwilę uważałam (właściwie to teraz również tak uważam), że owy nauczyciel powinien wylecieć ze szkoły, jednak tak się nie stało i prawdopodobnie uczy po dziś dzień.

Ciąża z nauczycielem :shock: ...Współczuje uczennicy (choć to też jej wina, ale chyba bardziej nauczyciela). Życia w szkole to już na pewno nie miała, no ale co tu się dziwić z drugiej strony. A miał rodzinę ten nauczyciel?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Troszkę podobna sytuacja była z nauczycielką, która romansowała z chłopakami, co również mnie wkurzało ponieważ ich faworyzowała i dawała ściągać.
Ja raz w swoim życiu miałem przypadek i to na studiach że wykładowczyni mnie faworyzowała, chyba bardzo się jej podobałem bo b.często na mnie patrzała i dała mi 5-tkę na zaliczenie nie wiem za co. Trochę nawet żałowałem że nie przełamałem swej nieśmiałości bo ona całkiem ładna była, miła no ale miała męża. :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

arminn, nie pamiętam czy miał rodzinę czy nie, ale raczej nie bo był chyba wtedy bardzo młody

jeśli chodzi o dziewczynę to nawet jej nie znałam, bo skończyła już szkołę ale historię owego nauczyciela każdy sobie opowiadał z pokolenia na pokolenie :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Troszkę podobna sytuacja była z nauczycielką, która romansowała z chłopakami, co również mnie wkurzało ponieważ ich faworyzowała i dawała ściągać.
Ja raz w swoim życiu miałem przypadek i to na studiach że wykładowczyni mnie faworyzowała, chyba bardzo się jej podobałem bo b.często na mnie patrzała i dała mi 5-tkę na zaliczenie nie wiem za co. Trochę nawet żałowałem że nie przełamałem swej nieśmiałości bo ona całkiem ładna była, miła no ale miała męża. :mrgreen:

Moja nauczycielka do piękności nie należała, a nawet wręcz przeciwnie :D

Mimo to nie odstraszyło to raczej niektórych kolegów, którzy w zamian za dobre oceny byli w stanie zrobić wszystko :?

A mówi się, że to kobiety dają ciała aby uzyskać jakieś cele :smile:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

bittersweet, ja bym się cykał, że to się wyda i wylece z pracy, a nauczyciel wfu to przecież dobra fucha, nie ma co się oszukiwać, rzuci piłkę, gwizdnie gwizdkiem i idzie do kantorka na kawkę :] mają prawie tak dobrze jak psychoterapeuci :]
a mysłałam, ze nawołujesz w tym watku do kierowania sie odwaga i porywami namietnosci ;):D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi