Skocz do zawartości
Nerwica.com

Zero seksu/Biały związek

Arasha

Rekomendowane odpowiedzi

Pieprz, jestes tatem który namawia do robienia sobie dobrze :mrgreen: Ty perwersie :nono:

no pewnie że namawiam, jak sperma walnie do głowy to człowiek durnieje :D

-- 12 gru 2014, 22:14 --

skrót myślowy, nie lubię używac słowa srom :roll:

a wiecie że srom to po śląsku robić kupę :mrgreen:

a od tyłu mors :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czyli sromotna porażka to wstydliwa porażka?

a muchomor sromotnikowy to wstydliwy?

Tak. Takie muchomory mają kształt, który może budzić nieprzyzwoite skojarzenia ;) Wstydził by się ten muchomór. Właśnie, muchomór, nie muchomor.

-- 12 gru 2014, 23:01 --

Masz rację, kobiece genitalia powinny mieć jakieś ładne nazwy, nie kojarzące się ze sraniem ani wstydem. Bo być kobietą to nie wstyd :great:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Arasha, bo ja w sprawach pochodzenia wyrazów jestem pewniejsza niż w sprawach pożycia intymnego :great:

I nie poradzę, że mi teraz do śmiechu z tego całego wątku. Wolę to niżbym ci miała coś powiedzieć, coby mogło mieć jakiś negatywny przekaz.

Werty, piąteczka :papa:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mi się chwilowo poprawił humor więc piszę.

Tylko nie wiem co pisać. :D

Myślę, że raczej nie ma czego się obawiać. Poradziłbym, jak to ja, dołożyć do tego jakoś filozofię. Odpowiednia idea potrafi zło zmienić w dobro.

Fakt, uprawianie seksu to jedna z bardziej pierwotnych rzeczy u człowieka. Sam fakt, że większość przekleństw pochodzi od spraw intymnych coś mówi.

Dlatego polecam poszukać jakiś mądrości na ten temat. Religia katolicka akurat sprawy nie ułatwia, tam za masturbację można trafić do piekła.

Ale na "mistycznym" wschodzie już coś by się znalazło. Dla mnie seks to fuzja przeciwieństw, coś jak dopasowanie brakujący części artefaktów.

///Temat poruszony w moim awatarze.

Żeby seks nie był zwierzęcym aktem należy podporządkować go wyższym wartościom, takim jak więź psychologiczna, zaufanie, wtedy jest on fizyczną manifestacją czegoś co istnieje na wyższej płaszczyźnie. Tak jak żeby być chrześcijaninem można manifestować to fizycznie poprzez noszenie medalika, ale ma to sens tylko wtedy gdy religię nosi się w sercu.

:pirate:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czyli sromotna porażka to wstydliwa porażka?

a muchomor sromotnikowy to wstydliwy?

Tak. Takie muchomory mają kształt, który może budzić nieprzyzwoite skojarzenia ;) Wstydził by się ten muchomór. Właśnie, muchomór, nie muchomor.

-- 12 gru 2014, 23:01 --

Masz rację, kobiece genitalia powinny mieć jakieś ładne nazwy, nie kojarzące się ze sraniem ani wstydem. Bo być kobietą to nie wstyd :great:

Nawet słowo pochwa jest paskudne, ble. Sto razy lepiej mowic cipka. Wagina- tez jakos dziwnie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi